Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nio ona tez pije ciagle - szczegolnie, ze ma wciaz za malo erytrocytow, wiec tym bardziej - no i oczywiscie jak bez przerwy pije to i siusia ;) :evil_lol:

Nafula tez lubila jesc, ale teraz nic prawie poza jedzeniem nie widzi, byly momenty, ze az jej szczeka latala jak widziala, ze jej zaczynam jesc szykowac - taka chorobliwa ta chec jedzenia - szkoda mi jej, bo wiem, ze to te leki tak na nia dzialaja

moze jutro jak wet zobaczy wyniki - to powie, ze sprobujemy odstawic calkiem sterydy - OBY

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wroce do domu to jeszcze zerkne na te wyniki, ale u mnie to chyba erytrocyty jest napisane - haha zebym nie miala potem problemu ze skapowaniem co jest co :evil_lol:

Waszeczko, jesli Pepa duuuuzo (ale naprawde duzo) pije to niekoniecznie musza to byc erytrocyty, moze to byc tez cos innego ... :roll:

Posted

ja w sumie nie wiem czy ona pije duuużo, b duuużo czy strasznie duuuużo :lol: nerki ma ok, mocz zagęszcza ok, krew jest ok, tylko wątroba była nie bardzo, ale też bez tragedii - a może mnie siętylko wydaje, że pije dużo bo Luna znowu pije jak ptaszek malutko :roll:

Posted

Kreon wyżłopuje na oko ogromne ilości, ale w normie:evil_lol: zwłaszcza w nocy i z przerwami :mad: ale opanowałam do perfekcji wstawanie w nocy by wytrzeć brodę NIE BUDZĄC się przy tym :evil_lol: inaczej misio się otrzepie = cały pokój w wodzie która radośnie połączy się z wniesionym z wieczorkowego spaceru piachem i mamy eleganckie błotko:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Kreon wyżłopuje na oko ogromne ilości, ale w normie:evil_lol: zwłaszcza w nocy i z przerwami :mad: ale opanowałam do perfekcji wstawanie w nocy by wytrzeć brodę NIE BUDZĄC się przy tym :evil_lol: inaczej misio się otrzepie = cały pokój w wodzie która radośnie połączy się z wniesionym z wieczorkowego spaceru piachem i mamy eleganckie błotko:evil_lol:

KOCHANY piesio :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, no i z Ciebie jaka zdolniacha, ja w nocy nie wstaje :diabloti:, no chyba ze akurat nie spie to ewentulnie sie zwkloke z kanapy, bo jak juz pojde na gore do swojego pokoju to nie slysze jak pija i mam wymowke :evil_lol:

Posted

Witam po .....przerwie :cool3::lol:,
widze, że znowu macie kłopoty :roll:.
Tak to jest , nigdy spokoju :roll:.
Jedziecie do sopotu ???
Potrzebny mi ktoś, bo potrzebuje coś odebrać

Posted

dziękujemt za zaproszenie i juz lecimy do was - a wszystkich do ktorych narazie nie zdazyłam zawitac przepraszam ale nadrabiam zaległości na dogo i moze to troche potrwac bo mimo wakacji mam dosc napiety grafik:)