Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy za wszystkie mile slowa :loveu:
Dzisiaj chialam jechac z Neska do takiego innego parku z innym wybiegiem ale nie mamy z kim a poza tym w 3city teraz taka ciapa a przez noc jeszze deszcz padal. Chyba poczekamy jeszcze troszke a na razie gdzies blizej cwiczenia... Na pzyklad w cieplutkim domciu :D
Do marca niedaleko w sumie.... Ja sie ciesze ze jet ciapa bo potem bedzie juz trawa ! :D
Wspominalam, ze za 20 dni Neskowe urodziny ? Hyba muszezazac szykowac filmik... Albo segregowac zdjecia wedlug roczkow :)

Aha, zapraszam do przeczytania notki na blogu, ni kopiowalam tutaj ale po czesci rowniez wyraza spacer. Prosze skomentujcie albo tutaj albo na blogu... www.neskowo.blogspot.com

Milej niedzieli :p

Guest Dreaming
Posted

No to my też wpadamy :)
Super fotki słodkich psiaków
Pzdr. Zapraszamy ponownie do naszej galerii :)

Posted

Patka & Alan napisał(a):
No to my też wpadamy :)
Super fotki słodkich psiaków
Pzdr. Zapraszamy ponownie do naszej galerii :)

Hej :)
To0 my zapraszamy kolejny raz do nas :D
I dzięki

Guest Dreaming
Posted

wikikoniki napisał(a):
Hej :)
To0 my zapraszamy kolejny raz do nas :D
I dzięki

Na pewno jeszcze wpadniemy :)

Guest Dreaming
Posted

wikikoniki napisał(a):
Tak jakoś miałam iść poćwiczyć zostawanie stojące i aport na boisku a tu jeszcze pidżama na mnie siedzi :-o

Hehehe :) :) :)

Posted

Elo Żelo ! :cool3:
Witam jako Wiki & Pies Który Złapał Pierwszego Niby Floatera, czyli Max :p

No więc tak se wyszłam z psem na podwórko i tak se wyjęłam dyski i tak se poszarpałam i tak se wymyśliłam, że może jak przytrzymam dysk w górze to może tak se pies wyskoczy i może tak se złapie. No i tak se złapał :multi::multi: ::razz::razz:

Zdjęć nie ma :diabloti: Myślałam o nakręceniu filmiku, ale nie wzięłam aparatu. Ale jest taka se zła pogogoda, że zatrudnię kogoś do focenia jak będzie słońce..

Aha...
Wielke dzięki dla Onomato-Pei za rady i za pomoc w odważeniu się mu coś rzucić :evil_lol:

Tak coś mi się wydaje, że może jednak mamy szansę na DCDC ? :roll:

Teraz czeka nas nakręcanie poza domem :roll:

Posted

Ale mnie nie było...
Gratulujemy sukcesów z Maxem. Filmik super :loveu: Fajnie Ci się psiaki dogadują.

Co do spacerów wspólnych. ĆWICZ, ĆWICZ a będzie lepiej :loveu:

Co do podhalana Miśka, nie umieściłam bo Bono wzięło go pod swoje skrzydła :loveu:

Posted

understandme napisał(a):
Ale mnie nie było...
Gratulujemy sukcesów z Maxem. Filmik super :loveu: Fajnie Ci się psiaki dogadują.

Co do spacerów wspólnych. ĆWICZ, ĆWICZ a będzie lepiej :loveu:

Co do podhalana Miśka, nie umieściłam bo Bono wzięło go pod swoje skrzydła :loveu:

No masz szczęście, że wszystko nadrobiłaś :D

Dzięki :D

Jak odbrze... oby znalazł fajny domek :)

Posted (edited)

Hej, słuchajcie coś mi się za każdym razem jak wchodzę na Dogo antywirus włącza więc będę musiała przerwać pisanie galeryji, ale od dzisiaj jesteśmy tu: http://akiline.pl/forumbc/ oraz oczywiście blogasek :D Jakby coś to pisać na gg: 22224476

Oczywiście nie przerywam na zawsze, jeszcze wrócę :diabloti:

Aha, jeszcze mój profil na yt: wikiineska tam też są nasze migawki

Edited by wikikoniki
Posted

[quote name='wikikoniki']Hej, słuchajcie coś mi się za każdym razem jak wchodzę na Dogo antywirus włącza więc będę musiała przerwać pisanie galeryji, ale od dzisiaj jesteśmy tu: http://akiline.pl/forumbc/ oraz oczywiście blogasek :D Jakby coś to pisać na gg: 22224476

U mnie jest to samo od jakiegoś czasu, ale nie zwracam na to uwagi. ;)