Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 gassira napisał(a):Marcin jutro prace kończy około 12/13:multi:więc jesteśmy zmotoryzowani:razz: a tam w Twoich okolicach nie ma jakiś fajnych terenów spacerkowych???? to rewela - przyjedzcie do mnie to cos wykabinujemy!!!!!!! dawno nie lazilam kolo siebie, bo Nafula nie byla w stanie, no i co chwile cos rozkopywali, w razie czego pojedziemy do centrum Konstancina ;) kurde musze ogarnac troche w domu w takim razie :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ALE Uśmiech:loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1763.jpg A tu to proste tam tył gdzie ogonek:lol::lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_2072.jpg Quote
ariss Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ka-Vanga napisał(a):to rewela - przyjedzcie do mnie to cos wykabinujemy!!!!!!! dawno nie lazilam kolo siebie, bo Nafula nie byla w stanie, no i co chwile cos rozkopywali, w razie czego pojedziemy do centrum Konstancina ;) kurde musze ogarnac troche w domu w takim razie :evil_lol: błahahaah...Ty brudasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co będziesz sprzątać,swojaki przyjeżdzają:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje,że M.nie ma innych planów:roll:bo jeśli ma to będę musiała mu je wyperswadować:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Mudik napisał(a):ALE Uśmiech:loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1763.jpg A tu to proste tam tył gdzie ogonek:lol::lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_2072.jpg czesc :multi: hihi smieszne to moje dziewczyny, co ;) :loveu: gassira napisał(a):błahahaah...Ty brudasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co będziesz sprzątać,swojaki przyjeżdzają:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje,że M.nie ma innych planów:roll:bo jeśli ma to będę musiała mu je wyperswadować:diabloti: cicho i tak nie jest zle, musze ubrania pozbierac glownie i moze jeszcze do zmywari powstawiac i pozamiatrac i ... :evil_lol: ;) On ma juz plany na jutro = jutro przyjezdza z Toba i Gass do mnie :cool3: :evil_lol: Quote
ariss Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 naszykowałam już Twoje trymerki co by ich nie zapomnieć:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 gassira napisał(a):naszykowałam już Twoje trymerki co by ich nie zapomnieć:diabloti: DOBRZE, bo ja juz o nich znowu zapomnialam :evil_lol: za to musze kupic nowe ostrza do maszynki i stare dac do naostrzenia, bo juz w ogole nie tna, a moje boooorki zarosniete okropnie :lol: a sorrki, mam jeszcze dzialajaca zerowke hahaha :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To dopiero by wyglądały łyso, jak bys je zerówka poleciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Mudik napisał(a):To dopiero by wyglądały łyso, jak bys je zerówka poleciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha nio :evil_lol: - uzywam go tylko do Bangitkowych ucholkow ;) Quote
weszka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cześć piękni :) nie piszę piękne bo jest przecież Lo którego nam żałujesz ale jest :) Superaśne foteczki! Quote
ariss Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cześć kochana:loveu: jak tam moja mała ulubienica wygląda:razz: dawaj no jakieś foty:eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 eria napisał(a):Uśmiech Nafki przedni :loveu: :loveu: weszka napisał(a):Cześć piękni :) nie piszę piękne bo jest przecież Lo którego nam żałujesz ale jest :) Superaśne foteczki! hehe czesc :cool3: Lordziatko moje malutkie jest teraz na wakacjach u mojego brata :lol: gassira napisał(a):Cześć kochana:loveu: jak tam moja mała ulubienica wygląda:razz: dawaj no jakieś foty:eviltong: czesc :loveu: Bangitos zrobiona i ... smuuuuuuutna ... ... wczoraj pojechalam do kolezanki, zeby mi zrobila Bangitkowa, a ze wiedzialam, ze jak pojade do niej to mnie caly dzien nie bedzie ;), to Nafulke "sprezentowalam" mojemu bratu i mialam ja wieczorkiem odebrac. Ja wracalam to sie juz jakos pozno zrobilo :evil_lol: i zupelnie nie mialam sily po nia jechac do Wawy. Moj kochany brat powiedzial, zeby do jutra zostala, bo i tak rano do weta musze jechac, a to blisko niego. I to wlasnie jest powod smuuuuuutku Bangitosa, spi wtulona, na spacer poszla tylko kilka kroczkow i chciala do domu od razu - alez ona teskni za Nafula :crazyeye:. No nic, zmykam do weta na Nafkowa kontrole ;), pozniej postaram sie wrzucic nowe fotki ;). Quote
weszka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Kochają się dziewczynki i żyć bez siebie nie mogą :) Czekam na wyniki kontroli! Quote
Doginka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_2135.jpg :crazyeye::evil_lol:O jeny, ale Puszkin:crazyeye::evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
anetta Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dziewczyny jak papużki nierozłączki :lol: :hand: Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hey hi hello wam dzis mowie co tam slychac ciekawego ? Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jak u weta i czekam na fotki malej Quote
Ka-Vanga Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Oj teskni biedna... anetta napisał(a):Dziewczyny jak papużki nierozłączki :lol: :hand: weszka napisał(a):Kochają się dziewczynki i żyć bez siebie nie mogą :) Czekam na wyniki kontroli! oj tak, strasznie :loveu::loveu::loveu: Mudik napisał(a):Jak wyniki???? Doginka napisał(a):No i co vet powiedział??:razz: no wiec Nafulka ma sie lepiej :multi:, wyniki sa lepsze :multi:, co prawda nie na tyle, zeby calkowicie odstawic steryd, ale LEPIEJ :multi: :loveu: Doginka napisał(a):http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_2135.jpg :crazyeye::evil_lol:O jeny, ale Puszkin:crazyeye::evil_lol::loveu::evil_lol: hihi juz ma zrobiona glowke, wiec nie jest takim puchatkiem ;) deer_1987 napisał(a):i jakies foty by sie przydaly :D zara cos bedzie łapeczek napisał(a):hey hi hello wam dzis mowie co tam slychac ciekawego ? czesc czesc u nas w sumie po staremu ;) ewka i haker napisał(a):jak u weta i czekam na fotki malej uno momento ;) Quote
Ka-Vanga Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Na razie tylko dwie fotki ;) ... Quote
taxelina Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ale ile tam dynamiki :D BTW ja juz wstawilam TZ fotki z lustrarzanki o ktore sie dopytywalas :D zaznaczylam nawet od kiedy sie jego zaczynaja :P (785) Quote
Ka-Vanga Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale ile tam dynamiki :D BTW ja juz wstawilam TZ fotki z lustrarzanki o ktore sie dopytywalas :D zaznaczylam nawet od kiedy sie jego zaczynaja :P (785) hehe Bangitka to teraz glownie o amorach mysli ;) zaraz biegne do Ciebie :cool3: Quote
Recommended Posts