Ka-Vanga Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Olusia']Cześć czarnuszki :loveu: czesc kochana :multi: jeszcze mam dwie szalone Bangitki :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Olusia']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_0850.jpg O matko! Co za wzrok! :o:D hihi no, bo on bidula musi uciekac przed Nafula :evil_lol: [quote name='ewka i haker']ola jak ma mi sie bangi znudzic?? [quote name='ewka i haker']naf rozwalonu super:D:D: nio to ciesze sie :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Olusia napisał(a):Szalony Bangitos wymiata! :loveu: :buzi: :loveu: Quote
weszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wszystkie fotki piękne bo i modele wspaniali :) Mnie się z pewnością nie znudzą! Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Niom dobrze zejest z Wami!! Super ze wrocilas i to z fotkami :D Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ka-Vanga napisał(a):czesc kochana :multi: jeszcze mam dwie szalone Bangitki :cool3: :crazyeye:Kiedy zdążyłaś rozdwoić Bangitosa:razz::diabloti::loveu: Fajowe zabawowe foteczki:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Czesc Kochani :cool3: znalazlam troszke wolnego czasu to pomyslalam, ze moze kilka fotek wrzyce skoro Wam sie jeszcze nie znudzily ;) ale przed zdjeciami powiem tylko, ze w srode robilismy Nafusi znow kontrolne badanie krwii - jest troszke lepiej :loveu: - ma zmniejszone sterydy :multi:, za ok dwa tyg. nastepne badanie :p we wtorek Nafusia byla caaaaaala szczesliwa :loveu: mmmm wodorosty :loveu: :evil_lol: i male polowanko ;) :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Jeszcze mokrasek :loveu: usmiechnieta :lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Teraz troszke jakosciowo kiepskie, bo sie ciemno zaczelo robic (i jakies dziwne kolory mi powychodzily) - ale zobaczcie na malego szalenca :lol: i dwa giganciory Quote
Olusia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Uśmiechnięta Nafi :loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_0764.jpg To zdjęcie zdecydowanie najlepsze :loveu::D To super, że jest coraz lepiej ze zdrówkiem Nafusi ;);) Quote
Mudik Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Swietnie,że z Naf lepiej, a Bangitos piłeczkowy debeściarski, aaachhhh:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Qrcze, Ola, ale Ty masz fajne te piłki dla piesic:crazyeye::loveu: Quote
ewka i haker Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 plywajaca naf jak by jej nic nie bylo a bangi zawsze szalona Quote
weszka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Świetnie że wyniki się poprawiają :multi: Pływające zdjęcia śliczne :loveu: i szalone Bangitki też :loveu: i szalone olbrzymki też :loveu: czyli wszystkie :p Quote
ariss Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 no ja tak tu do Ciebie zaglądam,a później pisze na gg i to tak wychodzi jak bym była wredna i w ogóle Cię nie odwiedzała:diabloti::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 DZIEKI kochani za mile slowa, super, ze Wam sie fotencje podobaja :multi::multi::multi::loveu: [quote name='Olusia']Olu, co tam u Was? :kiss_2: oj taka bylam ostatanio zabiegana, ale na dzis juz skonczylam prace i moge troszke poleniuchowac - WRESZCIE :evil_lol:. Wczoraj caly dzionek siedzialam na nuuuudnym wykladzie, ale dalam rade hehe :cool3: Kilka fotencji (kiepska jakosc, ale dziewczyny sie tak slodko bawily, ze az szkoda bylo nie pofocic :evil_lol:) i mala niespodzianka - Nafula czuje sie coraz lepiej i zaczyna szalec :loveu: ... Quote
Ka-Vanga Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 poniewaz mowiliscie, ze szalony Bangitos jeszcze sie Wam nie znudzil :cool3:, to kilka ujec BARDZO szalonego Bangitosa :loveu: . Quote
taxelina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No to sie ciesze ze zdrowieje dziewczyna! Quote
malawaszka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 hahaha świetne te fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i super, że Naf ma się lepiej :loveu::multi: Quote
Ka-Vanga Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 deer_1987 napisał(a):No to sie ciesze ze zdrowieje dziewczyna! oj ja tez bardzo, co prawda nadal na sterydach, ale juz mniejszych dawkach :loveu: malawaszka napisał(a):hahaha świetne te fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i super, że Naf ma się lepiej :loveu::multi: dzieki :cool3: ma ma, haha a najlepiej wychodzi jej pilnowanie kuchni :evil_lol: Quote
Recommended Posts