Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej. No więc po nocy jest dość dobrze. Wieczorem nie chciała iść na dwór (podejrzewam, że za pierwszym razem coś ją zabolało i teraz się boi) przez noc co chwile próbowała się wylizać w tamtym miejscu, ale jej nie pozwalałam. Rano wypiła duużo wody, jakieś pół godziny temu dałam jej trochę zwykłej namoczonej karmy i chętnie zjadła :multi: wcześniej zjadła w drożdżówce antybiotyk, około 10 dam jej tabletkę przeciwbólową, ale wydaje mi się, że jest jej dobrze. Obserwuje każdego kto tylko przechodzi i się wierci ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

JEST ! Udało się jej załatwić, trzeba było odejść na tyły ogródka :)
A ja (w sumie bardziej moja mama) stworzyłyśmy obrożę Martingale dla Neskowej Kluskowej :D

Na modelce nie mam zdjęć, bo nie chcę jej męczyć, ale myślę, że zdecydowanie będzie do niej pasować , z resztą do niej wszystko pasuje :)

Edited by wikikoniki
Posted

Jejku... ludzie. Błagam, nauczcie się czytać.

Pies czuje się dobrze :) Leży w nowej obróżce. Zjadła dzisiaj 4 porcje moczonej karmy i wypiła dość dużo wody.
Około 21 idziemy jeszcze raz na dwór, mam nadzieję, że zrobi oby dwie rzeczy :razz:

Byłam z Maxem na deklach :multi:
Najpierw kiedy był zamknięty rzucałam rollery (gumowy i materiałowy dysk oraz ringo) i wtedy meeega się nakręcił.
Wypuściłam i rzucałam. Najbardziej nakręcony był na ringo, ale wszystko dość mu się podobało :) Metoda puść, a rzucę Ci coś innego działa :D
Filmiku nie mam... :(

Posted

Szkoda, że nie masz filmiku. :(
Super, że już Nesce się psychicznie polepszyło.
A jak to wyglądało z tą sterylką? Bo ja nie mam na ten temat zielonego pojęcia, a chyba będę robić sterylkę borderzątku. :)

Posted

vaness napisał(a):
super, że moja prawie imienniczka czuje się już dobrze :)

|Dzisiaj gadałam z Fantową i dowiedziałam się, że one miesiąc po zabiegu na zawodach agility biegały :D

Posted

wikikoniki napisał(a):
Hej. No więc po nocy jest dość dobrze. Wieczorem nie chciała iść na dwór (podejrzewam, że za pierwszym razem coś ją zabolało i teraz się boi) przez noc co chwile próbowała się wylizać w tamtym miejscu, ale jej nie pozwalałam. Rano wypiła duużo wody, jakieś pół godziny temu dałam jej trochę zwykłej namoczonej karmy i chętnie zjadła :multi: wcześniej zjadła w drożdżówce antybiotyk, około 10 dam jej tabletkę przeciwbólową, ale wydaje mi się, że jest jej dobrze. Obserwuje każdego kto tylko przechodzi i się wierci ;)

super że Neska już lepiej! Buziaki w jej słodki pycholek :)

Posted

Hej, właśnie wróciłyśmy od weta i tak:

* ładnie wszystko przy szwach wygląda :loveu:
* dostałyśmy ubranko jak w wariatkowie :D
* Neska może chodzić na spacery, ale nie może chodzić po schodach, tarzać się i 'hasać' :razz:

No i co do karmy... wetka mówiła, że nie trzeba zmieniać i nie do końca pilnować dawek, a raczej co jakiś czas ważyć i kontrolować wagę

W przyszły piątek zdjęcie szwów :multi:

Posted

UWAGA ! Nie będę już o Nesce, tylko tym razem o Max-ie :D :D :D
Otóż dzisiaj wyszłam na podwórko z szarpakiem i piłeczkami...

No i nagraliśmy filmik, jakiś tam nudny, meega dużo moich błędow z linką, myślałam, że pomoże w aporcie -,-
Zaraz zabieram się na robienie, ale najważniejsze jest to, że... Max złapał piłkę w locie nad nogą i mam to udukomentowane ! :multi::multi::multi::multi::multi: