Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej. meldujemy sie po treningu. teraz jade do gdyni bo mamy gosc i pisze z telefonu.

bylo super, Neska super skupiona, rekaw i palisada juz sie sa obiektem straxhu.

jakis filmik mam, wiecej ma chlopak Rysi.

jak wroce do domu to bedzie notka na blogu i tam szzegolowe sprawozdanie i zdjecia. filmiki skleje jak bede miala, nie lubie dawac nieobrobionych.

Posted

lenka13 napisał(a):
Hej :P
my tutaj chyba pierwszy raz, ale już od dawna obserwuje waszą galerie i bloga ;)

witamy ;)

dzisiaj byliśmy na spacerze z Magdą i Amber :p zachowaniem Neski jestem bardzo niezadowolona, zachowywała się strasznie, nie aportowała, nie wracała na zawołanie, miała mnie w doopie nie skupiała sięi mogę tak jeszcze wymieniać i wymieniać... :/

ale są jakieś plusy - złapała ze trzy razy rollera wielkiego dysku Amber i na początku (kiedy jeszcze byłyśmy same) ślicznie chodziła przy nodze na smyczy.

postanowiłam kupić jej mały dysk, nie wiem tylko gdzie i kiedy będę miała na tyle dużo gotówki, zaglądajcie na sprzedażowy, niedługo wyprzedaje różne rzeczy :D

Posted

ojj, długa historia :D
pobrałam Agility Courses wersję demo, w której torów nie można zapisywać więc utworzyłam i zrobiłam zrzut ekranu, powycianałam w paincie no i mam:D

Posted

wikikoniki napisał(a):
ojj, długa historia :D
pobrałam Agility Courses wersję demo, w której torów nie można zapisywać więc utworzyłam i zrobiłam zrzut ekranu, powycianałam w paincie no i mam:D

a to demo ma się tylko na jakiś czas czy ile się chcę tylko nie można zapisywać? :)

Posted

w sobotę kolega jedzie po sznupa do Olsztyna :D niestety będzie to pieprz sól, ale za to kolejny psiak do szkolenia i to jeszcze papić :loveu:

A moja przemądra nienażarta suczka zjadła dzisiaj całą czekoladę.

Posted

[quote name='Talucha']A to się o 15 kończy, jakbyś tak wpadła na 2-3 godzinki?[/QUOTE]

no ale jeszcze mam godzine dojazdu, więc na godzinę i spowrotem... bo SKM nie chcę jechać.