karpawel Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 eukanuba dla szczeniąt z kurczakiem, malutkie kosteczki. ten 'mój szczeniak' jak nie chciał jeść suchej karmy to tę wcina tak, że uszy (i brwi!) mu sie trzęsą:)) Quote
supergoga Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hmmm, to może poszukam podobnej ale innej firmy? Quote
karpawel Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 z tego co zrozumiałam panią wet to chodzi po prostu o to, zeby ta karma była delikatniejsza dla jego układu pokarmowego i będzie ok! Quote
karpawel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a czy ktokolwiek o niego pytał? mnie niestety nie:( Quote
supergoga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Musimy mu zorganizowac sesje zdjęciowa. Taka żeby było widać jaki mały jaki ładny. Zeby nie z gory - może poprosimy kogos kto jest fachowcem? Quote
supergoga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Super. To powstawiamy foty w ogłoszenia i bedą się bili o niego.... Quote
supergoga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Super. To powstawiamy foty w ogłoszenia i bedą się bili o niego.... Quote
snuszak Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 piękny cudaczek! tylko dlaczego nikt tego nie widzi.... Quote
karpawel Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Rosik bohater! Przegonił złodzieja z mieszkania! Quote
karpawel Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Sąsiedzi wczoraj nam powiedzieli, ze grasuje ktos kto wchodzi do otwartych mieszkań, zgarnia co jest w zasięgu ręki i zwiewa. Kilka dni temu poszłam wyniesc smieci, nie zamknęłam drzwi na klucz i wracając spotkałam Rosika czekającego pod windą(mówiłam o tym Krzysiowi jak robiliśmy zdjęcia Rosikowi) , byłam oczywiscie całkowicie zaskoczona. Myślałam, że jakims cudem otworzył sobie drzwi, ale sprawdzałam to i to absolutnie niemożliwe (klamka jest za wysoko a drzwi są zbyt ciężkie), tylko nie miałam na to innego wytłumaczenia. Jak się okazuje Roch najprawdopodobniej przegonił nieproszonego gościa! Zuch i bohater! Ajula- dziś wyjeżdżam i Rosik zostaje pod opieką mojej siostry, Kama będzie się z Wami kontaktować w sprawie jedzonka Quote
Ajula Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ciekawa sprawa, może faktycznie jakiś złodziej próbował wejść Quote
snuszak Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 kolejne portale ogłoszeniowe przywitały Rosika, bo znalazł jak najszybciej dom! Quote
supergoga Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 I pogody, komu się chce z psami wychodzić??? Quote
Boogie Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Mi sie prawie nigdy nie chce wychodzić, ale od tego jest psiak żeby mus był! :) Quote
karpawel Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Oby to była cisza przed burzą i oby zaraz posypały się pytania o tego malucha! Quote
Ajula Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 czy Rosik dobrze się czuje po tej karmie, którą je teraz? Quote
Recommended Posts