sleepingbyday Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 będzie, co ma być... wazne, ze lenka ma godna i zaopiekowaną stariośc. trzymaj sie ulv! Quote
tinula Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Lenuś, nie poddawaj się! pozdrawiamy ciepło od innych babć!:-) Quote
morisowa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 (edited) sleepingbyday napisał(a):będzie, co ma być... wazne, ze lenka ma godna i zaopiekowaną stariośc. trzymaj sie ulv! Dokładnie tak. Ulv - trzymaj się! Dziękujemy za opiekę nad Lenką. Suńcia ma szczęście, że przebywa teraz u Ciebie, gdyby została w schr, już dawno by jej nie było. Czy weci wiedzą co jej dolega? poza wiekiem... Edited May 8, 2012 by morisowa Quote
magdyska25 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Jeszcze sobie pośmiga po parkach! Trzymam za to kciuki!!! Quote
NikaEla Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ulvhedinn napisał(a):Leki : Polfilin 19,20 zł Aescin 2x12,90 = 25,80 Wit. B (?) Collaflex ok 30 zł Arthrofos, wcześniej Arthroflex - miałam. Puszki, chyba ok 10 sztuk, z jagnięciną, bo te jej najbardziej służą, a same suche jej nie smakuje. Puszki to Rinti 800 g po ok 11 zł. ..dopisz jeszcze leki, które Magda kupiła jak Lena była u niej Quote
terierfanka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nikaragua napisał(a):dopisz jeszcze leki, które Magda kupiła jak Lena była u niej dokupiłam tylko Rimadyl, 10 tabletek za 43zł, oczywiście paragonu nie wzięłam :oops: Quote
ulvhedinn Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 O widzisz, zapomniałam.... i jeszcze dwie puszki dokupiłam..... Tak strasznie się martwię :( Quote
ulvhedinn Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Jest coraz gorzej :( W zasadzie Lenkę cały czas noszę, bo nie jest w stanie ustać na łapkach. Ma mocno osłabione czucie we wszystkich kończynach, mocno osłabione odruchy, w jednej łapie brak praktycznie czucia głębokiego. Dzisiaj dostała silny steryd w dużej dawce dożylnie (ma założony wenflon). Objawy wskazywałyby na to, że coś złego się dzieje w górnym odcinku rdzenia kręgowego..... :( Quote
terierfanka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Trzymam kciuki za jakąkolwiek poprawę... Kochani prosimy o głosik: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226833-KrakVet-wybierzmy-razem-kandydata-na-maj!-%29[/url] Quote
ulvhedinn Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='agata51']Boli ją? Może lepiej, żeby nie cierpiała?[/QUOTE] Dostaje leki przeciwbólowe. Je chętnie, nie protestuje przy ruszaniu jej... [quote name='tinula']i jak Lenuś po nocy?[/QUOTE] Poprawa jest minimalna. Dzisiaj też dostała silne leki, jeszcze jutro powtórka i zobaczymy. Niestety jeśli nie będzie widocznej poprawy, to będzie trzeba rozważyć eutanazję :( Quote
schroniskowiec Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Biedna sunia.Ulv, ucałuj ją w pyszczek ode mnie. Quote
ulvhedinn Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Odprowadziłam Lenę za TM.... :placz: Na RTG wyszły zmiany, leczenie nie dawało żadnych efektów- do weta zaniosłam ją zupełnie bezwładną, tylne łapki nie miały wcale czucia, przednie nie utrzymywały jej nawet przez chwilę.... :( Ziajała, widac było, że czuje się źle :( \ Wiem, że nie było szansy na poprawę, że nie mogłam jej pozwolić cierpieć, ale dlaczego jest mi z tym tak źle....... Quote
NikaEla Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Madziu pomyśl, że zrobiłaś wszystko dla Leny , dałaś jej miłość , ciepło, dom.... Teraz już ją nic nie boli. Trzymaj się! Quote
LILUtosi Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Strasznie mi smutno choć jej nie znałam osobiście. Trzymaj się Ulv. Quote
Recommended Posts