weszka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dają czadu dziewczęta :) Ślicznie się razem bawią i piękne susy po zabaweczki wyczyniają :) Quote
eria Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 dzień dobry !!:multi: Nafulec widzę szaleje juz :loveu: żeby było już tylko lepiej!:loveu: Quote
Doginka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ola, ale Nafulka ma tu zarąbisty uśmiech:evil_lol::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1308.jpg Quote
anetta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cześć czarnuchy! Nadrobiłam szalejące sztucery :evil_lol: :loveu: Dobrze że Naff ma się lepiej :multi: Dziwna zabaweczka http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1532.jpg :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ka-Vanga napisał(a):poniewaz mowiliscie, ze szalony Bangitos jeszcze sie Wam nie znudzil :cool3:, to kilka ujec BARDZO szalonego Bangitosa :loveu: foty B. w Twoim wykonaniu nigdy się nam nie znudzą:loveu: Quote
Doginka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ej, no i co? Rodziców brak, to się na imprezkę umawiasz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - chyba, że u Weszki to nie Ty pisałaś:diabloti: A foty jakoweś zapodasz??????:razz: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='weszka']Dają czadu dziewczęta :) Ślicznie się razem bawią i piękne susy po zabaweczki wyczyniają :) strasznie kochane z nich lobuzy :loveu: [quote name='eria']dzień dobry !!:multi: Nafulec widzę szaleje juz :loveu: żeby było już tylko lepiej!:loveu: oj szaleje, szaleje - a najbardziej jak cos w kuchni na wierzchu stoi :evil_lol: - dzis zrobilam sobie jajeczniczke i zostawilam troche dla Nafuli i ta przybiega do mnie i mi pokazuje caly czas, zebym ruszyla 4 litery i jej dala :evil_lol: [quote name='ewka i haker']witamy z ranka Was [quote name='Doginka']Ola, ale Nafulka ma tu zarąbisty uśmiech:evil_lol::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1308.jpg :cool3: :evil_lol: [quote name='anetta']Cześć czarnuchy! Nadrobiłam szalejące sztucery :evil_lol: :loveu: Dobrze że Naff ma się lepiej :multi: Dziwna zabaweczka http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1532.jpg :diabloti: czesc czesc :multi: to jest teraz najlepsza zabawka :evil_lol: - nie ma jak oderwac kawalek pluszaka - mmmmmmmm :loveu: :evil_lol: [quote name='LeCoyotte']foty B. w Twoim wykonaniu nigdy się nam nie znudzą:loveu: OH, ale jestes kochany :loveu::loveu::loveu:, w nagrode zaraz beda specjalnie dla Ciebie fotki :cool3: [quote name='Doginka']Ej, no i co? Rodziców brak, to się na imprezkę umawiasz?:evil_lol: - chyba, że u Weszki to nie Ty pisałaś:diabloti: A foty jakoweś zapodasz??????:razz: rodzice w nocy pojechali na lotnisko ;) [quote name='ewka i haker']ola teraz pewnie baluje taaaaa w lozku z antybiotykiem :roll: Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to Ty nie solisz jajecznicy????:crazyeye: Dawaj foty kochana!!!!!!!!!Spotkać się nie chcesz to choć wirtualnie pomiziaj moją chęć zobaczenia Twoich łobuzów:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Troszke szalejacej B - zebyscie o nas nie zapomnieli ;) oł jeeee frisbee jest extra :loveu: :evil_lol: zaaaaaaaaaaraz bedzie moje :diabloti: MAM, WYGRALAM :cool3: ... Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1707.jpg błahahahhah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta jest najlepsza:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 gassira napisał(a):to Ty nie solisz jajecznicy????:crazyeye: Dawaj foty kochana!!!!!!!!!Spotkać się nie chcesz to choć wirtualnie pomiziaj moją chęć zobaczenia Twoich łobuzów:diabloti: Sole :eviltong: Taaaaa nie chce :placz: - CHCE :eviltong: kiedy do mnie wpadniecie z Gass :cool3: - w niedziele brat bierze Lo do siebie to bedziemy przez kilka dni same baby :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='gassira']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_1707.jpg błahahahhah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta jest najlepsza:diabloti: hahaha ten wzrok mowi wszystko :evil_lol: Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Sole :eviltong: Taaaaa nie chce :placz: - CHCE :eviltong: kiedy do mnie wpadniecie z Gass :cool3: - w niedziele brat bierze Lo do siebie to bedziemy przez kilka dni same baby :cool3: ale ją rozpuszczasz:diabloti: a ja chce LO poznać:placz: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 I z "kawalkiem" zabawki :evil_lol: ;) iiiiiiiiiiiiii Nafula - tej to juz w ogole nie umiem zrobic fajnej latajacej foty :roll: . Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 gassira napisał(a):ale ją rozpuszczasz:diabloti: a ja chce LO poznać:placz: ona juz dawno jest rozpuszczona jak "dziadoski bicz" - zaden moj pies nie byl nigdy taki rozpuszczony :evil_lol: - aaaaaaaaa wlasnie przylazla do mnie z mokra broda po piciu - dac mi buuuuuuuuzi - fuuuuuuuj :evil_lol: :loveu: to musisz przyjechac jutro :evil_lol:, tyle ze jutro ucze sie, bo w niedziele mam zaliczenie :evil_lol: Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ka-Vanga napisał(a):ona to musisz przyjechac jutro :evil_lol:, tyle ze jutro ucze sie, bo w niedziele mam zaliczenie :evil_lol: i tak nie zaliczysz:obrazic: Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jakie fajne fotki cwiczycie frisbee??:D Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 gassira napisał(a):i tak nie zaliczysz:obrazic: wiedzialam kochana, ze na Ciebie zawsze mozna LICZYC :mad::mad::mad: :diabloti: ewka i haker napisał(a):jakie fajne fotki cwiczycie frisbee??:D ciesze sie, ze sie podobaja :multi: kiedys cwiczylysmy, krociutko - ale: 1. nie mialam czasu niestety na treningi 2. Bangitos goooopol zamiast wyskakiwac do dysku to biegla, czekala az spadnie i dopiero lapala :diabloti: - wiem wiem to kwestia treningu, ale zabraklo czasu ;) Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to cwiczcie:D ja tez mialam taki problem ale traz haker ladnie juz lapie Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Nio musze ja nauczyc tego wyskakiwania do dysku! Moze na kliker??????? Co myslisz????????? Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 dopsze :evil_lol: to czekam :cool3: Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 a czekaj ide czas nowe sztuczki zrobic:D Quote
Recommended Posts