Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to ola jeszcze do wawy nie wróciła? coś widocznie przeoczyłam :mdleje:

co mnie poniosło? przecież ta warszawska to chyba nie krajówka, bo krajówka jest we wrześniu oO'

a idźcie Wy, nie znam sie :P

Posted

[quote name='LeCoyotte']jak to nie chcemy, jak chcemy :multi:
http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5783.jpg świetne:lol:

[quote name='weszka']No ale kto powiedział że nie chcemy???!!!! Ja chcę! Ja chcę! Są przepiękne!!!

[quote name='malawaszka']ale rewelacyjna ta fota latająca!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!! :mdleje:

cudnie, ze sie podobaja :loveu:, w takim razie zaraz wstawie jeszcze kilka :evil_lol: :cool3:

[quote name='Bzikowa']Jasne, że chcemy!

http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/4urodziny_DSC_6206.jpg
broda jej się nie zjarała? :crazyeye::cool3::evil_lol:

http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5783.jpg
to jest boskie! :modla:

ona ma tak krotka brode przez to, ze sobie wydrapala, ze chyba nawet ogien by jej nie zaszkodzil :evil_lol: ;) :lol:

[quote name='LeCoyotte']no właśnie, nie boi sie ognia?

hehe, a myslisz ze czemu tak delikatnie i z boku brala ten torcik :evil_lol:, ale oczywiscie wszystko bylo pod kontrola

[quote name='Justa']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5783.jpg

szalooooona :loveu: fajna ostrość :cool3:

mam nadzieje, że jutro bedziecie na światówce? :cool1:

oj taaaaaak - szalony z niej sznup, to chyba wlasnie w nich kocham najbardziej :loveu:

hihi co prawda na swiatowke w tym roku w koncu nie udalo mi sie wybrac, ale na warszawska wystawe przyjade choc pokibicowac :cool3:

Posted

Przez te wszystkie pochwaly Bangitka sie troszke zawstydzila :lol:

szczesliwy sznup :loveu:

stojka hihi

wieczorkiem wstawie jeszcze kilka, a teraz zycze wszystkim milego dzionka :loveu:

Posted

To jakis horror jest chyba, Bangi jest bardzo chora ... do konca nie wiadomo co jej jest ... wczoraj zaczela wymiotowac i miala rozwolnienie z odrobina krwii, ale byla wesola, dzis juz byla smutna, coraz bledsza i zaczela kulec najpierw na jedna lape, a teraz juz ma duuuzy problem z calym tylem, do tego stopnia, ze sie przewraca ... :-( , porobilismy rozne badania i wszystko ma w normie

teraz generalnie juz tylko spi ... :-(

Posted

Boże..

Ola, bardzo Ci współczuję i jestem z Tobą całym sercem :calus:

Kurcze, może ktoś chce Ci psy otruć, bo nie wiem naprawdę co może być tego przyczyną, tak z dnia na dzień, nagle ?
Jeżeli mogę spytać jakie badania miała robione?

Trzymam bardzo mocno kciuki za małą !!!

Posted

Dzieki kochane za cieple slowa!!!!

Bangitos miala morfologie robiona, babeszjoze, watrobe, nerki i to chyba tyle.

Wet wyeliminowal zatrucie, bo tez sie o to pytalam.

Mam nadzieje, ze te zastrzyki pomoga ...

ja jestem zalamana ...

Posted

Bzikowa napisał(a):
O kurcze, Bangitek chory :-(
A na co te zastrzyki wet daje jeśli nie wiadomo co jej jest...?

Trzymajcie się, zaciskamy kciuki za małą!

do konca nie wiemy co jej jest, ale sa podejrzenia - miedzy innymi choroby odkleszczowe ...

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
straszny koszmar, ja jestem juz u kresu wytrzmalosci :-(

Ola naprawdę współczuję:-( - ale może zrób jeszcze raz badania, bo kulawizna jest jednym z objawów babeszji:crazyeye:

Gordon też nagle okulał w piątek, ale już wieczorem mu przeszło - podejrzewam osę:razz: - a bałam się jak diabli, bo aż nie chciał chodzić i wyglądał jakby go sparaliżowało:crazyeye: