wikikoniki Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 chodzimy już chodzimy, ale nie za dużo, ostatnioi kilka razy dziennie powtarzałam modlenie i po jednym dniu już nie chciała WCALE, dzisiaj na plecy nie chciała też wskakiwać i na ręce... Quote
wikikoniki Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 http://www.neskowo.blogspot.com/ nowy post :) aparat mi padł, ale znalazłam jakieś tam filmiki krótkie, zaraz obrobię i poproszę Was o ocenę jej techniki skoku... Quote
wikikoniki Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 (edited) Dopiero teraz wyłudziłam zdjęcia sprzed miesiąca od koleżanki... :shake: Ciąg Dalszy Nastąpi... Edited April 23, 2012 by wikikoniki Quote
Karro Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-KjFVPSfLpEA/T5WWTSHcDjI/AAAAAAAAA0U/DWPnMjWPNxc/s640/1%20(5).JPG To mi się zdjęcie podoba :) Quote
wikikoniki Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Chyba nas znwou wywaliło z połowy osób subskrycji -,- Zapraszam na forum założone przez Jean - http://czterylapy.4um.pl/index.php tam jest nasza galeria :) Quote
Natalia&Cody Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nas nie wywaliło. Zaglądamy cały czas, ale nie zawsze napiszę. :eviltong: Apropo nowego filmiku...chciałam Ci powiedzieć, że Neska ma ładną technikę skoku. :D Quote
wikikoniki Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Hahah. czytałaś na borderowym ? :D właśnie się zastanawiałam, kiedyś skakała jak po frisbee, nogi pod siebie i jakby ,pionowo... może znajdę jakiś filmik z tym... Quote
Doginka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Sznupcia ma śliczne uszka, bo małe:loveu: Fajne foty:loveu: Quote
wikikoniki Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Doginka napisał(a):Sznupcia ma śliczne uszka, bo małe:loveu: Fajne foty:loveu: Może dlatego, że jest w typie ? :razz: Dziękujemy :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 łal niezła sesja;) Ale też jestem ciekwa co u Maxa? Quote
wikikoniki Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Magda, pisałam już, że Max będzie rzadko. Dzisiaj po południu jedziemy zobaczyć tor, może z Eta_carinae (czy jakoś tak) będziemy go wynajmować i raz w tygodniu trenować ale nie wiem, już się tak nie cieszę, bo nie mam wiary. Tyle razy nasze agility nie wypaliło... Wczoraj trening na nowych przeszkodach, trochę się zawiodłam na wysyłaniu do tunelu w kształcie U, bo na prostym szło świetnie :) Aktualnie zbieram materiał na filmik majówkowy, będzie dłuuugi xD Quote
Karro Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Szkoda, że Max będzie rzadko :( Mam nadzieję że Wasze agi wypali i będziecie mogły trenować na wynajętym terenie :) Quote
wikikoniki Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Właśnie wracamy ze spotkania agilitowego... bardzo zadowolone <3 <3 <3 ktoś mi powiedział, że przeszkody nie profesjonalne a one są nówki sztuki :loveu: Neska kilka razy ze mną przebiegła kładkę, raz sama weszła i się na mnie gapi xD Potem tunel, skoki. Na ścianę nie chciała wejść, do miękkiego tunelu też nie, ale dzisiaj nie było treningu, tylko wykorzystywałam sytuację i sprawdzałam, po czym chce chodzić. Ja raczej będę chodzić, co do Dominiki to nie wiem, bo ona jest zapisana wstępnie do Na Fali... może ktoś się znajdzie jeszcze... Quote
wikikoniki Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Ptysiak napisał(a):I my witamy serdecznie ;) Siemaneczko :D Quote
Ptysiak Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 understandme napisał(a):A zdjęcia kiedy będą? ;D No właśnie, kiedy ? ;) ps. wczoraj byłam zmęczona i senna i zapomniałam dodać, że psiurki śliczne i słodkie :) A Ptyś już spał i mi nie przypomniał :D Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone :oops: :D Quote
wikikoniki Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Jutro pierwszy trening z Rysią i Jake'em :p Nie mogę się doczekać, jesteśmy już spakowane, 8:18 wyjazd :D Ma być duuużo fotek, trochę filmików i wgl :D Nie mogę się odczekać :D :megagrin: :laola: Quote
Patik Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Życzymy powodzenia :D i fotek nie ma być dużo tylko bardzo dużo :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 I My życzymy powodzenia, dobrej zabawy i czekamy na zdjęcia :) Quote
Recommended Posts