Pyrdka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Proszę zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/223275-Wyrzucona-kr%C3%B3tko-przed-porodem.-Szczeniaczki-szukaj%C4%85-DS-lub-chocia%C5%BCby-DT.-POMOCY!!! Quote
karpawel Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 tak, wszystko ok, tylko grymasi jak musi ją jeść;) Quote
karpawel Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 A jak Rosiul pięknie chodzi na tej długiej smyczy i szelkach...a jaki jest grzeczny i miły w stosunku do innych psów...:) Przed szelkami na początku uciekał, ale teraz chyba zrozumiał że szelki=spacer i jego marudzenie na ten temat zostało okiełznane!:))) No i nie charczy! Cud, miód, malina! :))) Quote
What May NN Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='karpawel']A jak Rosiul pięknie chodzi na tej długiej smyczy i szelkach...a jaki jest grzeczny i miły w stosunku do innych psów...:) Przed szelkami na początku uciekał, ale teraz chyba zrozumiał że szelki=spacer i jego marudzenie na ten temat zostało okiełznane!:))) No i nie charczy! Cud, miód, malina! :)))[/QUOTE] super :-) bardzo się cieszę!! Quote
karpawel Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 trzymac kciuki zeby Roch lubił się z kocurami:) dzis to sprawdzamy! króliki kocha, wiec oby kotki rowniez...:) Quote
BeaBono Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Kotki również. Aż za bardzo :evil_lol:. Za molestowanie dostał od Petroneli po nosie. Edited February 29, 2012 by BeaBono Quote
snuszak Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 haha to Ci maluszek molestuszek, a coś się szykuje dla niego że był test na koty? Quote
BeaBono Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dziś Rosik miał nalot gości. Byłyśmy z KB i Petronelą oraz państwo zainteresowani adopcją. Dopóki w pobliżu Rosika znajdowała się kotka, nie interesowali go zbytnio ludzie. Wyszłyśmy więc, państwo jeszcze zostali. Nie wiem, na czym stanęło, czekam aż dziewczyny coś napiszą. Quote
snuszak Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 to ja trzymam kciuki!!! to ja podziwiam Petronelkę, że ona taka odważna i chodzi sobie w odwiedziny do znajomych ;) Quote
BeaBono Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Petronela zadebiutowała w roli animaliowskiej wyjazdowej psiej testerki. Edited March 1, 2012 by BeaBono Quote
Ajula Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 cieszę się, trzymam kciuki Kasia mogłaś mi powiedzieć, że będziecie w sąsiedztwie :lmaa: Quote
KateBono Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Ajula']Kasia mogłaś mi powiedzieć, że będziecie w sąsiedztwie :lmaa:[/QUOTE] A mój TŻ nie powiedział? Quote
karpawel Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Niestety nie stanęło na niczym konkretnym- Rocha najwyraźniej uderzyła strzała amora i nawet po Waszym wyjściu siedział pod drzwiami z nadzieją, że Petronela jeszcze do niego wróci! Nie był za bardzo zainteresowany tymi ludźmi (bardzo fajnymi ! :)) i nie pokazał całej swojej przyjaznej postaci. Jak juz stwierdził że nie będzie siedział pod drzwiami to podążał ścieżkami gdzie przedtem chodził kot- pod regałem, za kanapą..itd;) Odbiło mu. A oni na koniec powiedzieli, że chcą zdecydować między Rosikiem a innym psem (Tritty? Czy jakos tak?) i że się odezwą...Zobaczymy! Quote
Ajula Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 pewnie chodzi o Titty..... to nawet by dobrze było, bo Rosik chociaż na tymczasie, to jednak w domu, a Titty siedzi biedna w przytulisku [quote name='KateBono']A mój TŻ nie powiedział?[/QUOTE] nie powiedział Quote
snuszak Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 z drugiej strony zasiedzenie się na DT też dobre nie jest, więc nie ważne kogo wezmą i tak dobrze będzie Quote
What May NN Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 no tak.. tylko do wielkanocy Roch musi znalezc dom! Quote
karpawel Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Rosik właśnie wrócił z randki ze swoją starszą koleżanką , posokowcem -Admirą. Zachowanie na 6, zero złości w stosunku do Admiry jak i innych psów spotkanych po drodze:) Nie byłam sama, więc miałam okazję zrobić mu kilka zdjęć! :) Reszta w jego albumie na fb: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150514068170945.368718.757850944&type=1&l=7443d63aea Quote
Boogie Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nie wiem jak to się stało, ale nie było Rosika na facebooku. Błąd już naprawiony. Quote
karpawel Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 wiadomo juz moze ktorego pieska wybrali ci panstwo? Quote
Ajula Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tak? a gdzie? w tej lecznicy, w której byłyśmy razem? a wiesz, miałaś rację z tym złodziejem, bo parę dni temu gospodarz domu chodził w policjantem i wypytywali ludzi o złodzieja, a wczoraj powiedział, że złodziej grasujący w blokach został ujęty! Quote
supergoga Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Państwo wybraki Titty - może z jednej strony dobrze./ Siedziala w schronisku, bardzo nieśmiała sunia, zalękniona. Dostala szansę. Quote
karpawel Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To cieszę się, że w ogóle któregokolwiek pieska wybrali, myślałam już, że całkowicie zrezygnowali z adopcji. Po tym cyrku i obłędzie w oczach jaki pokazał Rosik - w sumie się nie dziwię;) Ajula- Rosik jedzie na Polankę:) Skończy się jego miłość do zwierząt miałczących i kicających:) Złodziej- czyli moja sąsiadka faktycznie sobie tego nie wymyśliła, a Rosik ma zadatki na psa policyjnego;) Intensywnie szukam teraz domku dla tego łobuziaka. Pytam kogo mogę. Jakby znalazł dom do Wielkanocy (która niestety już za miesiąc) byłoby cudownie- tak jak mówiłam kiedy zadeklarowałam chęć opiekowania się jakimś pieskiem, okres Wielkanocy będzie dla nas wielkim problemem, ponieważ nasz pies nie toleruje innych psów dłużej niż 5min na jej terenie. Oby jakiś cudowny właściciel spadł mu z nieba! A jak nie, będziemy myśleć i coś wymyslimy zeby nie postawił już swojej łapki w schronisku...: ) Quote
Recommended Posts