Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
jade teraz na działeczke,więc albo jak wrócę,albo jak nas odwiedzisz na działce!!!!:razz:

ale sobie leniuchujecie :eviltong:, a kiedy wracacie :cool3:

deer_1987 napisał(a):
zobaczysz potem u nas :D
moze nawet jakis link jeden zrobie jak juz skoncze wrzucac - zeby latwiej bylo ogladac

pewnie juz w czwartek raniutko pobiegne do Ciebie ogladac foty :multi:

Kora- napisał(a):
Witamy :loveu: My tu po raz pierwszy :)

witamy serdecznie i zapraszamy jak najczesciej :cool3:, jutro wracam z Jastrzebiej Gory, wiec pewnie pod koniec tygodnia nowe fotki sie pojawia ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

witamy serdecznie i zapraszamy jak najczesciej :cool3:, jutro wracam z Jastrzebiej Gory, wiec pewnie pod koniec tygodnia nowe fotki sie pojawia ;)

Ooo, to będę czekać na zdjęcia. :loveu: W Jastrzębiej Górze o ile nie pomyliłam nazwy, byłam rok temu, ślicznie tam jest. Tylko, że ja tam byłam przejazdem na noc, więc nic nie zdążyłam zobaczyć.:shake:Prócz za szyby autokaru.

Posted

pewnie po 10 dniach,albo i lepiej ale nie chciała byś do nas wpaść????choć z małą Bandytką;)jak Naf nie chcesz ciągać:razz:

a czemu na wakacje panno Olu panna nie wzieła psiula?????:mad:;)

Posted

Kora- napisał(a):
Ooo, to będę czekać na zdjęcia. :loveu: W Jastrzębiej Górze o ile nie pomyliłam nazwy, byłam rok temu, ślicznie tam jest. Tylko, że ja tam byłam przejazdem na noc, więc nic nie zdążyłam zobaczyć.:shake:Prócz za szyby autokaru.

tak bliziutko masz to trzeba kiedys przyjechac ;)

gassira napisał(a):
pewnie po 10 dniach,albo i lepiej ale nie chciała byś do nas wpaść????choć z małą Bandytką;)jak Naf nie chcesz ciągać:razz:

a czemu na wakacje panno Olu panna nie wzieła psiula?????:mad:;)

no pewnie, ze bym chciala :loveu: - no i sama malutka, bo Nafula mysle, ze jeszcze dlugo nie bedzie w formie do takich odwiedzin :roll:

panno Ewo, nie czyta panna tego co pisze :eviltong:, wzielam malego psiula :eviltong:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
tak bliziutko masz to trzeba kiedys przyjechac ;)

no pewnie, ze bym chciala :loveu: - no i sama malutka, bo Nafula mysle, ze jeszcze dlugo nie bedzie w formie do takich odwiedzin :roll:

panno Ewo, nie czyta panna tego co pisze :eviltong:, wzielam malego psiula :eviltong:

A, to jednak nazwy mi się pomyliły, bo ja byłam przejazdem na jakiejś coś tam górze przy granicy Czeskiej :D

Posted

A panna Ola leni się i fot nie chce wstawić:razz::mad: - ale masz wymówkę - ja też z laptopa wstawiam i nie marudzę, że za długo:diabloti::eviltong:

Ale masz rację - wypoczywaj, należy Ci się;):loveu:

Posted

To jestem :cool3:

Bzikowa napisał(a):
Witamy się po przerwie :wink:

czesc, czesc ja tez wlasnie wrocilam ;)

Doginka napisał(a):
A panna Ola leni się i fot nie chce wstawić:razz::mad: - ale masz wymówkę - ja też z laptopa wstawiam i nie marudzę, że za długo:diabloti::eviltong:

Ale masz rację - wypoczywaj, należy Ci się;):loveu:

hehe wazne, ze w ogole udalo sie cos cyknac ;) :evil_lol:

Doginko, laptop to nie wymowka, bo ja generalnie od kilku lat tylko na laptopie pracuje - "wymowka" bylo polaczenie internetowe przez komorke :eviltong:

Posted

Mudik napisał(a):
Ale chyba wypoczęłaś troszkę ,prawda?:multi:;)

nio, troszke tak :cool3: ;)

weszka napisał(a):
Wyjazd się udał pańci i Bangitce? Jakieś dowody zdjęciowe mile widziane ;)

udal sie udal, tylko jak sie zabralam za robienie fot to sie slonce "popsulo" :placz:, na szczescie na chwilke sie "naprawilo" :evil_lol:, ale wiekszosc fot jest robionych bez slonca :placz:

Bzikowa napisał(a):
czekamy na Was ;)

p.s. Jedziecie z Bangi na obozik cavanowski? Jak nie to Bezisław się zapłacze:lol:

juz jestem jestem :loveu:

nie jedziemy :placz:, mialysmy jechac ale cos mi wypadlo i nie bede mogla akurat w tym terminie :placz:

a teraz walcze z PSem, bo mi wariuje :diabloti:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

a teraz walcze z PSem, bo mi wariuje :diabloti:

to nic dziwnego, że psy, a szczegolnie sznaucery, wariują.. ale żeby z nimi od razu walczyć?
:evil_lol:

wszystkiego najlepszego dla Bangitki:multi:

Posted

[quote name='LeCoyotte']to nic dziwnego, że psy, a szczegolnie sznaucery, wariują.. ale żeby z nimi od razu walczyć?
:evil_lol:

hahahaha :eviltong:

[quote name='LeCoyotte']wszystkiego najlepszego dla Bangitki:multi:

jak juz Kojot "zdradzil" (DZIEKI sliczne za zyczonka :loveu:) moja Bangitka obchodzi dzis 4 urodzinki - WSZYSTKIEGO NAJ KOCHANE SLONECZKO :loveu:

zobaczcie jaka jest szczesliwa :loveu:

...

Posted

oo to już druga dziś sznupiasta solenizantka!! :loveu::multi::multi: Wszystkiego naj !!

ahh taaak Foxi tak samo szalała nad morzem, piach plus słona woda to jest to:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']oo to już druga dziś sznupiasta solenizantka!! :loveu::multi::multi: Wszystkiego naj !!

ahh taaak Foxi tak samo szalała nad morzem, piach plus słona woda to jest to:evil_lol:

dzieki kochana za zyczonka :loveu:

Bangtkowi tez sie baaaaardzo podobala plaza :loveu:

[quote name='deer_1987']ale rozesmiana i pelna wigoru ;)

hehe goooopawki dostala ;)

[quote name='Justa']No wakacyjnie :loveu::loveu::loveu:

:cool3:

jeszcze jakies mam, ale poniewaz dobrego swiatla bylo jak na lekarstwo, to sa i takie fotki :roll: (ale i tak widac jaka byla szczesliwa :cool3: :loveu:)

tu byla gonitwa za mewami :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']az sie piasek spod nog wysypuje :D

haha oj tak, a jak pierwszy raz podiegla do mnie taka rozbawiona i "zasypala" mi aparat to juz pilnowalam, zeby z daleka robic i jak podbiega to szybko zabierac :evil_lol:

mokry sznup :evil_lol:

na raczkach :loveu:

i ..... "cos" :evil_lol: (sie przepalilo, ale trudno :evil_lol: :diabloti:)