Ka-Vanga Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']a nooo ;] dobrze ich tam uszykuj ;] powiem im, ze przyjedzisz, zeby sprawdzic jak sie sprawuja w roli ochroniarzy - bada szczesliwe z nowego pozoranta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mialam nie dawac tu tych fot, bo tak sie lobuzy rozbawily, ze narobily tyyyyyle kurzu, ze kipskiej jakosci foty wyszly, ale co tam DAM :evil_lol: wspaniala mina Bangitosa :evil_lol: moje szalone dziewczynki :loveu: zapatyczkowana polujaca na ...... yyyyy nie wiem na co :evil_lol: . Quote
eria Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 sznupy plus piach :loveu: i jeszcze wody brakuje :cool3: piękne fotki dziewczynek !! a co ze spacerkami LO ??? nigdy nie wstawiałaś jego fot spacerowych Quote
Ka-Vanga Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 tam niestety wody nie bylo, a szkoda bo by duze chetnie poplywaly :loveu: jemu tez zrobilam, ale jakos kiepawo wyszlo :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 heheh oj oj za pozoranta to ja chyba nie chce ;p Quote
Ka-Vanga Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 łapeczek napisał(a):heheh oj oj za pozoranta to ja chyba nie chce ;p no wiesz co, a juz im powiedzialam :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 hyyyy rozwaze to ....ale jak juz to specjalnie dla twoich sznupek to zrobie ;p mam nadzieje ze masz ten ubiur elegancki dla pozoranta ;p Quote
taxelina Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/razem_12.jpg wow robi wrazenenie!! Quote
ariss Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No,no troszkę się poprawiłaś i więcej fotek dałaś:razz:ale to ciągle mało:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a): polujaca na ...... yyyyy nie wiem na co :evil_lol: moze mrowki? Samba na plazy 'gonila' wlasnie mrowki:evil_lol: Quote
Bursztynka13 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A może na tego patyczka a właściwie gałązkę? Quote
anetta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :hand: Szaaaloone! Wooow :loveu: Ja to bym sobie wydrukowała na Twoim miejscu :) http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_9316.jpg Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Napewno szczepiłaś je na WŚCIEKLIZNĘ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ??? http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_9218.jpg Quote
Ka-Vanga Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='łapeczek']hyyyy rozwaze to ....ale jak juz to specjalnie dla twoich sznupek to zrobie ;p mam nadzieje ze masz ten ubiur elegancki dla pozoranta ;p nie mam :evil_lol:, kiedys mialam rekaw, ale zaginal :placz: [quote name='eria']dawaj spacerkowego LO ! :mad::loveu: [quote name='łapeczek']dawaj dawaj ;p zaraz cos tam sprobuje wybrac ;) [quote name='Bursztynka13']Fajnie wyszły te foty na piasku:) [quote name='Olusia']Ola, boskie foty! :loveu::loveu::loveu: dzieki dziewczynki, bardzo sie ciesze, ze sie podobaja :loveu:, wiem ze powinny byc lepsze, ale z racji, ze aktualnie lepszych nie mam to musicie takie ogladac ;) :evil_lol: :lol: [quote name='gassira']No,no troszkę się poprawiłaś i więcej fotek dałaś:razz:ale to ciągle mało:diabloti: [quote name='łapeczek']mozemy chcec wiecej fotek ;] mozecie :lol: [quote name='LeCoyotte']moze mrowki? Samba na plazy 'gonila' wlasnie mrowki:evil_lol: haha to raczej nie to :evil_lol:, Bangitos czasem tropi mrowki, ale na nie nie poluje, mysle, ze albo bylo to spadajacy piasek, albo: [quote name='Bursztynka13']A może na tego patyczka a właściwie gałązkę? [quote name='weszka']Fajniaste piaskowe foty :) ciesze sie :multi: [quote name='łapeczek']czekamy nadal na te foty ;] kiedys na pewno beda :cool3: [quote name='anetta']:hand: Szaaaloone! Wooow :loveu: Ja to bym sobie wydrukowała na Twoim miejscu :) http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_9316.jpg a dzis cos mi sie pospalo towarzystwo, nie wiem czy to ta pogoda czy co :roll: nio moze masz racje, bede miala cala moja bande :loveu: [quote name='Cheritka']Napewno szczepiłaś je na WŚCIEKLIZNĘ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ??? http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_9218.jpg aaaaaa chyba rzeczywiscie zapomnialam :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 deer_1987 napisał(a):Co tam u Was? a nic takiego - ja jakas chora - ledwo zyje - a czarnuszki dzis jakies senne WLASNIE, zapomnialam napisac o ostatnich badaniach: Bangitos wszystkie wyniki ma super, nic jej ten glupi kleszczor na szczescie nie zrobil!!!!!!! Nafulka tez niezle, ale nadal na sterydach Quote
taxelina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No to dobrze ze coraz lepiej z Ich zdrowiem!! Quote
Ka-Vanga Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='deer_1987']No to dobrze ze coraz lepiej z Ich zdrowiem!! oj tak, bardzo mnie to cieszy, Bangitos jest juz zdrowiutka, a Nafula - mam nadzieje, ze juz niedlugo powiemy do widzenia starydom! Myslalam, ze juz teraz tak bedzie, ale okazalo sie, ze jeszcze za wczesnie poniewaz byly zamowienia na foty - to prosze :cool3: i Nafulek - coraz weselszy :loveu: ... Quote
Recommended Posts