wikikoniki Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 vaness napisał(a):hehe ;) mój Toffik na klkier patrzył też z początku jak na cudo :D ale jakoś przestałam z nim ćwiczyć :) Neska w agi raz biegła za klikierem :D Quote
Natalia&Cody Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 wikikoniki napisał(a):I znowu muszę tłumaczyć. Czekam aż zacznie tak robić ale i tak daje od razu. Chodzi o to, że na razie klik>smakołyk, ale niedługo będzie tak, że skuma i będzie się na ten smakołyk po kliknięciu patrzeć. Przepraszam, ale na borderowym też się uczepili -,- a, to sory. Poprostu nie zrozumiałam. ;) Quote
wikikoniki Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Silky123 napisał(a):a, to sory. Poprostu nie zrozumiałam. ;) Spoko, to chyba ja źle tłumaczę, bo nie jesteś jedyna :) Quote
Natalia&Cody Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 wikikoniki napisał(a):Spoko, to chyba ja źle tłumaczę, bo nie jesteś jedyna :) Może. W sumie to nie wiem, bo po szkole zwykle nic nie rozumiem. ;p Quote
Karro Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Hej hej! Wpadamy czwartkowo :) czemu nie macie już bannerka? :) Quote
wikikoniki Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 understandme napisał(a):Hej hej! Wpadamy czwartkowo :) czemu nie macie już bannerka? :) Zablokowali mi stary :o A teraz czekam na fajną pogodę, żeby fotki do nowego porobić... Quote
Karro Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 wikikoniki napisał(a):Zablokowali mi stary :o A teraz czekam na fajną pogodę, żeby fotki do nowego porobić... A miałaś w dobrych wymiarach? tzn max 500x 100? Quote
wikikoniki Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 understandme napisał(a):A miałaś w dobrych wymiarach? tzn max 500x 100? 400x100 właśnie... Quote
Karro Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 wikikoniki napisał(a):400x100 właśnie... Dziwne .... Quote
Talucha Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ostatnio wszystkim usuwają banery i podpisy :crazyeye: Quote
wikikoniki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 (edited) Hej, ja wpadam z dobrymi wieściami :p Dziękuję bardzo Talucha za pomysł z wymienianiem piłeczek - zaskoczył :D Chociaż ma jedną, ciemniejszą, którą bardziej lubi ale już nie 'ciumka' piłki przez pół minuty... Siadanie i leżenie też fajne, obrót w miarę :) Skoki. No więc skoki są: * przez nogę kiedy stoję - całkowicie opanowane przy płocie * przez kolana przy płocie - chciałam, żeby wskoczył mi na kolana, ale się nie da, delikatnie go dotykam kiedy skacze (przygotowanie do dog catch) ale on ma trochę agresywne odruchy wtedy Aha, Max dzisiaj pierwszy raz zachęcił mnie do zabawy :multi: :cool1: Zdjęcia. :diabloti: Chciałam zrobić coś do bannera, ale ten głupek nawet kiedy jest całkowicie zmęczony, to musi leżeć OBOK MNIE :angryy: Edited March 8, 2012 by wikikoniki Quote
roadtonowhere Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='wikikoniki']Hej, ja wpadam z dobrymi wieściami :p Dziękuję bardzo Talucha za pomysł z wymienianiem piłeczek - zaskoczył :D Chociaż ma jedną, ciemniejszą, którą bardziej lubi ale już nie 'ciumka' piłki przez pół minuty... Siadanie i leżenie też fajne, obrót w miarę :) Skoki. No więc skoki są: * przez nogę kiedy stoję - całkowicie opanowane przy płocie * przez kolana przy płocie - chciałam, żeby wskoczył mi na kolana, ale się nie da, delikatnie go dotykam kiedy skacze (przygotowanie do dog catch) ale on ma trochę agresywne odruchy wtedy Aha, Max dzisiaj pierwszy raz zachęcił mnie do zabawy :multi: :cool1: Zdjęcia. :diabloti: Chciałam zrobić coś do bannera, ale ten głupek nawet kiedy jest całkowicie zmęczony, to musi leżeć OBOK MNIE :angryy: heheh gratuluje.. :) to dobrze, że Maksowi w szkoleniu i w ogóle idzie coraz lepiej :) oczywiście życzymy dalszych sukcesów!!!! ;P Quote
Talucha Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Tak myślałam, że lepiej zaskoczy :) Cieszę się w takim razie, że pomogło i życzę dalszych sukcesów :D Quote
wikikoniki Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Talucha - Dzięki :) A my dzisiaj zaraz po szkole do weterynarza z Ness po tabletki na odrobaczenie. Potem chciałam iść na pole pobiegać i coś porobić, ale tylko ją na nim spuściłam w drodze do... Domi ! Wpadłyśmy do niej na obiad a podczas przygotowania na wspaniały pomysł porobienia Nesce Dominikową super-extra lustrzanką fotek ! :loveu: Niestety nie zdążyłyśmy zgrać, ale będą :D Potem na deptak, jak ja dawno byłam ostatnio z nią na deptaku. tak po nic. żeby coś porobić, ale jednak nie za dużo. ćwiczyłyśmy rąsie - które już całkowicie opanowane i zostawanie a potem wskakiwanie na plecy. Było super, tylko pies złapał trop czegoś/kogoś i trudno ją było na sobie skupić... Generalnie dzisiejszy dzień uważam za 6+ :cool1: Jutro spacer z Głuptasek & Jake'em i ogólnie TTB. Pewnie będą fotki :p Niedziela o ile mi się uda spacer z Onomatojeją & Rastą, Taluchą & Lastim oraz Agamer & Choco tu też pewnie będą fotki :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 No to nie gadaj tylko wstawiaj te co masz.:diabloti: A za resztę zdjęć trzymam Cię za słowo. :razz: Quote
wikikoniki Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Silky123 napisał(a):No to nie gadaj tylko wstawiaj te co masz.:diabloti: A za resztę zdjęć trzymam Cię za słowo. :razz: No właśnie nic nie mam :placz: Nienawidzę robić z koleżanek aparatu foty, bo potem na nie czekam 2 tygodnie -,-' Quote
Natalia&Cody Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 wikikoniki napisał(a):No właśnie nic nie mam :placz: Nienawidzę robić z koleżanek aparatu foty, bo potem na nie czekam 2 tygodnie -,-' To dzwoń do niej, że ma zgrać i wysyłać.:diabloti: Quote
Rose_ Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Silky123 napisał(a):To dzwoń do niej, że ma zgrać i wysyłać.:diabloti: Popieram. :diabloti: Czekam na fotki, bo przejrzałam poprzednie stronki i uważam, że twoje zwierzaki są cudowne :loveu: Quote
wikikoniki Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Rose, Silky - Okej. postaram się, ale koleżanki mama wyjechała na weekend i ona musi się opiekować bratem i... tatą :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nie zbawi jej 20-30 minut na zgranie i przesłanie zdjęć. :cool1::diabloti: Quote
wikikoniki Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Hej, z Ness wróciłyśmy około 17 do domu ze spaceru TTB :p Było naprawdę super. Fajne psy, fajni właściciele :loveu: załapałyśmy się chyba na kilka zdjęć :diabloti: Neska dość szybko się oswoiła, ale na początku co kilka minut musiała dać o sobie znać :) Bez żadnych obaw ją spuściłam, trzymała się raczej blisko mnie a ja za każdym razem rozglądałam się daleeeeko, kiedy ona była obok mnie :D Syndrom małego psa ;) Potem już wyskakiwała do przodu :) JUTRO URODZINY ! :D :D :D :D Zobaczę, czy będą szanse na zdjęcia z dzisiaj to dodam od razu je do filmiku :) Koleżanka się nie odezwała :angryy: Quote
Natalia&Cody Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 wikikoniki napisał(a):Hej, z Ness wróciłyśmy około 17 do domu ze spaceru TTB :p Było naprawdę super. Fajne psy, fajni właściciele :loveu: załapałyśmy się chyba na kilka zdjęć :diabloti: Neska dość szybko się oswoiła, ale na początku co kilka minut musiała dać o sobie znać :) Bez żadnych obaw ją spuściłam, trzymała się raczej blisko mnie a ja za każdym razem rozglądałam się daleeeeko, kiedy ona była obok mnie :D Syndrom małego psa ;) Potem już wyskakiwała do przodu :) JUTRO URODZINY ! :D :D :D :D Zobaczę, czy będą szanse na zdjęcia z dzisiaj to dodam od razu je do filmiku :) Koleżanka się nie odezwała :angryy: To super! Dzwoń do niej! a jak nie to dawaj mi numer i to załatwie. :diabloti: czekamy z niecierpliwością na jutrzejszy dzień...:) Quote
wikikoniki Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a Ty fotek nie robilas na spacerze ? Chyba 3... :) już dodaję Quote
Aleksa. Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 wikikoniki napisał(a):Chyba 3... :) już dodaję tylko ? . Quote
Recommended Posts