supergoga Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Postaramy sie coś wyszukać. Ale bądźmy dobrej myśli. Jutro pozmieniam zdjecia i może tekst ogloszeń i zobaczymy! Quote
karpawel Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Rosik u wet zobaczył kotka i w ogóle nie interesowało go to, że odchodzę:P Pani wet zachwycała się jego brwiami;) Quote
karpawel Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Już po wszystkim! Wszystko poszło sprawnie i bez problemów, o 12 był gotowy do odbioru. Obija się o ściany z tym kołnierzem, ale tak to wygląda całkiem dobrze, wiadomo- trochę przymulony. Chciał się wdać nawet w bitkę na klatce z jakimś psem;) Ma kolejne szelki i smycz na koncie- rozszarpał je gdy wet zostawiła go na chwile samego, ale już ma nowe. Podsumowanie weterynara- Rosik ma ADHD:) Quote
Ajula Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 karpawel napisał(a): Pani wet zachwycała się jego brwiami;) no ja myślę - brewki ma wyjątkowo ładne :) Quote
Ajula Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 jak się czuje Rosik? doszedł już do siebie po zabiegu? Quote
karpawel Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 W dzień zabiegu był obolały, następnego dnia troche piszczał- chyba z bólu bo po tabletce przestał, no a tak iskry w oczach jak zawsze;) W tym rozpoczynającym się tygodniu chciałybyśmy wpaść z nim po żarełko, da rade? : ) Quote
Ajula Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 musisz dzwonić, bo mnie często nie będzie w domu, albo ja podrzucę jakimś wieczorkiem? Quote
karpawel Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ok, obojętnie. tylko też daj prosze chwile wczesniej znac, zeby ktoras z nas była:- ) Quote
SkarpetKa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Rosik taki fajny psiur z Ciebie, co to się dzieje, że szczęścia jakoś nie masz :( Quote
karpawel Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 jaką on ma radochę z tych gryzaków, które wczoraj dostał...zanosi je do legowiska i zakopuje w kocu na czarną godzinę! :)) Quote
karpawel Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Trzymaj się kilerku w nowym miejscu! My już tęsknimy :(:( Quote
What May NN Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 robi postępy zarówno z ludźmi jak i psami! nie boi się ludzi, facetów, robotników - nie wyskakuje z zębami, z psami kontakty są o wiele lepsze, Tytek kumpel, labradory też, malamuty - są traktowane przez Rocha poprawnie ;-) problem jest z obrożą, smyczą - boi się bardzo, stresuje.. jest odwrażliwiany! praca trwa.. Quote
Recommended Posts