Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5210.jpg
piekny ten portret

ciesze sie :loveu:

[quote name='deer_1987']dawno juz nie bylam na plazy.. ale w malmö pelno psow na psiej plazy i nie znajdziesz wlasciciela.. inne sa ale dalej a pogoda nie sprzyja...
u nas oczywiscie wszedzie zakazy, ze na plaze z psem nie wolno, ja spacjalnie jezdzilam w takie miejsce gdzie zejscie na plaze bylo z lasu i malo bylo plazowiczow, wiec nikomu rozbrykany sznupek nie przeszkadzal ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj sa specjalne wydzielone plaze dla psow - tutaj mam na mysli w Skåne - ale nic blisko mnie nie ma, jednynie jezioro ale odkad odkrylam ze tam mozna z psami (ktos na forum szwedzkim napisal) to ciagle niebo pochmurne i pada.. ponad miesiac juz.. tak wiec nici z zbadania jeziora :P
plus Sherry ktora przestala sie sluchac jak jest bez smyczy.. wiec na linke musialam wrocic.. wole miec psy sluchajace sie i mogace byc bez smyczy..

Posted

[quote name='deer_1987']Tutaj sa specjalne wydzielone plaze dla psow - tutaj mam na mysli w Skåne - ale nic blisko mnie nie ma, jednynie jezioro ale odkad odkrylam ze tam mozna z psami (ktos na forum szwedzkim napisal) to ciagle niebo pochmurne i pada.. ponad miesiac juz.. tak wiec nici z zbadania jeziora :P
plus Sherry ktora przestala sie sluchac jak jest bez smyczy.. wiec na linke musialam wrocic.. wole miec psy sluchajace sie i mogace byc bez smyczy..

oj to zycze w takim razie super pogody

[quote name='Bzikowa']Jaki radosny sznup! :loveu::multi:

http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5210.jpg
a tutaj Bangi myśli ;):evil_lol:

hahaha :evil_lol:, czasem jej sie zdarzy :evil_lol: ;)

[quote name='Justa']a twoje zdjęci gdzie? :diabloti:

przeciez to sa "moje" zdjecia :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
więcej więcej :loveu::loveu::loveu:

100 lat BANGI!!!!! :laola:

ooooo choc jedna chce wiecej :loveu:

Bangitos bardzo dziekuje i przesyla mokre lizniecie :lol: ;)

Posted

Powiało morzem, piaskiem, solą i wolnością! Piękne fotki! Szczęsliwa Bangitka :loveu: Ehhhh ależ bym pojechała nad morze... :roll:
No jestem to oczywiście też po to żeby życzyć samych szczęśliwych sznaucerowych dni pięknej czarnuszce Bangitce :new-bday:

PS. Ale się dobrały z Dirki :cool3:

Posted

[quote name='Mudik']Super efekt lustra od mokrego piasku na tej focie:loveu::loveu::lol:
http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5110.jpg

:razz:

[quote name='weszka']Powiało morzem, piaskiem, solą i wolnością! Piękne fotki! Szczęsliwa Bangitka :loveu: Ehhhh ależ bym pojechała nad morze... :roll:
No jestem to oczywiście też po to żeby życzyć samych szczęśliwych sznaucerowych dni pięknej czarnuszce Bangitce :new-bday:

PS. Ale się dobrały z Dirki :cool3:

DZIEKI kochana za zyczonka :loveu:

i ciesze sie bardzo, ze sie fotki podobaja :multi: - jesli bedziecie chcieli to wstawie jeszcze ;)

a tu z dzisiejszej imprezy tortowej :evil_lol: (oczywiscie do zdjec pogoda musiala sie popsuc i sie zachmurzylo :evil_lol:)

tu jeszcze caly tort:

a tu juz bez dekoracji :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ahhh jaki torcik :loveu: a ja myślałam, że moja Lunetka ma w tym roku 5 latek a tu się okazało, że to już 6 :placz: boszzz jak ten czas leci :shake:

strasznie szybko pedzi ten czas :roll:

nie wiem czy chcecie ogladac nowe foty, ale wkleje ;)

latajaca Bangitka

zapileczkowana :loveu:

...