Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekamy na filmik :loveu:

Wiki mówię to z dobroci serca, bo mnie też kusiło kiedyś aby sprawdzać ila najwyżej pies da radę skoczyć. Ale o z poprzednim psem. Teraz, dla bezpieczeństwa, skaczę hopki 30 cm do 40 cm, a Cesar ma w kłębie 68cm :)

A zdjęcia jakieś po drodze by się nie znalazły?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

No dobra... na zachętę wczorajsze ćwiczenia z samowyzwalaczem i hopkanie na plecy :D

A filmiku jeszcze nie obrobiłam :(

A z naszych rzeczy... właśnie po przeczytaniu notki u Kasi i Meli doszłam do wniosku, że takie Crate Games ( http://www.youtube.com/watch?v=ebjBo_spqG0&feature=player_embedded ) byłyby dobre na nasze spanie więc zaraz zaczynamy :)

Edited by wikikoniki
Posted

understandme napisał(a):
Kurde gdybym ja Cesara nauczyła tak wskakiwać mi na plecy to padłabym pod jego ciężarem :D:D:D

Hahahahhahahaaha Na niego to dźwig :D

A ja jeszcze przypomnę o Panu z sygnaturki :)

Posted

Jejku... dzięki :)
a zauważyliście co zrobiła na koniec ? zamiast turlania jakieś "coś" słodkie :loveu:
Generalnie ja kocham z nią pracować a przy misce zauważyłam, że ona skupia się na tym co robi... albo kiedy trzymam w ręce przysmak to też próbuje różnych rzeczy żeby go dostać :D

Mooooja sunia :loveu:
Jutro chyba biorę dla jołopy razem na spacer :cool3: Nie wiem jak to będzie... trzymajcie kciuki...

Posted

Ej, jak ja kocham duble :mad:
Dzisiaj wybieram się na spacer z oby dwoma kundlami. Będą zdjęcia. O ile przeżyję. Planuję zrobić tak: najpier iść z jednym i drugim oddzielnie kilkaset metrów ( naszą uliczkę ) a potem wziąć ich razem.

Paula03 napisał(a):
Fajny filmik :)
Dużo już Neska umie :) Super! :)

Umiała więcej, ale teraz uczymy się od nowa - już nie ze smakiem przy pysku, chociaż zauyważyłam, że chyba za dużo w nią wpycham :D

Jeszcze jedno zdjęcie , które dodałam do konkursu Ami Play :)

Posted

Kolejny dubel :mad: Może byście napisali tak z jeden post, żeby tak nie raziło ? :D

No więc przeżyłam :p Ale było tak sobie...

Plusy:
+ Neska łądnie się odwoływała :loveu:
+ Neska ładnie aportowała... piłkę w śniegu :loveu:
+ Z powrotem psy nawet ładnie szły ( były zmęczone ) :loveu:

Minusy:
- Psy ciągnęły :(
- Razem strasznie napalają się na psy, a Max nie skupia się na mnie, żebyśmy mogli je ignorować, kiedy próbuję z Ness to przewracam się prawie od Maxa :(
- Na wybiegu obszczekały Barneńczyka, więc musieliśmy go szybciej opuścić :(
- Nie da się im razem robić zdjęć (trzeba Maxa przywiązać bo nie potrafi siedzieć w miejscu ) :(

Zdjęcia. Hahhaha... oszaleliście ? Miałabym się zabić ? Okej. Zrobiłam to dla Was :D
Wymyśliłam sposób na brak potrzeby zmniejszania - robiłam w 480x640.

Wtedy o wiele szybciej się załadowywują i jest jakoś lepiej :D