sleepingbyday Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 hehe, a co, nie zgadzacie się :cool3:? Quote
morisowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ulv, ile zapłaciłaś za operację i rtg? Przeleję Quote
morisowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Sytuacja finansowa Lenki. deklaracje stałe: 20 – ANETTA 20 –agata51 ____ 40 zł / miesiąc Wpłaty na Lenkę: 20 - Awit 30 - Mysza2 120 - Skarpeta im. Talcott 50 - gos 20 - Apsa 50 - Koszyczek Niechcianych Staruszków 30 - Bea100 30 - tinula 20 - migdalena 200 – Alekssandra 20 –agata51 50 – Bea100 30 - schroniskowiec 30 - DZIR 145 - bazarek zuzlikowej _____ 845 zł Wydatki: 60 - badanie krwi 90 - diagnostyka serca u dr Garncarz (Lena dostała 50% rabatu) 130 – transport Wawa-Poznań-Wawa 130 – transport Wrocław-Poznań-Wrocław ____ 410 zł Stan konta na 31.01.12. : 435 zł Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 z bazarku fimowego będzie 53 zł. obiecuję jeszcze jakiś, mam juz parę pomysłó na fanty. a tymczasem kolejny bazarek filmowy, część obiecana spadkowym zwierzakom spod ciechanowa - w podpisie link, zapraszma do zajrzenia celem najlepiej ostrej licytacji ;-) Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 W porozumieniu z ulv wystawiłam bazar na Lenę ;) Zapraszam serdecznie na bazarek - 105 fantów na beniowatą Lenę, BDT ulv i Uciechowską mafię ;) Czyli... MYDŁO I POWIDŁO!!! Zapraszam! Jest to jednocześnie prośba, błagalna o kupowanie, gdyż grozi mi eksmisja z domu :evil_lol: -> http://www.dogomania.pl/threads/222312 <- Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nikaragua napisał(a):to lecę jako ciocia bazarkowa ;) (mam etat podnośnika) BENDEM WDZIENCZNA :lol: Quote
terierfanka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 by się jakieś niusy przydały... jak rekonwalescentka? Quote
ulvhedinn Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dobrze ;) Brzuszek suchy, nic sie nie ślimaczy, panna nie próbuje się rozbierać, apetyt w normie (aczkolwiek ja bym wolała jeszcze lepszy), siku i kupa w normie. Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 przycisnijcie morisową w kwestii filmów z bazarku na lenkę. Quote
ulvhedinn Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Będzie kłopot z portretem, bo wgranie choćby jeszcze jednego zdjęcia do kompa spowoduje katastrofę.... :oops: Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 morisowa odezwij sie w kwestii filmów - zakupione na bazarku dla leny. nie mogę bazarku zamknąć i zrobic przelewu. baba jędza! Quote
tinula Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jak się Lenka czuje?buziaki dla futrzastej;-) Quote
ulvhedinn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Lena odkryła dzisiaj... piszczącą piłkę :cool3: Na razie nie bardzo wiedziała co z nią zrobić, naciskała i odksakiwała, ale zaczęły sie tak z Krą wygłupiać i hałasować, ze musiałam zabrac piłkę i schować. Potem Lena stała 10 minut przed drzwiczkami i jęczała, zeby jej oddać piszczka. I to ma być staruszka :evil_lol: Quote
Awit Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Staruszka z demencją starczą z piłką w zębach:-) Quote
morisowa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ulvhedinn napisał(a):I to ma być staruszka :evil_lol: Ano :) Schorowana staruszka, agresywna do psów i ludzi :evil_lol: ulv - daj koszt operacji! Quote
magdyska25 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Mam nadzieję zaraz skończyć bazarek, także trochę kasy będzie do opłacenia rachunku za operację. Quote
ulvhedinn Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 morisowa napisał(a):Ano :) Schorowana staruszka, agresywna do psów i ludzi :evil_lol: ulv - daj koszt operacji! 700 zł wyszło. Jutro idziemy na kontrolę i jesli wsio ok, to ściągamy szwy :) Lena agresywna :roflt: Ona nawet szczeka tylko na pozór. Co owszem, dość groźnie brzmi... na pierwszy rzut. Niestety moje psy poznały się już na Lence i teraz bywa, że np. Pikulec pije wodę z miski, pomrukując, a Lena bezskutecznie próbuje ją odpędzić, desperacko szczekając jej nad uchem. Co Piku olewa bardzo dokładnie :eviltong: Poza tym Lenisko to niezła babcia panikara. Nie daj Boże pociągnąć ją w czasie czesania- aj! ałć!! boli!! Za to bardzo lubi tarmoszenie i tłamtolenie w ramach mizianka i to wcale nie delikatne..... Quote
DZIR Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 przelałam dla dzielnej suni 20pln. Pozdrawiam. Quote
tinula Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ulvhedinn napisał(a):Lena odkryła dzisiaj... piszczącą piłkę :cool3: Na razie nie bardzo wiedziała co z nią zrobić, naciskała i odksakiwała, ale zaczęły sie tak z Krą wygłupiać i hałasować, ze musiałam zabrac piłkę i schować. Potem Lena stała 10 minut przed drzwiczkami i jęczała, zeby jej oddać piszczka. I to ma być staruszka :evil_lol: czy te psiaki pamiętają takie zabawki z dawniejszych czasów?(pomijając oczywiście indywidualne upodobania...) bo Krycha na ten przykład w ogóle nie czai, że patyczek, piłeczka, piszczek itp nawet jak moja szaleje jej przed nosem.Fajnie, że w Lence tyle żywiołu i radości!!:lol: Quote
bros Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='ulvhedinn']poznały się już na Lence i teraz bywa, że np. Pikulec pije wodę z miski, pomrukując, a Lena bezskutecznie próbuje ją odpędzić, desperacko szczekając jej nad uchem. Co Piku olewa bardzo dokładnie ..... Piku w szczekaniu NIE MA sobie równych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet mój bros wysiada przy niej :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 W kwestii szczekania... ostatnio jak wracałam do domu, to usłyszałam szczekanie moich psów (ktos wiercił na klatce wiertarką). O dziwo, nie Pi, tylko Lena i Żubr. Brzmiało przekomicznie- cienkie ciaf! ciaf! ciaf! przerywane z rzadka basowym ŁUF! ;) Quote
Karilka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ciaf i ŁUF - pewnie sąsiedzi są przeszczęśliwi :) Quote
Recommended Posts