Karro Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Czekamy na filmik :loveu: Wiki mówię to z dobroci serca, bo mnie też kusiło kiedyś aby sprawdzać ila najwyżej pies da radę skoczyć. Ale o z poprzednim psem. Teraz, dla bezpieczeństwa, skaczę hopki 30 cm do 40 cm, a Cesar ma w kłębie 68cm :) A zdjęcia jakieś po drodze by się nie znalazły? Quote
Molowe Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 oj jak kara to niefajnie no nic poczekamy aż do nas wrócisz i oczywiście na filmik ;) Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 (edited) No dobra... na zachętę wczorajsze ćwiczenia z samowyzwalaczem i hopkanie na plecy :D A filmiku jeszcze nie obrobiłam :( A z naszych rzeczy... właśnie po przeczytaniu notki u Kasi i Meli doszłam do wniosku, że takie Crate Games ( http://www.youtube.com/watch?v=ebjBo_spqG0&feature=player_embedded ) byłyby dobre na nasze spanie więc zaraz zaczynamy :) Edited February 17, 2012 by wikikoniki Quote
Karro Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Kurde gdybym ja Cesara nauczyła tak wskakiwać mi na plecy to padłabym pod jego ciężarem :D:D:D Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 understandme napisał(a):Kurde gdybym ja Cesara nauczyła tak wskakiwać mi na plecy to padłabym pod jego ciężarem :D:D:D Hahahahhahahaaha Na niego to dźwig :D A ja jeszcze przypomnę o Panu z sygnaturki :) Quote
paulaa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Haha, ja jak 13 kg na mnie wskoczy to mam problemy czasem, a co dopiero taki Cezar. :D Fajnie wam to wychodzi. ;) Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Dzięki Paula :) No to robimy filmik. Koniec kary :diabloti: Quote
paulaa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 wikikoniki napisał(a):Dzięki Paula :) No to robimy filmik. Koniec kary :diabloti: Czekam w takim razie na filmik. :smile: Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Czy ktoś zamawiał filmik ? :cool3: [video=youtube;PUzE0KL8a28]http://www.youtube.com/watch?v=PUzE0KL8a28&feature=youtu.be[/video] A jutro i pojutrze na spacer :D Quote
monia&nero Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Super! ale mądra sunia! Pozdrawiam Quote
Yuveza Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Neska wydaje sie taka drobna i mała :P fajna;) ładnie sobie sztuczkujecie :> Quote
Molowe Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Neska jest taka właśnie mała i wydaje się być dosyć zwinna sądzę,że dobrze sobie w agi poradzi :) a ile sztuczek już umie fajnie razem pracujecie:D Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Jejku... dzięki :) a zauważyliście co zrobiła na koniec ? zamiast turlania jakieś "coś" słodkie :loveu: Generalnie ja kocham z nią pracować a przy misce zauważyłam, że ona skupia się na tym co robi... albo kiedy trzymam w ręce przysmak to też próbuje różnych rzeczy żeby go dostać :D Mooooja sunia :loveu: Jutro chyba biorę dla jołopy razem na spacer :cool3: Nie wiem jak to będzie... trzymajcie kciuki... Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 (edited) To taki mały dubelek... :D Edited February 17, 2012 by wikikoniki Quote
Paula03 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Fajny filmik :) Dużo już Neska umie :) Super! :) Quote
wikikoniki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 (edited) ..................... Edited February 18, 2012 by wikikoniki Quote
wikikoniki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 (edited) ........................ Edited February 18, 2012 by wikikoniki Quote
wikikoniki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Ej, jak ja kocham duble :mad: Dzisiaj wybieram się na spacer z oby dwoma kundlami. Będą zdjęcia. O ile przeżyję. Planuję zrobić tak: najpier iść z jednym i drugim oddzielnie kilkaset metrów ( naszą uliczkę ) a potem wziąć ich razem. Paula03 napisał(a):Fajny filmik :) Dużo już Neska umie :) Super! :) Umiała więcej, ale teraz uczymy się od nowa - już nie ze smakiem przy pysku, chociaż zauyważyłam, że chyba za dużo w nią wpycham :D Jeszcze jedno zdjęcie , które dodałam do konkursu Ami Play :) Quote
wikikoniki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Kolejny dubel :mad: Może byście napisali tak z jeden post, żeby tak nie raziło ? :D No więc przeżyłam :p Ale było tak sobie... Plusy: + Neska łądnie się odwoływała :loveu: + Neska ładnie aportowała... piłkę w śniegu :loveu: + Z powrotem psy nawet ładnie szły ( były zmęczone ) :loveu: Minusy: - Psy ciągnęły :( - Razem strasznie napalają się na psy, a Max nie skupia się na mnie, żebyśmy mogli je ignorować, kiedy próbuję z Ness to przewracam się prawie od Maxa :( - Na wybiegu obszczekały Barneńczyka, więc musieliśmy go szybciej opuścić :( - Nie da się im razem robić zdjęć (trzeba Maxa przywiązać bo nie potrafi siedzieć w miejscu ) :( Zdjęcia. Hahhaha... oszaleliście ? Miałabym się zabić ? Okej. Zrobiłam to dla Was :D Wymyśliłam sposób na brak potrzeby zmniejszania - robiłam w 480x640. Wtedy o wiele szybciej się załadowywują i jest jakoś lepiej :D Quote
Natalia&Cody Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Świetne. :loveu: Max i Neska ładnie ze sobą wyglądają. :razz: Quote
Recommended Posts