Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
lisiek raz mi puścił pawia w autobusie. wytarłam po prostu.

to możeZroka na pierwszy raz pojedzie z Gremlinem ;)

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenko, wybacz, ale nie wiem zupełnie co robić :(...

Wczoraj dostałam też informację o nowym beniastym w OLKUSZU... i to akurat w te największe mrozy!:-( :-(
Wyglądająca na bardzo młodą... bardzo zachudzona suka: "szczypiorek"....nic więcej na temat suni nie wiem, ale ... sunia zupełnie nie ma szansy na ciepło i bezpieczeństwo w tym miejscu... to już nawet nie kwestia jej obecnego stanu zdrowia- nawet jeśli nie jest w najgorszej kondycji, tam za moment będzie w strasznym stanie:-(- nie tylko fizycznym, ale i psychicznym!

Czy ktoś ma może pomysł jak pomóc suni???

[SIZE=2]...nie wyrobię z 4 benkiem w hoteliku( a nic nie wiadomo właściwie o sunieczce i jej potrzebach),
ale nie darmo, to miejsce mordownią zwą:shake:... psiak ma zero szansy w Olkuszu i bez mrozów, a teraz ?:-(:-(:-(

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dzisiaj na spacerze w parku Lena brykala jak podlotek, a nie jak stateczna starsza pani..... ;)

...o "stateczności" na szczęście nie kalendarz decyduje :)... brykaj dziewczyno, brykaj w zdrowiu!!!

Posted

Rewelacyjne fotki! Widać, że dziewczynka w dobrym humorze, już się zaaklimatyzowała w nowy miejscu. Super widzieć ją tak szczęśliwą :D

Magdyska25 - kilka psiaków mogę ogłosić, wieczorami po pracy

Posted

Lena już w domu :) Padła na posłanko i śpi...

Ma usuniety ten największy guz (właściwie dwa duże guzy i część mniejszych. Nie wszystkie, bo to wymagałoby wycięcia obu listw mlecznych i doktor uznał, że to zbyt rozległe cięcia na jeden raz. Za to jest wysterylizowana (tym bardziej, że pojawł sie nie za piękny wysięk z pochwy i lepiej było nie ryzykować czy to sie w infekcje nie rozwinie). Być może w przyszłości wskazany będzie drugi zabieg usunięcia reszty guzków.

RTG wyszedł ładnie, płuca są czyste, ogólnie dziewczynka jest zdrowa. Zabieg zniosła dobrze i bez powikłań.

P.S. A w ubranku w ciemne moro wyglada zabójczo :)

Posted

ufff :)

Od strony formalnej - proszę zaświadczenie od weta, że suka nr czip ........ została dnia 30.01.12. wysterylizowana. Sorry, zapomniałam o tym wcześniej, ale pewnie bywasz u weta ;) to proszę załatw to przy okazji.

Posted

Nie ma sprawy ;) Ponieważ KTOŚ ściagnął sobie gatki i zasikał posłanie na którym do tej pory spała Lena, to nasza wielkopsica dostała łóżko ;) Tzn materac na drewnianym stelażu, dwie takie Leny by się zmieściły.... wygląda na ustaysfakcjonowaną.

Posted

Cieszę się że wszystko idzie dobrze. Przyznaję, martwiłem się wczoraj jak Lena zniesie operację. Wszystkiego najlepszego dla dzielnej, kochanej staruszki i czekam na wieści jak przebiega rekonwalescencja.