Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja finansowa Lenki.

deklaracje stałe:
20 – ANETTA
20 –agata51
____
40 zł / miesiąc

Wpłaty na Lenkę:
20 - Awit
30 - Mysza2
120 - Skarpeta im. Talcott
50 - gos
20 - Apsa
50 - Koszyczek Niechcianych Staruszków
30 - Bea100
30 - tinula
20 - migdalena
200 – Alekssandra
20 –agata51
50 – Bea100
30 - schroniskowiec
30 - DZIR
145 - bazarek zuzlikowej
_____
845 zł

Wydatki:
60 - badanie krwi
90 - diagnostyka serca u dr Garncarz (Lena dostała 50% rabatu)
130 – transport Wawa-Poznań-Wawa
130 – transport Wrocław-Poznań-Wrocław
____
410 zł

Stan konta na 31.01.12. : 435 zł

Posted

z bazarku fimowego będzie 53 zł.
obiecuję jeszcze jakiś, mam juz parę pomysłó na fanty.

a tymczasem kolejny bazarek filmowy, część obiecana spadkowym zwierzakom spod ciechanowa - w podpisie link, zapraszma do zajrzenia celem najlepiej ostrej licytacji ;-)

Posted

Lena odkryła dzisiaj... piszczącą piłkę :cool3: Na razie nie bardzo wiedziała co z nią zrobić, naciskała i odksakiwała, ale zaczęły sie tak z Krą wygłupiać i hałasować, ze musiałam zabrac piłkę i schować. Potem Lena stała 10 minut przed drzwiczkami i jęczała, zeby jej oddać piszczka. I to ma być staruszka :evil_lol:

Posted

morisowa napisał(a):
Ano :)
Schorowana staruszka, agresywna do psów i ludzi :evil_lol:

ulv - daj koszt operacji!

700 zł wyszło. Jutro idziemy na kontrolę i jesli wsio ok, to ściągamy szwy :)

Lena agresywna :roflt:

Ona nawet szczeka tylko na pozór. Co owszem, dość groźnie brzmi... na pierwszy rzut. Niestety moje psy poznały się już na Lence i teraz bywa, że np. Pikulec pije wodę z miski, pomrukując, a Lena bezskutecznie próbuje ją odpędzić, desperacko szczekając jej nad uchem. Co Piku olewa bardzo dokładnie :eviltong:

Poza tym Lenisko to niezła babcia panikara. Nie daj Boże pociągnąć ją w czasie czesania- aj! ałć!! boli!! Za to bardzo lubi tarmoszenie i tłamtolenie w ramach mizianka i to wcale nie delikatne.....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Lena odkryła dzisiaj... piszczącą piłkę :cool3: Na razie nie bardzo wiedziała co z nią zrobić, naciskała i odksakiwała, ale zaczęły sie tak z Krą wygłupiać i hałasować, ze musiałam zabrac piłkę i schować. Potem Lena stała 10 minut przed drzwiczkami i jęczała, zeby jej oddać piszczka. I to ma być staruszka :evil_lol:

czy te psiaki pamiętają takie zabawki z dawniejszych czasów?(pomijając oczywiście indywidualne upodobania...) bo Krycha na ten przykład w ogóle nie czai, że patyczek, piłeczka, piszczek itp nawet jak moja szaleje jej przed nosem.Fajnie, że w Lence tyle żywiołu i radości!!:lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']poznały się już na Lence i teraz bywa, że np. Pikulec pije wodę z miski, pomrukując, a Lena bezskutecznie próbuje ją odpędzić, desperacko szczekając jej nad uchem. Co Piku olewa bardzo dokładnie
.....

Piku w szczekaniu NIE MA sobie równych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet mój bros wysiada przy niej :diabloti:

Posted

W kwestii szczekania... ostatnio jak wracałam do domu, to usłyszałam szczekanie moich psów (ktos wiercił na klatce wiertarką). O dziwo, nie Pi, tylko Lena i Żubr. Brzmiało przekomicznie- cienkie ciaf! ciaf! ciaf! przerywane z rzadka basowym ŁUF! ;)