vaness Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 to czekamy na fotki i filmiki :) życzymy miłej zabawy ;) Quote
wikikoniki Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 hej. meldujemy sie po treningu. teraz jade do gdyni bo mamy gosc i pisze z telefonu. bylo super, Neska super skupiona, rekaw i palisada juz sie sa obiektem straxhu. jakis filmik mam, wiecej ma chlopak Rysi. jak wroce do domu to bedzie notka na blogu i tam szzegolowe sprawozdanie i zdjecia. filmiki skleje jak bede miala, nie lubie dawac nieobrobionych. Quote
paulaa. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Fajnie, że trenujecie. Czekam niecierpliwie na fotki i filmiki z agi. :smile: Quote
wikikoniki Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 No, filmik się ładuje, notka na blogu gotowa :p Czekajcie więc :D Quote
Natalia&Cody Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 wikikoniki napisał(a):No, filmik się ładuje, notka na blogu gotowa :p Czekajcie więc :D Na filmik czekamy, a w między czasie wpadniemy na bloga! :D Quote
wikikoniki Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 http://www.neskowo.blogspot.com/ Na blogu full wypas :p Quote
lenka13 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Hej :P my tutaj chyba pierwszy raz, ale już od dawna obserwuje waszą galerie i bloga ;) Quote
wikikoniki Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 lenka13 napisał(a):Hej :P my tutaj chyba pierwszy raz, ale już od dawna obserwuje waszą galerie i bloga ;) witamy ;) dzisiaj byliśmy na spacerze z Magdą i Amber :p zachowaniem Neski jestem bardzo niezadowolona, zachowywała się strasznie, nie aportowała, nie wracała na zawołanie, miała mnie w doopie nie skupiała sięi mogę tak jeszcze wymieniać i wymieniać... :/ ale są jakieś plusy - złapała ze trzy razy rollera wielkiego dysku Amber i na początku (kiedy jeszcze byłyśmy same) ślicznie chodziła przy nodze na smyczy. postanowiłam kupić jej mały dysk, nie wiem tylko gdzie i kiedy będę miała na tyle dużo gotówki, zaglądajcie na sprzedażowy, niedługo wyprzedaje różne rzeczy :D Quote
Aleksa. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 a ja czytałam wczoraj notke na blogu, fajny trening.:) Quote
Karro Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Przeczytałam notkę na blogu. Fajnie Wam tam było ;) Quote
lenka13 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 W jakim programie zrobiłaś ten rysunek torku? http://4.bp.blogspot.com/-7ma7hyGhWeI/T6KfeburBWI/AAAAAAAAA00/ScAmaX9zEAw/s1600/torek.png Quote
wikikoniki Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 ojj, długa historia :D pobrałam Agility Courses wersję demo, w której torów nie można zapisywać więc utworzyłam i zrobiłam zrzut ekranu, powycianałam w paincie no i mam:D Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 wikikoniki napisał(a):ojj, długa historia :D pobrałam Agility Courses wersję demo, w której torów nie można zapisywać więc utworzyłam i zrobiłam zrzut ekranu, powycianałam w paincie no i mam:D a to demo ma się tylko na jakiś czas czy ile się chcę tylko nie można zapisywać? :) Quote
wikikoniki Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 chyba jak dligo sie chce... ale nie jestem pewna czy to agility courses czy cos innego... ale chyba to :roll: Quote
lenka13 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 dzięki :) ściągnełam sobie jednak Course Designer... Quote
wikikoniki Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 w sobotę kolega jedzie po sznupa do Olsztyna :D niestety będzie to pieprz sól, ale za to kolejny psiak do szkolenia i to jeszcze papić :loveu: A moja przemądra nienażarta suczka zjadła dzisiaj całą czekoladę. Quote
Dzikie nieporadne Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 O rany...Nie pilnujesz czekolady? jakby było cokolwiek nie tak idzi do veta czekolada w takiej ilości nie rzadko bywa śmiertelna dla psa.... Quote
wikikoniki Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 zjadła jak mnie nie było. a ona nigdy nie zżera niczego ze stołu, coś jej odbiło. już jest lepiej, przestała wymiotować Quote
Talucha Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Lasti już nie raz zjadał mi czekoladę ale na szczęście nic mu nie było. Idziesz na festyn w niedzielę? Quote
wikikoniki Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 MARZĘ O TYM ŻEBY IŚĆ W NIEDZIELĘ ale raczej nie namówię mamy, o 15 mamy rodzinną imprezę ;( Quote
Talucha Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 A to się o 15 kończy, jakbyś tak wpadła na 2-3 godzinki? Quote
wikikoniki Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Talucha']A to się o 15 kończy, jakbyś tak wpadła na 2-3 godzinki?[/QUOTE] no ale jeszcze mam godzine dojazdu, więc na godzinę i spowrotem... bo SKM nie chcę jechać. Quote
Recommended Posts