Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Kochani :multi:

Bursztynka13 napisał(a):
Witam:)
Piękne zdjęcia z plaży:cool3:
Jak dob rze że leki działają:) Mam nadzieję że Bangitka czuje się już dobrze:)

witaj Bursztynko, mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladala :cool3:

wybaczcie, ze dopiero dzis pisze, ale w piatek z samiutkiego ranka (za zgoda wetow oczywiscie) wyruszylismy na wystawe do Niemiec. Bangitos po przerwie 8 czy 9 miesiecznej spisal sie superowo i najpierw wygral klase a potem zostala "nieoficjalnie" Najlepsza Suczka w Rasie :loveu:! Wystawiala sie tez coreczka Bangitki, ale juz w porownaniu nie dala jeszcze rady wygrac z mama ;) (ale to bedzie do czasu ;))

Bangitos czuje sie wysmienicie, po wystawie poszlismy sobie w kilka osob i puscilismy gromadke mini - bylo ok 10 czarnuszkow i jedna pieprzaczka :loveu:

Nie uwierzycie ale to byla babesia, ja juz nie wiem co z tym robic, nigdy nie mielismy tu az takiego problemu, a w tym roku to jakas masakra!

Posted

Olusia napisał(a):
To super, że z Bangitką już dobrze :multi:

BIS, bodajże ;)

W takim razie gratulujemy :multi::multi::multi:

hehe nie BIS, ale prawie ;) - sedzia zostawil sobie Bangitosa i samca psa czarnego i zastanawial sie komu dac rase, w koncu zdecydowal, ze da psu, a nastepnie ten pies wygral BIS

Posted

chyba żartujesz :-o no co za cholerstwo się przyczepiło :angryy: mam nadzieję, że nie dobiło się to na jej zdrówku, wystarczy Wam już problemów..

Bangi jest piękna więc co się dziwisz :loveu:

Posted

Dzieki kochani za gratulacje :multi: :loveu:

potem wstawie kilka fot ;), a w zwiazku z tym, ze Bangitos dobrze sie trzyma postanowilam, ze jeszcze troche pojezdzimy po wystawach ;) :cool3:.

Jesli chodzi o kleszcze to jest jakas masakra, choc akurat w tym przypadku zastanawiam sie czy Bangitos nie przywiozl znad morza :roll:

Posted

Swietnie! Brawo!:multi::multi::multi:
dziwne te kleszcze moje psy maja przerwy w zabezpieczeniu(tylko fiprex)Twoje jeszcze chyba preventic tak? i moje moze w sumie od poczatku roku 3-5 kleszczy na wszystkich psach w sumie:roll::roll: a przeca na zawody jezdza:roll::roll: dziwne:shake::shake:

Posted

Mudik napisał(a):
Swietnie! Brawo!:multi::multi::multi:
dziwne te kleszcze moje psy maja przerwy w zabezpieczeniu(tylko fiprex)Twoje jeszcze chyba preventic tak? i moje moze w sumie od poczatku roku 3-5 kleszczy na wszystkich psach w sumie:roll::roll: a przeca na zawody jezdza:roll::roll: dziwne:shake::shake:

wiesz co, ja znalazlam na Bangitosie jednego jedynego kleszcza w tym roku wkreconego i to jeszcze w ogole nie opitego, no i ona jest non stop zabezpieczana! Nie wiem co sie dzieje :placz:, zawsze jezdzila ze mna w kupe miejsc i nigdy nic nie bylo, eh ...

Posted

no właśnie dziwne,jeden kleszcz i jazda pies chory, a miewałam psich klientów co mieli po 12 kleszczy i są zdrowi:shake::shake::shake::-o:roll::roll::roll:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Bangitos po przerwie 8 czy 9 miesiecznej spisal sie superowo i najpierw wygral klase a potem zostala "nieoficjalnie" Najlepsza Suczka w Rasie :loveu:!

:klacz::klacz::klacz:

Ka-Vanga napisał(a):
Nie uwierzycie ale to byla babesia...!

Ja wierzę i nawet Ci pisałam, że skoro Banziorek kuleje bez powodu, to może być objaw babeszji:razz:
Ufffff, na szczęście już jest wszystko OK.:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Mudik']no właśnie dziwne,jeden kleszcz i jazda pies chory, a miewałam psich klientów co mieli po 12 kleszczy i są zdrowi:shake::shake::shake::-o:roll::roll::roll:[/quote]

[quote name='malawaszka']eh bo to wystarczy mieć pecha i trafić na jednego zarażonego :shake: dobrze, że już zdrowa i to JAK!!! GRATULACJE!!!! :laola:[/quote]

oby juz byla zawsze zdrowa!!!!!!! i dziekuje za gratki :loveu:

[quote name='Doginka'][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG]:klacz::klacz::klacz:[/quote]

:B-fly:hihi ;)

[quote name='Doginka']Ja wierzę i nawet Ci pisałam, że skoro Banziorek kuleje bez powodu, to może być objaw babeszji:razz:
Ufffff, na szczęście już jest wszystko OK.:multi::multi::multi:[/quote]

tak tak pamietam i babesia od razu byla w krego podejrzen, ale miala tak nietypowe objawy, ze nie tylko o tym myslelismy, najwazniejsze ze juz OK, a w srode jade z dziewczynkami na sprawdzenie krwi

[quote name='ewka i haker']witamy
Ola jakies zdjecia prosimy[/quote]

dzien doberek :loveu:

mowisz - masz

Bangi i jej coreczka Lexi

[IMG]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8735.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='eria']aaaaaaa jakie podobne !!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[quote name='deer_1987']Szukajcie 10 roznic pomiedzy psami :D[/quote]

[quote name='weszka']Niech to szlag z tymi kleszczami. Dobrze że już dobrze.
I braaaaawo za tytuły!!!!
Zdjecie mamusi i córeczki śliczne :)[/quote]

[quote name='anetta']O kurcze, te dziadostwa są okropne. Precz z kleszczami :angryy:

Bardzo podobne są! :))))

Gratuluje![/quote]

nio z przodu sa bardzo podobne, to spojrzenie - cala mamusia ;), ale z boku zobaczycie potem, ze sa troszke inne ;) - Bangitos juz napakowana, a Lexi taka dziewczyneczka jeszcze ;)

Mamusiu kocham Cie :loveu:

[IMG]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8724.jpg[/IMG]

Posted

[URL="http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8724.jpg"]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_Lexi_DSC_8724.jpg[/URL]

cudowne :mdleje:

Ola, czemu nie hodujesz średniaków ? :placz: