ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no właśnie czemu tylko jedna:mad: jak Ty to zawsze mówisz...Chcemy więcej:evil_lol::razz: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Mudik napisał(a):tylko jedno:diabloti::roll::roll::mad: gassira napisał(a):no właśnie czemu tylko jedna:mad: jak Ty to zawsze mówisz...Chcemy więcej:evil_lol::razz: bo dziewczynki moje drogie prawie wszystkie fotki z tej serii wstawilam juz wczesniej :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):bo dziewczynki moje drogie prawie wszystkie fotki z tej serii wstawilam juz wczesniej :eviltong: to dawaj inną serię :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 malawaszka napisał(a):to dawaj inną serię :eviltong: przeciez sie nawklejalam tyle juz :evil_lol: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):przeciez sie nawklejalam tyle juz :evil_lol: ja wszystkie fotki widziałam i wcale nie było ich dużo:mad: to dawaj jakąś DOBRANOCKE:razz: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 gassira napisał(a):ja wszystkie fotki widziałam i wcale nie było ich dużo:mad: to dawaj jakąś DOBRANOCKE:razz: bo pogoda byla beznadziejna :evil_lol: no dobrze - na dobranoc :cool3: Quote
Mudik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No to siup do łóżeczka spać dziewczęta!:evil_lol::cool3::eviltong::lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/1golubie-jastrzebia_DSC_5792.jpg Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 DOBRANOCKA REWELACJA:crazyeye::multi:to idę spać:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Mudik napisał(a):No to siup do łóżeczka spać dziewczęta!:evil_lol::cool3::eviltong::lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/1golubie-jastrzebia_DSC_5792.jpg :evil_lol: :lol: :lol: :lol: gassira napisał(a):DOBRANOCKA REWELACJA:crazyeye::multi:to idę spać:diabloti: to cieszem siem bardzo i tez juz uciekam spac - DOBRANOC! Quote
eria Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Bangi wygląda jakby ją ktos z armaty w górę wystrzelił :evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 córka piegna a mamusia jaka skoczna :D:D Quote
Doginka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Już wszystko zostało powiedziane na temat mamusi i córeczki:loveu: Dodam jeszcze, że dobranocka też prześliczna:loveu: DOBRANOC:p Quote
weszka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 malawaszka napisał(a):i jak badania? :kciuki: No właśnie???? Quote
ewka i haker Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy bo jedziemy z hakerem nad morze:D Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 malawaszka napisał(a):i jak badania? :kciuki: weszka napisał(a):No właśnie???? eria napisał(a):czekamy na wieści i fotki też ! wyniki coraz lepsze u Naf :multi:, u Bangitosa super - jedynie watroba troszke podwyzszona (wet mowil, ze to najprawdopodobniej wina lekow, jutro jedziemy zrobic kolejne badania, wiec sie okaze) ewka i haker napisał(a):Ola gdzie sie podzialas?? juz jestem ;) ewka i haker napisał(a):my sie zegnamy bo jedziemy z hakerem nad morze:D łapeczek napisał(a):my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa mam nadzieje dziewczyny, ze sie super bawilyscie deer_1987 napisał(a):co sie tak dlugo nie odzywacie? juz jestesmy :cool3: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :multi:no to świetnie, że jest dobrze :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 malawaszka napisał(a)::multi:no to świetnie, że jest dobrze :loveu: mam nadzieje, ze po calkowitym odstawieniu sterydow tez bedzie tylko lepiej narazie Naf wszedzie widzi jedzenie, kladzie sie tak, zeby mogla widziec kuchnie, a jak ktos tylko zmierza w tamtym kierunku to ona jest na miejscu - biedula, tak te leki na nia wplywaja, ale najwazniejsze, ze pomagaja (i tak ma juz bardzo zmniejszone te sterydy, wiec jest coraz lepiej, bo jak brala najwieksza dawke, to praktycznie nie rozstawala sie z kuchnia ;)). Dzis bedzie dla niej ciezka noc, bo wieczorekiem kolacja i do rana nic, bo raniutko na badanie. Hehe no i od jakiegos czasu ma ksywe scierka do podlogi :evil_lol:, przez to ze teraz pije bez opamietania to broda nie wysycha i taka smierdzaca sie zrobila :evil_lol: no i znowu zaczela sie bawic, nosi zabawki :loveu:, moze nie tak jak wczesniej, ale jednak :multi: - moja kochana :loveu: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 noo sterydy to masakra - pamiętam jak Bolo czasem dostał to pił i sikał bez opamiętania, bo za żarciem to on i bez tego był :lol: Quote
Recommended Posts