3 x Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 sleepingbyday napisał(a):lisiek raz mi puścił pawia w autobusie. wytarłam po prostu. to możeZroka na pierwszy raz pojedzie z Gremlinem ;) Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Lenko, wybacz, ale nie wiem zupełnie co robić :(... Wczoraj dostałam też informację o nowym beniastym w OLKUSZU... i to akurat w te największe mrozy!:-( :-( Wyglądająca na bardzo młodą... bardzo zachudzona suka: "szczypiorek"....nic więcej na temat suni nie wiem, ale ... sunia zupełnie nie ma szansy na ciepło i bezpieczeństwo w tym miejscu... to już nawet nie kwestia jej obecnego stanu zdrowia- nawet jeśli nie jest w najgorszej kondycji, tam za moment będzie w strasznym stanie:-(- nie tylko fizycznym, ale i psychicznym! Czy ktoś ma może pomysł jak pomóc suni??? [SIZE=2]...nie wyrobię z 4 benkiem w hoteliku( a nic nie wiadomo właściwie o sunieczce i jej potrzebach), ale nie darmo, to miejsce mordownią zwą:shake:... psiak ma zero szansy w Olkuszu i bez mrozów, a teraz ?:-(:-(:-( Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ulv, jak dasz radę- zajrzyj... potrzebuję rady (#220). http://www.dogomania.pl/threads/220962-DZIECIAK_bernardyn-SYLWU%C5%9A_%C5%9Bwi%C4%85teczna-zguba-czy-bezdomniak-BEZ-GROSZA-!!!?p=18494902#post18494902 Lenko, pokazuję piękną panią i nocką ciemną... spokojnej nocy! Quote
KWL Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Lenko, bądź dzielna. Trzymam kciuki za nszego wspaniałego wielkopsa. Quote
ulvhedinn Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dzisiaj na spacerze w parku Lena brykala jak podlotek, a nie jak stateczna starsza pani..... ;) Quote
LILUtosi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 U UlV dzisiaj sie kończy jak pójdzie spać. Quote
terierfanka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Potwierdzam, wczoraj Lenka w parku chciała gonić ptaszki :) Fajna z niej "starsza pani" :) Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ulvhedinn napisał(a):Dzisiaj na spacerze w parku Lena brykala jak podlotek, a nie jak stateczna starsza pani..... ;) ...o "stateczności" na szczęście nie kalendarz decyduje :)... brykaj dziewczyno, brykaj w zdrowiu!!! Quote
bros Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 wstawiam kilka zdjęć z czwartkowego spacerku: Quote
bros Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) BARDZO MOCNO TRZYMAM DZIŚ KCIUKI - Lenko bądź dzielna ! Edited January 30, 2012 by bros Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jeślli ktokolwiek ma złudzenia co do stateczności Lenki... sama je rozwiewa :) hihihi... następny benio na lince :) Mocno trzymamy kciuki! ...moja banda wszystkie pazury! Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 no, tu widać jej benkowatość o wiele bardziej, niz na innych zdjęciach, które widziałam. a ta fotka uśmiechnięta jest super. Quote
magdyska25 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 czy ktos moglby mi pomoc w bazarze ogloszeniowym? mam obsuwe- jestem sama, net tylko dobrze dzialajacy w pracy a dodatkowo wczoraj mialam maly "wypadek". Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 To jeszcze kilka fotek ode mnie: Zaraz wychodzimy do weta...... Quote
schroniskowiec Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja też trzymam kciuki za naszą dzielną dziewczynkę. Quote
morisowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Rewelacyjne fotki! Widać, że dziewczynka w dobrym humorze, już się zaaklimatyzowała w nowy miejscu. Super widzieć ją tak szczęśliwą :D Magdyska25 - kilka psiaków mogę ogłosić, wieczorami po pracy Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Lena już w domu :) Padła na posłanko i śpi... Ma usuniety ten największy guz (właściwie dwa duże guzy i część mniejszych. Nie wszystkie, bo to wymagałoby wycięcia obu listw mlecznych i doktor uznał, że to zbyt rozległe cięcia na jeden raz. Za to jest wysterylizowana (tym bardziej, że pojawł sie nie za piękny wysięk z pochwy i lepiej było nie ryzykować czy to sie w infekcje nie rozwinie). Być może w przyszłości wskazany będzie drugi zabieg usunięcia reszty guzków. RTG wyszedł ładnie, płuca są czyste, ogólnie dziewczynka jest zdrowa. Zabieg zniosła dobrze i bez powikłań. P.S. A w ubranku w ciemne moro wyglada zabójczo :) Quote
terierfanka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 no to uff, teraz niech się ładnie goi Quote
morisowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ufff :) Od strony formalnej - proszę zaświadczenie od weta, że suka nr czip ........ została dnia 30.01.12. wysterylizowana. Sorry, zapomniałam o tym wcześniej, ale pewnie bywasz u weta ;) to proszę załatw to przy okazji. Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nie ma sprawy ;) Ponieważ KTOŚ ściagnął sobie gatki i zasikał posłanie na którym do tej pory spała Lena, to nasza wielkopsica dostała łóżko ;) Tzn materac na drewnianym stelażu, dwie takie Leny by się zmieściły.... wygląda na ustaysfakcjonowaną. Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 dzielna babcia! a wysiękom z pochwy mówimy stanowcze nie ;-) Quote
terierfanka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='sleepingbyday']wysiękom z pochwy mówimy stanowcze nie ;-)[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
KWL Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Cieszę się że wszystko idzie dobrze. Przyznaję, martwiłem się wczoraj jak Lena zniesie operację. Wszystkiego najlepszego dla dzielnej, kochanej staruszki i czekam na wieści jak przebiega rekonwalescencja. Quote
Recommended Posts