ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 tak juz sie dobrze czula ola siedzi cicho to moze ja napisze Bangi-BOS zdobyla czy jak to sie mowi;] Quote
Olusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 To super, że z Bangitką już dobrze :multi: BIS, bodajże ;) W takim razie gratulujemy :multi::multi::multi: Quote
Ka-Vanga Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Czesc Kochani :multi: Bursztynka13 napisał(a):Witam:) Piękne zdjęcia z plaży:cool3: Jak dob rze że leki działają:) Mam nadzieję że Bangitka czuje się już dobrze:) witaj Bursztynko, mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladala :cool3: wybaczcie, ze dopiero dzis pisze, ale w piatek z samiutkiego ranka (za zgoda wetow oczywiscie) wyruszylismy na wystawe do Niemiec. Bangitos po przerwie 8 czy 9 miesiecznej spisal sie superowo i najpierw wygral klase a potem zostala "nieoficjalnie" Najlepsza Suczka w Rasie :loveu:! Wystawiala sie tez coreczka Bangitki, ale juz w porownaniu nie dala jeszcze rady wygrac z mama ;) (ale to bedzie do czasu ;)) Bangitos czuje sie wysmienicie, po wystawie poszlismy sobie w kilka osob i puscilismy gromadke mini - bylo ok 10 czarnuszkow i jedna pieprzaczka :loveu: Nie uwierzycie ale to byla babesia, ja juz nie wiem co z tym robic, nigdy nie mielismy tu az takiego problemu, a w tym roku to jakas masakra! Quote
eria Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 kurcze strasznie tam macie te kleszcze zjadliwe :shake::shake: gratulujemy sukcesów Bangitce!! :multi::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Olusia napisał(a):To super, że z Bangitką już dobrze :multi: BIS, bodajże ;) W takim razie gratulujemy :multi::multi::multi: hehe nie BIS, ale prawie ;) - sedzia zostawil sobie Bangitosa i samca psa czarnego i zastanawial sie komu dac rase, w koncu zdecydowal, ze da psu, a nastepnie ten pies wygral BIS Quote
Justa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 chyba żartujesz :-o no co za cholerstwo się przyczepiło :angryy: mam nadzieję, że nie dobiło się to na jej zdrówku, wystarczy Wam już problemów.. Bangi jest piękna więc co się dziwisz :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Dzieki kochani za gratulacje :multi: :loveu: potem wstawie kilka fot ;), a w zwiazku z tym, ze Bangitos dobrze sie trzyma postanowilam, ze jeszcze troche pojezdzimy po wystawach ;) :cool3:. Jesli chodzi o kleszcze to jest jakas masakra, choc akurat w tym przypadku zastanawiam sie czy Bangitos nie przywiozl znad morza :roll: Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Swietnie! Brawo!:multi::multi::multi: dziwne te kleszcze moje psy maja przerwy w zabezpieczeniu(tylko fiprex)Twoje jeszcze chyba preventic tak? i moje moze w sumie od poczatku roku 3-5 kleszczy na wszystkich psach w sumie:roll::roll: a przeca na zawody jezdza:roll::roll: dziwne:shake::shake: Quote
Ka-Vanga Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Mudik napisał(a):Swietnie! Brawo!:multi::multi::multi: dziwne te kleszcze moje psy maja przerwy w zabezpieczeniu(tylko fiprex)Twoje jeszcze chyba preventic tak? i moje moze w sumie od poczatku roku 3-5 kleszczy na wszystkich psach w sumie:roll::roll: a przeca na zawody jezdza:roll::roll: dziwne:shake::shake: wiesz co, ja znalazlam na Bangitosie jednego jedynego kleszcza w tym roku wkreconego i to jeszcze w ogole nie opitego, no i ona jest non stop zabezpieczana! Nie wiem co sie dzieje :placz:, zawsze jezdzila ze mna w kupe miejsc i nigdy nic nie bylo, eh ... Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no właśnie dziwne,jeden kleszcz i jazda pies chory, a miewałam psich klientów co mieli po 12 kleszczy i są zdrowi:shake::shake::shake::-o:roll::roll::roll: Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 eh bo to wystarczy mieć pecha i trafić na jednego zarażonego :shake: dobrze, że już zdrowa i to JAK!!! GRATULACJE!!!! :laola: Quote
Doginka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Bangitos po przerwie 8 czy 9 miesiecznej spisal sie superowo i najpierw wygral klase a potem zostala "nieoficjalnie" Najlepsza Suczka w Rasie :loveu:! :klacz::klacz::klacz: Ka-Vanga napisał(a):Nie uwierzycie ale to byla babesia...! Ja wierzę i nawet Ci pisałam, że skoro Banziorek kuleje bez powodu, to może być objaw babeszji:razz: Ufffff, na szczęście już jest wszystko OK.:multi::multi::multi: Quote
Ka-Vanga Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Mudik']no właśnie dziwne,jeden kleszcz i jazda pies chory, a miewałam psich klientów co mieli po 12 kleszczy i są zdrowi:shake::shake::shake::-o:roll::roll::roll:[/quote] [quote name='malawaszka']eh bo to wystarczy mieć pecha i trafić na jednego zarażonego :shake: dobrze, że już zdrowa i to JAK!!! GRATULACJE!!!! :laola:[/quote] oby juz byla zawsze zdrowa!!!!!!! i dziekuje za gratki :loveu: [quote name='Doginka'][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG]:klacz::klacz::klacz:[/quote] :B-fly:hihi ;) [quote name='Doginka']Ja wierzę i nawet Ci pisałam, że skoro Banziorek kuleje bez powodu, to może być objaw babeszji:razz: Ufffff, na szczęście już jest wszystko OK.:multi::multi::multi:[/quote] tak tak pamietam i babesia od razu byla w krego podejrzen, ale miala tak nietypowe objawy, ze nie tylko o tym myslelismy, najwazniejsze ze juz OK, a w srode jade z dziewczynkami na sprawdzenie krwi [quote name='ewka i haker']witamy Ola jakies zdjecia prosimy[/quote] dzien doberek :loveu: mowisz - masz Bangi i jej coreczka Lexi [IMG]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8735.jpg[/IMG] Quote
eria Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 aaaaaaa jakie podobne !!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Niech to szlag z tymi kleszczami. Dobrze że już dobrze. I braaaaawo za tytuły!!!! Zdjecie mamusi i córeczki śliczne :) Quote
anetta Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 O kurcze, te dziadostwa są okropne. Precz z kleszczami :angryy: Bardzo podobne są! :)))) Gratuluje! Quote
Ka-Vanga Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='eria']aaaaaaa jakie podobne !!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='deer_1987']Szukajcie 10 roznic pomiedzy psami :D[/quote] [quote name='weszka']Niech to szlag z tymi kleszczami. Dobrze że już dobrze. I braaaaawo za tytuły!!!! Zdjecie mamusi i córeczki śliczne :)[/quote] [quote name='anetta']O kurcze, te dziadostwa są okropne. Precz z kleszczami :angryy: Bardzo podobne są! :)))) Gratuluje![/quote] nio z przodu sa bardzo podobne, to spojrzenie - cala mamusia ;), ale z boku zobaczycie potem, ze sa troszke inne ;) - Bangitos juz napakowana, a Lexi taka dziewczyneczka jeszcze ;) Mamusiu kocham Cie :loveu: [IMG]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8724.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [URL="http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8724.jpg"]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8724.jpg[/URL] cudowne :mdleje: Ola, czemu nie hodujesz średniaków ? :placz: Quote
Mudik Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A ja widzę różnicę Lexi ma inaczej ciętą dłuższą grzywkę,ale obie CUDNE SĄ!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts