wikikoniki Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Silky123 napisał(a):Ja robię wszystko w Windows MM. ;) A jak robisz slow motion ? Meega sygnatura Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 wikikoniki napisał(a):A jak robisz slow motion ? Meega sygnatura Najpierw dziele w tym miejscu, w którym chcę, żeby się zaczynał sm i wchodzę w "Przejżyj efekty wideo" i gdzieś tam jest "Zwolnienie o połowe". ;) Jeśli czasem jest jeszcze za szybko to zapisuje ten element i robie jeszcze raz to samo. ;) Sygnatura by Justyna. :D Quote
wikikoniki Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 (edited) O... zaraz zobaczę :D Dwa pierwsze razy rzuciłam floatera a potem z ręki :cool: Czy ktoś obiektywny mógłby obejrzeć ten i poprzedni filmik i ocenieć, czy on dzisiaj już jakaś inaczej tylne łapy do skoku zbiera ? bo mi się tak wydaje... edit. znowu nie dodałam filmiku :D [video=youtube;ILlEnoBPEZU]http://www.youtube.com/watch?v=ILlEnoBPEZU[/video] Edited March 25, 2012 by wikikoniki Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 a ja już na fb obejrzałam, ale super ja chce zeby Dora tak robiła :p Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Super! Jak Max extra na dysk nakręcony. :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 wikikoniki napisał(a):a ona nie nakręca się na dekle ? nic a nic ...;) Quote
wikikoniki Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 nawet jak dajesz jej żarcie, potem szurasz itd... ? Silky - dzięki... no coraz bardziej ! Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 wikikoniki napisał(a):nawet jak dajesz jej żarcie, potem szurasz itd... ? Silky - dzięki... no coraz bardziej ! no naprawde nic..;) Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wow brawo Max :loveu: Mój coś nie chce przez nogę skakać za frisbee :shake: Woli biegać za rollerami.. Quote
wikikoniki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 bo Max taki skoczny jest :p A rolerów nie mam jak puszczać w ogródku za bardzo... Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 wikikoniki napisał(a):bo Max taki skoczny jest :p A rolerów nie mam jak puszczać w ogródku za bardzo... No my mamy o tyle dobrze, że trenujmy na stadionie :lol: Quote
wikikoniki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 whiteterrier napisał(a):No my mamy o tyle dobrze, że trenujmy na stadionie :lol: wpuszczają Was z psami ? Faaajnie Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 wikikoniki napisał(a):wpuszczają Was z psami ? Faaajnie To jest stadion wiejski no i jest publiczny wiec wchodzi tam kto chce XD Zresztą moi rodzice są sponsorami owego stadionu i drużyny piłkarskiej a my z bratem sprzątamy tam i w ogóle żyjemy życiem piłkarskim, więc nie ma problemu :lol: Quote
wikikoniki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 whiteterrier napisał(a):To jest stadion wiejski no i jest publiczny wiec wchodzi tam kto chce XD Zresztą moi rodzice są sponsorami owego stadionu i drużyny piłkarskiej a my z bratem sprzątamy tam i w ogóle żyjemy życiem piłkarskim, więc nie ma problemu :lol: ALE MASZ FAJNIE :D stadion Wiejski czy Miejski ? :p No też bym tak chciała. u nas jest boisko ale MAx nie zwraca za bardzo uwagi na zabawki poza domem... Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 wikikoniki napisał(a):ALE MASZ FAJNIE :D stadion Wiejski czy Miejski ? :p No też bym tak chciała. u nas jest boisko ale MAx nie zwraca za bardzo uwagi na zabawki poza domem... Stadion wiejski :) Ale jest bardzo dobrze utrzymany, nawet zagrodzony :cool3: Więc nie mam problemu i strachu, ze Amoor mi nawieje :D A no mój zakochany w dyskach i w piłce, więc się skupia :lol: Zresztą ich używamy tylko na dworze, wiec chętnie się bawi bo nie są 'codziennie' :) Quote
wikikoniki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 whiteterrier napisał(a):Stadion wiejski :) Ale jest bardzo dobrze utrzymany, nawet zagrodzony :cool3: Więc nie mam problemu i strachu, ze Amoor mi nawieje :D A no mój zakochany w dyskach i w piłce, więc się skupia :lol: Zresztą ich używamy tylko na dworze, wiec chętnie się bawi bo nie są 'codziennie' :) a próbowałaś trzymać dysk nad nogą i nie rzucać tylko żeby Ci wziął z ręki ? może nagraf coś kiedyś ":D Quote
wikikoniki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Pauliii napisał(a):witamy ;) Neskę i Maxa Siemka :D ty już u nas z forum BC, nie ? tutaj więcej piszę :) Nie masz za dużego bannerku ? radziłabym zmniejszyć, bo usuwają :) Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 wikikoniki napisał(a):a próbowałaś trzymać dysk nad nogą i nie rzucać tylko żeby Ci wziął z ręki ? może nagraf coś kiedyś ":D Własnie muszę spróbować :) I przede wszystkim muszę go nauczyć komendy 'czekaj'... :shake: Quote
Pauliii Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 wikikoniki napisał(a):Siemka :D ty już u nas z forum BC, nie ? tutaj więcej piszę :) Nie masz za dużego bannerku ? radziłabym zmniejszyć, bo usuwają :) zauważyłam właśnie ,że tutaj więcej : D mam , mam ; p tylko jakoś na razie nie chciało mi się zmniejszać no ale skoro usuwają to zaraz to załatwię : ) Quote
Patik Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 witamy dzisiaj :) świetnie mu idzie z frisbee, chciałabym ,żeby Doris też tak umiała ale jeszcze mała jest :) Quote
wikikoniki Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Tak, idzie mu świetnie NA OGRÓDKU, bo właśnie jestem po spacerze z Maxex. MASAKRA. nienawidzę wychodzić z nim poza podwórko. Napina się i nawet przy metodzie szarpnięcie to 10 kroków do tyłu i tak jest okropnie. Zdjęcia z środy Ty wyszedł jak jakiś TTB :D A teraz wspaniała wiadomość : planuję kupić nowy aparat :D :D :D :D: :D :D :D Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Nareszcie fotki Maxa! :loveu: To świetnie, a pochwal się jaki? :D :D :D :D Quote
roadtonowhere Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Wow Maxowi idzie coraz lepiej! :loveu: Maxio jest cudny!!! :razz: życzymy dalszych sukcesów :razz: Quote
Recommended Posts