Mudik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Magda, mini z ogonkiem to tylko moja byla :P, a moze chodzi Ci o Gass - sredniaczke co :cool3:. . No fakt zapomniałam ,że u Ciebie trójeczka. A akitka to chodziło mi o taka z długim włosem prawie zawsze na nią trafiam. Za tydzień mnie nie ma jade nawiedzić hodowczynie. Quote
Ka-Vanga Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Mudik napisał(a):No fakt zapomniałam ,że u Ciebie trójeczka. A akitka to chodziło mi o taka z długim włosem prawie zawsze na nią trafiam. Za tydzień mnie nie ma jade nawiedzić hodowczynie. U mnie trojeczka, ale ja mam dwa olbrzymy :evil_lol:, sredniaczka jest forumowej Gassiry :multi:. Quote
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):U mnie trojeczka, ale ja mam dwa olbrzymy :evil_lol:, sredniaczka jest forumowej Gassiry :multi:. już myślałam,że sobie ją przywłaszczysz:evil_lol:;) Quote
Mudik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):U mnie trojeczka, ale ja mam dwa olbrzymy :evil_lol:, sredniaczka jest forumowej Gassiry :multi:. Pisząc o trójeczce miałam na myśli,że ta miniaturka to tyż Twoja dziewuszka Bangitkiem zwana:-) Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Justa napisał(a):A tam psy rasowe - jakie dogomaniczki w warszawie fajne są :razz: ah nie watpie:loveu: rasowe dogomaniaczki:p (w sumie o psy chodzilo mi o wszytskie psy, nie tylko rasowe;)) Quote
Ka-Vanga Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Justa napisał(a):A tam psy rasowe - jakie dogomaniczki w warszawie fajne są :razz: Co nie :evil_lol:. Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 LeCoyotte napisał(a):ah nie watpie:loveu: rasowe dogomaniaczki:p (w sumie o psy chodzilo mi o wszytskie psy, nie tylko rasowe;)) Ka-Vanga napisał(a):Co nie :evil_lol:. fajne i SKROMNE :razz: Quote
Ka-Vanga Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 gassira napisał(a):już myślałam,że sobie ją przywłaszczysz:evil_lol:;) Zawsze i wszedzie :cool3: :loveu:. Magda no wiesz co, o Bangitosie moim zapomnialas :eviltong:. Quote
Ka-Vanga Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Justa napisał(a):fajne i SKROMNE :razz: no ba :evil_lol:, wlasnie Justa, tez bys do nas kiedys przyjechala :eviltong: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):no ba :evil_lol:, wlasnie Justa, tez bys do nas kiedys przyjechala :eviltong: my to aspołeczne jesteśmy :eviltong: ale może któregoś pięknego dnia przyjade pomacać wasze sznaucerzyska :diabloti: Quote
Mudik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Zawsze i wszedzie :cool3: :loveu:. Magda no wiesz co, o Bangitosie moim zapomnialas :eviltong:. No wiesz, miałam na myśli,że jakoś nie pomyślałam,że Ty z całą trójcą jeździsz,ja musze je wozić partiami:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Justa napisał(a):my to aspołeczne jesteśmy :eviltong: hahaha to tak jak my - też do Was nie przyjedziemy na spacer :evil_lol::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Justa napisał(a):my to aspołeczne jesteśmy :eviltong: ale może któregoś pięknego dnia przyjade pomacać wasze sznaucerzyska :diabloti: przyjezdzaj :loveu:, zeby nie bylo ja tez kawal jade :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Mudik napisał(a):No wiesz, miałam na myśli,że jakoś nie pomyślałam,że Ty z całą trójcą jeździsz,ja musze je wozić partiami:evil_lol: Ja jezdze tylko z Nafcia i Bangitosem, Lo spi w domu w tym czasie :evil_lol:. Waszeczko zupelnie nie rozumiem czemunie chcesz do nas dolaczyc :evil_lol: :diabloti:. Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Waszeczko zupelnie nie rozumiem czemunie chcesz do nas dolaczyc :evil_lol: :diabloti:. oczywiście, że tylko dlatego, że moje ciućmoki wieśnioki stresowałyby się taaaką ilością psów :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):oczywiście, że tylko dlatego, że moje ciućmoki wieśnioki stresowałyby się taaaką ilością psów :evil_lol: nie wiedza co dobre :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Kilka fotek na dobranoc :loveu: ciotka daj cos :modla: ja tam wole bieganie od zarelka :evil_lol: . DOBRANOC :sleep2:. Quote
ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 normalnie powinnam Ci na kopać do doopy-jak ja wyszłam na tej focie-ale Twoich też kilka dobrych mam:evil_lol:zrewanżuje się:eviltong::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):normalnie powinnam Ci na kopać do doopy-jak ja wyszłam na tej focie-ale Twoich też kilka dobrych mam:evil_lol:zrewanżuje się:eviltong::diabloti: Twoj argument do mnie przemowil :evil_lol: - juz zmienilam :lol: . Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 bylim ,foty obejrzelim ! :loveu: olbrzymiastą się pozachwycalim :loveu: i lecim dalej:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 eria napisał(a):bylim ,foty obejrzelim ! :loveu: olbrzymiastą się pozachwycalim :loveu: i lecim dalej:evil_lol: Bry :multi: Ciesze sie, ze choc jedna osoba docenila maje wklejanie :eviltong:. Quote
ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Bry :multi: Ciesze sie, ze choc jedna osoba docenila maje wklejanie :eviltong:. jaka kurka jedna!!!!!!a ja to co:mad:.Nie chce mi się brać aparatu:roll:brzydko jest:roll: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):jaka kurka jedna!!!!!!a ja to co:mad:.Nie chce mi się brać aparatu:roll:brzydko jest:roll: Ty to na mnie krzyczalas :eviltong: Wlasnie tez mysle czy w ogole brac aparat :roll:. Quote
Mudik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ja jezdze tylko z Nafcia i Bangitosem, Lo spi w domu w tym czasie :evil_lol:. Waszeczko zupelnie nie rozumiem czemunie chcesz do nas dolaczyc :evil_lol: :diabloti:. Ups to ja zdaje się Gassirę z jednego z twoich olbrzymów wziełam:oops::oops::oops: Quote
Bzikowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Hoho, jak tu się międzyrasowo zrobiło :cool3: Oprócz czarnuchów :loveu: to ja tam widzę jakiegoś ONka, bajgla,laba... :hmmmm: Niech żyje integracja ! Pzdr ;) Quote
Recommended Posts