Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 nio ona tez pije ciagle - szczegolnie, ze ma wciaz za malo erytrocytow, wiec tym bardziej - no i oczywiscie jak bez przerwy pije to i siusia ;) :evil_lol: Nafula tez lubila jesc, ale teraz nic prawie poza jedzeniem nie widzi, byly momenty, ze az jej szczeka latala jak widziala, ze jej zaczynam jesc szykowac - taka chorobliwa ta chec jedzenia - szkoda mi jej, bo wiem, ze to te leki tak na nia dzialaja moze jutro jak wet zobaczy wyniki - to powie, ze sprobujemy odstawic calkiem sterydy - OBY Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 trzymam :kciuki: a w badaniu krwi erytrocyty robione są w morfologii zwykłej czy osobno? jak są oznaczone? Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 trzymaj, trzymaj - przydadza sie bardzo! erytrocyty sa jako erytrocyty ;) i robione sa w morfologii Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 już znalazłam - na naszych wynikach to RBC - bo myślałam, że może Pepa ma też za mało bo ona b dużo pije, ale ona miała nawet ciut powyżej normy :roll: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Jak wroce do domu to jeszcze zerkne na te wyniki, ale u mnie to chyba erytrocyty jest napisane - haha zebym nie miala potem problemu ze skapowaniem co jest co :evil_lol: Waszeczko, jesli Pepa duuuuzo (ale naprawde duzo) pije to niekoniecznie musza to byc erytrocyty, moze to byc tez cos innego ... :roll: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ja w sumie nie wiem czy ona pije duuużo, b duuużo czy strasznie duuuużo :lol: nerki ma ok, mocz zagęszcza ok, krew jest ok, tylko wątroba była nie bardzo, ale też bez tragedii - a może mnie siętylko wydaje, że pije dużo bo Luna znowu pije jak ptaszek malutko :roll: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Hehe to widze, ze z Luny taki pijak jak z Bangitosa - Bangi to caly dzien potrafi nie pic - goooopol maly :evil_lol: a ile pije Pepa? litr, poltora, pol????? Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 kiedyś mierzyłam ile i zapomniałam, ale to było jakoś chyba pod litr - na pewno między pół a 1 litrem Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Hmmmm jesli litr to chyba sporo, ale mowilas, ze golnie wszystko ok, zapytam jutro weta, ciekawe co powie, obym tylko nie zapomniala :wallbash:. Quote
eria Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kreon wyżłopuje na oko ogromne ilości, ale w normie:evil_lol: zwłaszcza w nocy i z przerwami :mad: ale opanowałam do perfekcji wstawanie w nocy by wytrzeć brodę NIE BUDZĄC się przy tym :evil_lol: inaczej misio się otrzepie = cały pokój w wodzie która radośnie połączy się z wniesionym z wieczorkowego spaceru piachem i mamy eleganckie błotko:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 eria napisał(a):Kreon wyżłopuje na oko ogromne ilości, ale w normie:evil_lol: zwłaszcza w nocy i z przerwami :mad: ale opanowałam do perfekcji wstawanie w nocy by wytrzeć brodę NIE BUDZĄC się przy tym :evil_lol: inaczej misio się otrzepie = cały pokój w wodzie która radośnie połączy się z wniesionym z wieczorkowego spaceru piachem i mamy eleganckie błotko:evil_lol: KOCHANY piesio :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, no i z Ciebie jaka zdolniacha, ja w nocy nie wstaje :diabloti:, no chyba ze akurat nie spie to ewentulnie sie zwkloke z kanapy, bo jak juz pojde na gore do swojego pokoju to nie slysze jak pija i mam wymowke :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Super,:multi:że z dziewczynkami lepiej, trzymam kciuki za badania i za biedną Naf coby wytrzymała to głodzenie do badania:lol::lol::multi: Quote
Cheritka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witam po .....przerwie :cool3::lol:, widze, że znowu macie kłopoty :roll:. Tak to jest , nigdy spokoju :roll:. Jedziecie do sopotu ??? Potrzebny mi ktoś, bo potrzebuje coś odebrać Quote
taxelina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no to trzymam kciuki zeby badania wyszly w normie Quote
Bzikowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wrócilim :cool3: Super, że i z Naf i z Bangi dużo lepiej! :loveu: Gratulujemy wystawy, otarłyście się o BISa w sumie :cool3: Jak zwykle cudne fotki:loveu: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 heyo witamy sie ale widze ze tu jakas grobowa cisza panuje ;[ Quote
madzior_ka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 witajcie:) ja juz równiez wrócilam (lada moment zakłdam denisowa galerie) to dobrze ze jest już coraz lepiej:) Oby tak dalej i .. czekamy na nowe zdjecia! Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ooo fajnie nasttepna sznupkowa galeria ;] zapraszamy do nas ;p Quote
madzior_ka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 dziękujemt za zaproszenie i juz lecimy do was - a wszystkich do ktorych narazie nie zdazyłam zawitac przepraszam ale nadrabiam zaległości na dogo i moze to troche potrwac bo mimo wakacji mam dosc napiety grafik:) Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ja bym też chętnie fotki obejrzała :razz::loveu: takie wielkie czarne z brodą hihi :) Quote
Recommended Posts