Doginka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Powiem Ci, ze doskonale sobie radzisz z Maxem:klacz: Quote
Karro Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 a ja wpadne i powiem tylko tyle, że zazdroszczę Wam dogomaniackich spacerów ;) Quote
wikikoniki Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Hej, to ja wpadam tylko powiedzieć, że dzisiaj zaczęłyśmy z Neską wskakiwanie na ręce, co jest raczej wskakiwaniem na udo i łapaniem w ręce :diabloti: Wiecie co, niedługo damy Wam filmik ze skakaniem po całym ciele :razz: Chociaż ze stopami nie idzie zbyt gładko... ale, nie od razu Rzym zbudowano :cool3: Quote
Natalia&Cody Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='wikikoniki']Hej, to ja wpadam tylko powiedzieć, że dzisiaj zaczęłyśmy z Neską wskakiwanie na ręce, co jest raczej wskakiwaniem na udo i łapaniem w ręce :diabloti: Wiecie co, niedługo damy Wam filmik ze skakaniem po całym ciele :razz: Chociaż ze stopami nie idzie zbyt gładko... ale, nie od razu Rzym zbudowano :cool3:[/QUOTE] To czekamy na film i powodzenia w nauce! :D Quote
paulaa. Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Też wam zazdroszcze dogomaniackich spacerów, bo niestety na warszawskim cisza, miastowi nie spacerują chyba, tylko my jacyś inni. :D Ooo wskakiwanie na ręce, super, czekam na filmik. Ja kiedyś chciałam się za to zabrać, ale niezbyt wiem jak... :smile: Quote
Karro Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 O to powodzenia w nauce życzymy i czekamy na filmik! :) Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Hej, no to mam przed chwilą zrobiony <nuuudny> filmik... :) http://youtu.be/m6L7fB2CZwc Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 A jakieś rady ? :cool3: Jakoś mi się wydaje, że do wskoczenia się dziwnie ustawiam, muszę pooglądać filmiki... Quote
Natalia&Cody Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='wikikoniki']A jakieś rady ? :cool3: Jakoś mi się wydaje, że do wskoczenia się dziwnie ustawiam, muszę pooglądać filmiki...[/QUOTE] Wydaje mi się, że za wysoko masz noge i to jest jeszcze mała powierzchnia i Neska boi się wskoczyć. Obniż się jeszcze bardziej, nawet możesz uklęknąć. Przecież Neska to nie olbrzym. ;p Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Silky123']Wydaje mi się, że za wysoko masz noge i to jest jeszcze mała powierzchnia i Neska boi się wskoczyć. Obniż się jeszcze bardziej, nawet możesz uklęknąć. Przecież Neska to nie olbrzym. ;p Okej, jutro ćwiczę w klęku :) znalazłam taki filmik, ale to nie idzie aż tak łątwo ; p http://www.youtube.com/watch?v=MitYROVMxjU Quote
Molowe Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Obejrzałam :) moim zdaniem noga trochę niżej bo chyba trzymasz ją za wysoko jak dla Neski i w tej sztuczce pomógł by Wam kliker Neska szybciej ogranęłaby że ma wskakiwać na ręce a nie chodzić dookoła czy stać na dwóch łapkach takie rady ode mnie :) a tak to super fajnie że tyle razem pracujecie :D Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Właśnie klikerowałyśmy... ale jakoś to u mnie nie działa a poza tym rodzina mnie chce zabić jak klikam w domu :diabloti: Quote
Karro Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Fajnie Ci zaczyna wskakiwać. ćwicz ćwicz ! :) ps. Chciałabym zobaczyć mojego Cesara w takim wydaniu :D:D:D:D Quote
Yuveza Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='wikikoniki']Właśnie klikerowałyśmy... ale jakoś to u mnie nie działa a poza tym rodzina mnie chce zabić jak klikam w domu :diabloti:[/QUOTE] a powiedz jaki chcesz mieć efekt "działanie" klikera? u mnie tez gadali żebym nie klikala w domu:P ale ja mam taki soft dosc cichy i nie slychac;) Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='westie_justa']a powiedz jaki chcesz mieć efekt "działanie" klikera? u mnie tez gadali żebym nie klikala w domu:P ale ja mam taki soft dosc cichy i nie slychac;)[/QUOTE] A drogi był ten kliker ? Nie wiem, ale może nie samo działanie a to, że wydawało mi się, że Neska nie rozumie... Quote
Yuveza Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 około 15zł;) to widac, najwazniejsze jest uwarunkowanie i najlpiej robic to przez 1-2 dni bez komen tylko sam klik-smaczek klik-smaczek i tak powtarzac, później widać że pies na sygnał klikera czeka na nagrode wie e ją dostaje, ja widzialam jak kierowala wzrok na kliker przy kliku i za chwilę na ręke ze smaczkami ;) Quote
Molowe Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jeżeli dobrze zabierzesz się za uwarunkowanie klikera to na pewno zrozumie a tak jak pisze Justyna efektów tak o nie zobaczysz ale pies po prostu szybciej łapie pewne rzeczy i łatwiej mu zrozumieć czego od niego chcesz :) Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Okej, a Justyna gdzie kupiłaś ? Jakiś link ? Quote
Yuveza Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='wikikoniki']Okej, a Justyna gdzie kupiłaś ? Jakiś link ? w 'naszym' zoologu :lol: ale to takowy kliker jesli kupujesz przez internet;) http://animalia.pl/produkt,18065,65,Trixie_Dog_Activity_Soft_Kliker.html Quote
Ty$ka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Wszędzie praktycznie kupisz. W każdym sklepie zoologicznym *(przynajmniej tym sklepowym). ;) O, pisałam z Justyną równocześnie :D Quote
Recommended Posts