Talucha Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A tu masz link do albumu ze wszystkimi zdjęciami http://s1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/#!cpZZ1QQtppZZ20 Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Super! :loveu: :loveu: Widzę, że Ness i Cody są tego samego rocznika...trzeba się spotkać nad tym morzem...pewnie się polubią...:diabloti: :iloveyou: [CENTER]Jeszcze raz...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:loveu::loveu::multi::multi:[/CENTER] Quote
wikikoniki Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Dzięki Natalia :D Ja muszę poszukać Maxa zdjęć w łąńcuszku, ale on rzeczwyiście będzie za dużo -trudno. jest jaki jest :p Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 wikikoniki napisał(a):Dzięki Natalia :D Ja muszę poszukać Maxa zdjęć w łąńcuszku, ale on rzeczwyiście będzie za dużo -trudno. jest jaki jest :p to czekamy na zdjęcia. :D Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ooo jak fajnie że pamiętasz :D Ale cudowne psiórki no, no :loveu: Zdjęcia też super :) Quote
Ty$ka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Patik, ja też. Choć i tak nic nie pobije jet black oraz agouti :cool3: Widzę, że spacerek udany ;). Zazdroszczę Wam ich ;] Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nie ma sprawy :) Haszczun akurat mój :diabloti: Mała zamiana psów była :evil_lol: Quote
Molowe Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 fajnie że spacerek udany fotki świetne dobrze że się psiaki wybiegały :) Quote
wikikoniki Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Talucha napisał(a):Nie ma sprawy :) Haszczun akurat mój :diabloti: Mała zamiana psów była :evil_lol: Połowę spaceru z nim szłam :diabloti:. Nie ma to jak nie czuć psa na smyczy, co nie ? I ta obrożaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :loveu: Wpadłam na pomysł, żeby koleżanka mi na urodziny kupiła, ale w zeszłym roku dostałam same psie rzeczy i mama była złaaaaaaaaaaa, a ja też żałowałam. Ale nie wiem co innego chce :D Quote
wikikoniki Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 SIEMKA ! Jestem meeeeega dumna ! 1. Zrobiłam foty :diabloti: 2. Max odwoływał się na lince :D 3. Max robił siad, leżeć i zostań na lince 4. Wczoraj kupiłam łańcuszek i teraz o wiele łątwiej nam jest chodzić przy psach 5. Przy psach karzę mu siadać i siedzi :) 6. Jak nie ma psów a idziemy to zaczął na mnie zwracać uwagę jak go wołam :D 7. W miarę ładnie chodzi na smyczy (oczywiście kiedy nie ma psów) Video: [video]http://tinypic.com/r/24l7wk4/5[/video] Zdjęcia: Taka tam gryząca Neska :D Max w łąńcuszku (to dolne) dla Taluchy. Zaraz wpiszę na wątku, że się wymienię : ) Max z dzisiaj: (wreszcie mam coś na banner) I jak ? :D Quote
whiteterrier Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cudaśne fotki. Maksiu jest taki uroczy, ma coś w sobie :loveu: No i Neska oczywiście teeeż :) Quote
wikikoniki Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Hej :) Udało mi się zrobić filmik Maxowy, ale nie chce mi się obrabiać :D Max zainteresowany tylko gumowym dyskiem, także dobrze, że kupuję od Taluchy drugi ;) Trochę posłuszeństwa idzie coraz lepiej i łapanie w skoku :) Obejrzałam go -,- 1. CIEMNY 2. za daleko stałam i nic nie było widać -,- Quote
Aleksa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 dobra dawaj na pewno coś widać :D a do nas coś nie zaglądasz ? :mad: Quote
wikikoniki Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Usunęłam :D Ale generalnie skakał przez kolano i łapał szarpak bo mu tak fajnie trzymałam ( nie wiem jak ) Obejrzałam jeszcze raz. kompletnie nic nie widać ;( Quote
Karro Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Gratulujemy sukcesów z Maxem! :multi: A Neska śmiesznie wygląda w tym kagańcu :D Quote
roadtonowhere Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 śliczne fotki!! :) i świetnie, że z maksem idzie wam o wiele lepiej :D i oczywiście życzymy z Czokiem dalszych sukcesów. :) Quote
Natalia&Cody Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Super. :loveu: A filmik jeszcze nagrasz, spokojnie. ;) Quote
wikikoniki Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Jestem strasznie wściekła na psy :angryy: Najpierw spacer z Maxem. + chciał się ze mną szarpać, ale tylko szurałam po ziemi, żeby biegał i schowałam - uciekł na lince za dziadka samochodem. na szczęście dziadek się zatrzymał a obok nie jechał żaden samochód ale przed oczami miałam Flickę :shake: przez co całą powrotną drogę pies szedł obok mojej nogi i nawet nie próbował ciągnąć :evil_lol: Podwórko z Neską: (było agility, wie wieczorem postaram się dać filmik) + za pierwszym razem biegła za zabawkę, za zwykłe smaki ani rusz a jak wyciągnęłam kurzą łapkę to biegała SUPER i udawało mi się ją dość fajnie prowadzić :lol: - Neska ostatnio jest strasznie leniwa, babcia mówi, że nie jadła nic od 5 dni a u mnie pije kilka misek wody dziennie. Na razie odstawiłam jej jedzenie a nie wiem co ze smakami... chciałam z nią dzisiaj iść na boisko poćwiczyć zostawanie i aport, ale chyba zostanę w domu, a jutro z nią wyjdę. :roll: Generalnie jest jakoś dziwnie, psom się nic nie chce a przez to ja się się na nie denerwuję :shake: PS. Dzisiaj był klikier. Najpierw 6 smaków za sam klik potem siadanie, proszenie i wstawanie na klik. A potem znowu cała miska wody. Także przysmaki też odstawię. Zajmę się Maxem. W końcu Ness nie może się coś stać akurat, kiedy pod koniec marca zaczynamy AGILITY :multi::multi::multi::multi: :p:p:p:p:cool1::cool1::cool1::cool1::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jean Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 wikikoniki napisał(a):Jestem strasznie wściekła na psy :angryy: Hej Wiki :) Generalnie to powiem Ci tak.. nie wściekaj się, bo każdy może mieć gorszy dzień, nawet psiakulce. A ja się nie znam, sie powiem Ci, że zauważyłam, że jak chce porobić coś z Luną a jestem zdenerwowana albo zmęczona to ona to podłapuje i albo robi na odpierdziel, albo wogóle. Także jak juz sie coś zaczyna - jakaś nerwowość u Ciebie albo zniechęcenie u psa, to zrezygnuj. Nie naciskaj, bo znudzi się im całkiem i wtedy bedzie dopiero kiszka :) Quote
wikikoniki Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 No wiem... ale ja mam dobre nastawienie, a jak zaczynam coś robić i wiedzę, że Neska ma mnie w tylnej części ciała to się denerwuję. Dlatego odkładam szkolenie na kilka dni. Jutro może spacer z SAMYM zostawanie, to może wróci jej chęć do życia, ona koooocha zostawać a potem przybiegać ;) Quote
Jean Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Weź na luz :) Pomoże to i Tobie w ich opanowaniu i im w szkoleniu pozytywnym. Quote
wikikoniki Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Jean napisał(a):Weź na luz :) Pomoże to i Tobie w ich opanowaniu i im w szkoleniu pozytywnym. To jest pomysł :) A Westie_Justa zachęciła mnie do obstrzyżenia Neski. I chyba to właśnie zrobię... :evil_lol: Quote
Recommended Posts