magdyska25 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jakby sąsiedzi nie wiercili to by nie słyszeli ciaf i ŁUF, więc nie wina psów, One tylko pilnują swojego terenu ;) Quote
Karilka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Moi sa przeszczesliwi jak Dolar się zaweźmie na szczekatą, agresywną suke z piętra wyżej. Słyszę już na przystanku autobusowym, jak wracam do domu donośny bas: RUFUUUUŁOŁOOŁOŁOFF!!! Quote
morisowa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Przelałam Ulv 400 zł na razie, sbd z bazarku ma przelać bezpośrednio Ulv. Będzie jeszcze wpłata z bazarku kwl'a i od Magdyski z bazarku. Quote
ulvhedinn Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Lenka miała dzisiaj ściągane szwy :) Bardzo ładnie się zagoiła, no i wyraźnie widać, ze bez tych okropnych (i na pewno bolesnych) guzów czuje się duuuuużo lepiej. Ściąganie szwów przebiegło idealnie spokojnie, babcia grzecznie leżała i nie narzekała- ogólnie zasługuje na odznakę "dobry pacjent" ;) Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 troche sie opóźnia przelanie kaski z bazarku, ale będzie, będzie. komu i gdzie wysłać? moge prosić o pw z namiarami? Quote
KWL Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Melduje zakończenie bazarku "Lena's boutique" Konto Leny zasilone zostało kwotą 237 zł. Quote
Awit Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Zaglądam do Lenki, cieszę się, że jest jej dobrze:-) Quote
morisowa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) Wpłaty styczeń: 20 - Awit 30 - Mysza2 120 - Skarpeta im. Talcott 50 - gos 20 - Apsa 50 - Koszyczek Niechcianych Staruszków 30 - Bea100 30 - tinula 20 - migdalena 200 – Alekssandra 20 –agata51 57 – Bea100 30 - schroniskowiec 30 - DZIR 145 - bazarek biżuteryjny zuzlikowej _____ 845 zł Wydatki styczeń: 60 - badanie krwi 90 - diagnostyka serca u dr Garncarz (Lena dostała 50% rabatu) 130 – transport Wawa-Poznań-Wawa 130 – transport Wrocław-Poznań-Wrocław 50 - Karsivan 700 - operacja ____ 1160 zł Stan konta na 31.01.12. : -315 zł Wpłaty luty: 20 - DZIR 50 - Koszyczek Niechcianych Staruszków 20 - agata51 237 - bazarek "Lena's boutique" (kwl) 15 - tinula 90 - bazarek sbd 50 - bea100 _____ 482 zł Stan konta na 29.02.12. : 167 zł Edited March 6, 2012 by morisowa Quote
morisowa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Przelałam 300 zł ulv, czyli za operację oddane. Jak wygląda sytuacja z karmą? Czy naszej dziewczynce jedzenie się nie kończy? Może być Josera Agilo? Karsivanu już nie trzeba, prawda? Bo miał być jako przygotowanie do operacji. Quote
bea100 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Cioteczki, jestem po przerwie i Lenka nie tonie w długach :), jesteście razem bardzo dzielne a w jedności siła! Morisowa: mam mały grosik dla Lenuszki- do karmy czy co tam jej teraz trzeba- w poniedziałek wysyłam 50zł do Ciebie na konto to zadysponujesz według potrzeb :) Edited February 25, 2012 by bea100 Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Postaram sie troche odgruzować kompa i może jakieś nowe fotecki zapodać ;) Niestety fotki w moro wyszły słabiutkie, ale zaczyna być ładniejsza pogoda, więc jeśli sie uda, to cyknę fotki Leny "gołej". Na razie doleczam upiorne zaziębienie..... ....macie jakis patent na tego niejadka? Lena grymasi, a ja bym chciała, żeby się ładniej zaokrąglała, noooo..... Quote
morisowa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nikaragua, dziękujemy :oops: Ulv, czy Lence nadal smakuje karma, z którą przyjechała? czy na to marudzi? W schr był z nią duuuży problem, nie chciała jeść, marudziła, trzeba było dogadzać i cudować. Przez ten tydzień u nas wciągała suchą karmę aż miło. Jak sytuacja wygląda teraz? Bo miałam jej zamówić żarełko a w takiej sytuacji się wstrzymuję, żeby nie stał nietknięty wór a obok chudy pies ;) Quote
sleepingbyday Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 w końcu udało mi się ogarnąć temat bazarku i przelałam Lenie 90zł (dzięki wpłatom i nadpłatom licytujących). Morisowa, kiedy kasa dojdzie, potwierdź, proszę, na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/221716-DZI%C5%9A-KONIEC-OSTATNIE-GODZINY!-FILMOTEKA-NIE-NARODOWA.-Do-31-stycznia-21.00 morisowa, masz zaćkaną skrzynkę. Quote
bros Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='morisowa']Nikaragua, dziękujemy :oops: Ulv, czy Lence nadal smakuje karma, z którą przyjechała? czy na to marudzi? W schr był z nią duuuży problem, nie chciała jeść, marudziła, trzeba było dogadzać i cudować. Przez ten tydzień u nas wciągała suchą karmę aż miło. Jak sytuacja wygląda teraz? Bo miałam jej zamówić żarełko a w takiej sytuacji się wstrzymuję, żeby nie stał nietknięty wór a obok chudy pies ;)[/QUOTE] jaką karmę jadla Lenka ? Quote
ulvhedinn Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 RC, jakąś wysokoenergetyczną. Lena marudzi ;) Spróbujemy z joserą, na razie wezmę jej mniejszy woreczek, zobaczymy.... Na razie sprawdziłam zdanie Leny nt: - Eukanuby Large breed lamb&rice- fuuuuj! - Puriny PP L&R - jak trzeba to da sie zjeść, za to koopsko fatalne - RC inne (large breed)- może być... ;) - puszki animondy wymieszanej z karmą dotychczasową- no to smaczne, ale biegunka od razu - ryż z kurczakiem- jakby tu wydłubać kurczaka = ryż w promieniu metra...? I co ja mam zrobić z tą paskudką? Poza tym Lena własnie doszła do wniosku, że wiosna idzie! i zrzuca zimowe ubranko, kłaki są WSZĘDZIE niezależnie od częstotliwości czesania i odkurzania, a Lena znów wygląda jak koń pastwiskowy na wiosnę ;) Quote
bea100 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Moja Monia też robi zrzut właśnie, mam wrażenie, że zostanie niedługo goła ;) PS 50zł poszło pocztą dzisiaj do morisowa, proszę o info jak dyliżans pocztowy dogalopuje :) Quote
bros Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ulv, jeśli chcesz odsypię Ci trochę Josery Festival i spróbujesz czy będzie jadła ??? Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ja poinformuję, że zakończyłam już tydzień temu bazarek i będzie ok. 115 zł dla Leny. Nie wiem dokładnie, bo mam 2 paczki nie wysłane i koszta wysyłek mi powychodziły różne... Quote
ulvhedinn Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='bros']Ulv, jeśli chcesz odsypię Ci trochę Josery Festival i spróbujesz czy będzie jadła ???[/QUOTE] Bardzo chętnie - dziekuję!!!!! Quote
magdyska25 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ja tylko mogę podpowiedzieć bo też mam taką jedną księżniczkę w domu. Ulv- jak masz czas? to może gotować? jak nie- dodawaj może do suchej-mokre. A jak z jej zębami? bo może nie są w dobrym stanie i przez to nie chce jeść suchego? Quote
ulvhedinn Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Zęby to księżniczka jak na zabytka ma całkiem ładne- mocno starte, ale czyste, bez kamienia, zapalenia dziąseł itd. Dokładnie obadane przy okazji znieczulenia. Z gotowaniem to jest tak, ze nie bardzo włąśnie mam czas ostatnio. Quote
tinula Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ja też mam taką pannicę z fochami żarciowymi, Lena księżniczka staruszka czyli księzna?;-) głaski dla niuni! Quote
Recommended Posts