malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Justa chyba Cię poniosło z tą światówką? :cool3::lol: ale rewelacyjna ta fota latająca!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!! :mdleje: Quote
Justa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 a to ola jeszcze do wawy nie wróciła? coś widocznie przeoczyłam :mdleje: co mnie poniosło? przecież ta warszawska to chyba nie krajówka, bo krajówka jest we wrześniu oO' a idźcie Wy, nie znam sie :P Quote
Justa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Bzikowa napisał(a):W Warszawie jest międzynarodowa tylko ;) a to nie to samo? :evil_lol: okeeeeeej... :lol::lol::lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='LeCoyotte']jak to nie chcemy, jak chcemy :multi: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5783.jpg świetne:lol: [quote name='weszka']No ale kto powiedział że nie chcemy???!!!! Ja chcę! Ja chcę! Są przepiękne!!! [quote name='malawaszka']ale rewelacyjna ta fota latająca!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!! :mdleje: cudnie, ze sie podobaja :loveu:, w takim razie zaraz wstawie jeszcze kilka :evil_lol: :cool3: [quote name='Bzikowa']Jasne, że chcemy! http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/4urodziny_DSC_6206.jpg broda jej się nie zjarała? :crazyeye::cool3::evil_lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5783.jpg to jest boskie! :modla: ona ma tak krotka brode przez to, ze sobie wydrapala, ze chyba nawet ogien by jej nie zaszkodzil :evil_lol: ;) :lol: [quote name='LeCoyotte']no właśnie, nie boi sie ognia? hehe, a myslisz ze czemu tak delikatnie i z boku brala ten torcik :evil_lol:, ale oczywiscie wszystko bylo pod kontrola [quote name='Justa']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5783.jpg szalooooona :loveu: fajna ostrość :cool3: mam nadzieje, że jutro bedziecie na światówce? :cool1: oj taaaaaak - szalony z niej sznup, to chyba wlasnie w nich kocham najbardziej :loveu: hihi co prawda na swiatowke w tym roku w koncu nie udalo mi sie wybrac, ale na warszawska wystawe przyjade choc pokibicowac :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Przez te wszystkie pochwaly Bangitka sie troszke zawstydzila :lol: szczesliwy sznup :loveu: stojka hihi wieczorkiem wstawie jeszcze kilka, a teraz zycze wszystkim milego dzionka :loveu: Quote
malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 i Ty też eksmitowana z fotoblogów!!! :angryy: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nie wiadomo czy to eksmisja czy wyróżnienie raczej :hmmmm: Quote
ewka i haker Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 wszyskiego naj dla baggi swietne zdjecia Quote
Ka-Vanga Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 To jakis horror jest chyba, Bangi jest bardzo chora ... do konca nie wiadomo co jej jest ... wczoraj zaczela wymiotowac i miala rozwolnienie z odrobina krwii, ale byla wesola, dzis juz byla smutna, coraz bledsza i zaczela kulec najpierw na jedna lape, a teraz juz ma duuuzy problem z calym tylem, do tego stopnia, ze sie przewraca ... :-( , porobilismy rozne badania i wszystko ma w normie teraz generalnie juz tylko spi ... :-( Quote
Justa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Boże.. Ola, bardzo Ci współczuję i jestem z Tobą całym sercem :calus: Kurcze, może ktoś chce Ci psy otruć, bo nie wiem naprawdę co może być tego przyczyną, tak z dnia na dzień, nagle ? Jeżeli mogę spytać jakie badania miała robione? Trzymam bardzo mocno kciuki za małą !!! Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 cholera aż mnie zmroziło i też pomyślałam czy nikt Wam nie podtruwa dziewczynek??? :placz::placz::placz: trzymam :kciuki: Quote
Mudik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jasna cholera,co za fatum diabelne,może faktycznie jakas trutka???:roll::roll::roll::angryy::angryy::angryy: Jesteśmy z Tobą Olu!!! Quote
Ka-Vanga Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dzieki kochane za cieple slowa!!!! Bangitos miala morfologie robiona, babeszjoze, watrobe, nerki i to chyba tyle. Wet wyeliminowal zatrucie, bo tez sie o to pytalam. Mam nadzieje, ze te zastrzyki pomoga ... ja jestem zalamana ... Quote
Ka-Vanga Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 straszny koszmar, ja jestem juz u kresu wytrzmalosci :-( Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 i to jest podobne jak to co u Nafki było??? cholera nie wyobrażam sobie takiej wytuacji - czy jakieś cholernie zjadliwe kleszcze tam macie? :shake: Ola trzymajcie się :calus: Quote
Bzikowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 O kurcze, Bangitek chory :-( A na co te zastrzyki wet daje jeśli nie wiadomo co jej jest...? Trzymajcie się, zaciskamy kciuki za małą! Quote
Ka-Vanga Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 nie, nie Bangitos ma zupelnie inne objawy ... teraz sobie spi ... Quote
Ka-Vanga Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Bzikowa napisał(a):O kurcze, Bangitek chory :-( A na co te zastrzyki wet daje jeśli nie wiadomo co jej jest...? Trzymajcie się, zaciskamy kciuki za małą! do konca nie wiemy co jej jest, ale sa podejrzenia - miedzy innymi choroby odkleszczowe ... Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ka-Vanga napisał(a):straszny koszmar, ja jestem juz u kresu wytrzmalosci :-( Ola naprawdę współczuję:-( - ale może zrób jeszcze raz badania, bo kulawizna jest jednym z objawów babeszji:crazyeye: Gordon też nagle okulał w piątek, ale już wieczorem mu przeszło - podejrzewam osę:razz: - a bałam się jak diabli, bo aż nie chciał chodzić i wyglądał jakby go sparaliżowało:crazyeye: Quote
Recommended Posts