Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chodzimy już chodzimy, ale nie za dużo, ostatnioi kilka razy dziennie powtarzałam modlenie i po jednym dniu już nie chciała WCALE, dzisiaj na plecy nie chciała też wskakiwać i na ręce...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahah. czytałaś na borderowym ? :D właśnie się zastanawiałam, kiedyś skakała jak po frisbee, nogi pod siebie i jakby ,pionowo... może znajdę jakiś filmik z tym...

Posted

Magda, pisałam już, że Max będzie rzadko.

Dzisiaj po południu jedziemy zobaczyć tor, może z Eta_carinae (czy jakoś tak) będziemy go wynajmować i raz w tygodniu trenować ale nie wiem, już się tak nie cieszę, bo nie mam wiary. Tyle razy nasze agility nie wypaliło...

Wczoraj trening na nowych przeszkodach, trochę się zawiodłam na wysyłaniu do tunelu w kształcie U, bo na prostym szło świetnie :) Aktualnie zbieram materiał na filmik majówkowy, będzie dłuuugi xD

Posted

Właśnie wracamy ze spotkania agilitowego... bardzo zadowolone <3 <3 <3 ktoś mi powiedział, że przeszkody nie profesjonalne a one są nówki sztuki :loveu:

Neska kilka razy ze mną przebiegła kładkę, raz sama weszła i się na mnie gapi xD
Potem tunel, skoki. Na ścianę nie chciała wejść, do miękkiego tunelu też nie, ale dzisiaj nie było treningu, tylko wykorzystywałam sytuację i sprawdzałam, po czym chce chodzić.

Ja raczej będę chodzić, co do Dominiki to nie wiem, bo ona jest zapisana wstępnie do Na Fali... może ktoś się znajdzie jeszcze...

Posted

understandme napisał(a):
A zdjęcia kiedy będą? ;D

No właśnie, kiedy ? ;)

ps. wczoraj byłam zmęczona i senna i zapomniałam dodać, że psiurki śliczne i słodkie :)
A Ptyś już spał i mi nie przypomniał :D
Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone :oops: :D

Posted

Jutro pierwszy trening z Rysią i Jake'em :p Nie mogę się doczekać, jesteśmy już spakowane, 8:18 wyjazd :D Ma być duuużo fotek, trochę filmików i wgl :D

Nie mogę się odczekać :D :megagrin: :laola: