taxelina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 zobaczysz potem u nas :D moze nawet jakis link jeden zrobie jak juz skoncze wrzucac - zeby latwiej bylo ogladac Quote
Ka-Vanga Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 gassira napisał(a):jade teraz na działeczke,więc albo jak wrócę,albo jak nas odwiedzisz na działce!!!!:razz: ale sobie leniuchujecie :eviltong:, a kiedy wracacie :cool3: deer_1987 napisał(a):zobaczysz potem u nas :D moze nawet jakis link jeden zrobie jak juz skoncze wrzucac - zeby latwiej bylo ogladac pewnie juz w czwartek raniutko pobiegne do Ciebie ogladac foty :multi: Kora- napisał(a):Witamy :loveu: My tu po raz pierwszy :) witamy serdecznie i zapraszamy jak najczesciej :cool3:, jutro wracam z Jastrzebiej Gory, wiec pewnie pod koniec tygodnia nowe fotki sie pojawia ;) Quote
Kora- Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a): witamy serdecznie i zapraszamy jak najczesciej :cool3:, jutro wracam z Jastrzebiej Gory, wiec pewnie pod koniec tygodnia nowe fotki sie pojawia ;) Ooo, to będę czekać na zdjęcia. :loveu: W Jastrzębiej Górze o ile nie pomyliłam nazwy, byłam rok temu, ślicznie tam jest. Tylko, że ja tam byłam przejazdem na noc, więc nic nie zdążyłam zobaczyć.:shake:Prócz za szyby autokaru. Quote
ariss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 pewnie po 10 dniach,albo i lepiej ale nie chciała byś do nas wpaść????choć z małą Bandytką;)jak Naf nie chcesz ciągać:razz: a czemu na wakacje panno Olu panna nie wzieła psiula?????:mad:;) Quote
Ka-Vanga Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Kora- napisał(a):Ooo, to będę czekać na zdjęcia. :loveu: W Jastrzębiej Górze o ile nie pomyliłam nazwy, byłam rok temu, ślicznie tam jest. Tylko, że ja tam byłam przejazdem na noc, więc nic nie zdążyłam zobaczyć.:shake:Prócz za szyby autokaru. tak bliziutko masz to trzeba kiedys przyjechac ;) gassira napisał(a):pewnie po 10 dniach,albo i lepiej ale nie chciała byś do nas wpaść????choć z małą Bandytką;)jak Naf nie chcesz ciągać:razz: a czemu na wakacje panno Olu panna nie wzieła psiula?????:mad:;) no pewnie, ze bym chciala :loveu: - no i sama malutka, bo Nafula mysle, ze jeszcze dlugo nie bedzie w formie do takich odwiedzin :roll: panno Ewo, nie czyta panna tego co pisze :eviltong:, wzielam malego psiula :eviltong: Quote
Kora- Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):tak bliziutko masz to trzeba kiedys przyjechac ;) no pewnie, ze bym chciala :loveu: - no i sama malutka, bo Nafula mysle, ze jeszcze dlugo nie bedzie w formie do takich odwiedzin :roll: panno Ewo, nie czyta panna tego co pisze :eviltong:, wzielam malego psiula :eviltong: A, to jednak nazwy mi się pomyliły, bo ja byłam przejazdem na jakiejś coś tam górze przy granicy Czeskiej :D Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A panna Ola leni się i fot nie chce wstawić:razz::mad: - ale masz wymówkę - ja też z laptopa wstawiam i nie marudzę, że za długo:diabloti::eviltong: Ale masz rację - wypoczywaj, należy Ci się;):loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 To jestem :cool3: Bzikowa napisał(a):Witamy się po przerwie :wink: czesc, czesc ja tez wlasnie wrocilam ;) Doginka napisał(a):A panna Ola leni się i fot nie chce wstawić:razz::mad: - ale masz wymówkę - ja też z laptopa wstawiam i nie marudzę, że za długo:diabloti::eviltong: Ale masz rację - wypoczywaj, należy Ci się;):loveu: hehe wazne, ze w ogole udalo sie cos cyknac ;) :evil_lol: Doginko, laptop to nie wymowka, bo ja generalnie od kilku lat tylko na laptopie pracuje - "wymowka" bylo polaczenie internetowe przez komorke :eviltong: Quote
weszka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wyjazd się udał pańci i Bangitce? Jakieś dowody zdjęciowe mile widziane ;) Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 czekamy na Was ;) p.s. Jedziecie z Bangi na obozik cavanowski? Jak nie to Bezisław się zapłacze:lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Mudik napisał(a):Ale chyba wypoczęłaś troszkę ,prawda?:multi:;) nio, troszke tak :cool3: ;) weszka napisał(a):Wyjazd się udał pańci i Bangitce? Jakieś dowody zdjęciowe mile widziane ;) udal sie udal, tylko jak sie zabralam za robienie fot to sie slonce "popsulo" :placz:, na szczescie na chwilke sie "naprawilo" :evil_lol:, ale wiekszosc fot jest robionych bez slonca :placz: Bzikowa napisał(a):czekamy na Was ;) p.s. Jedziecie z Bangi na obozik cavanowski? Jak nie to Bezisław się zapłacze:lol: juz jestem jestem :loveu: nie jedziemy :placz:, mialysmy jechac ale cos mi wypadlo i nie bede mogla akurat w tym terminie :placz: a teraz walcze z PSem, bo mi wariuje :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 eria napisał(a):czekamy niecierpliwie na foty!:multi: siem staram :cool3: Quote
LeCoyotte Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ka-Vanga napisał(a): a teraz walcze z PSem, bo mi wariuje :diabloti: to nic dziwnego, że psy, a szczegolnie sznaucery, wariują.. ale żeby z nimi od razu walczyć? :evil_lol: wszystkiego najlepszego dla Bangitki:multi: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='LeCoyotte']to nic dziwnego, że psy, a szczegolnie sznaucery, wariują.. ale żeby z nimi od razu walczyć? :evil_lol: hahahaha :eviltong: [quote name='LeCoyotte']wszystkiego najlepszego dla Bangitki:multi: jak juz Kojot "zdradzil" (DZIEKI sliczne za zyczonka :loveu:) moja Bangitka obchodzi dzis 4 urodzinki - WSZYSTKIEGO NAJ KOCHANE SLONECZKO :loveu: zobaczcie jaka jest szczesliwa :loveu: ... Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 oo to już druga dziś sznupiasta solenizantka!! :loveu::multi::multi: Wszystkiego naj !! ahh taaak Foxi tak samo szalała nad morzem, piach plus słona woda to jest to:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='eria']oo to już druga dziś sznupiasta solenizantka!! :loveu::multi::multi: Wszystkiego naj !! ahh taaak Foxi tak samo szalała nad morzem, piach plus słona woda to jest to:evil_lol: dzieki kochana za zyczonka :loveu: Bangtkowi tez sie baaaaardzo podobala plaza :loveu: [quote name='deer_1987']ale rozesmiana i pelna wigoru ;) hehe goooopawki dostala ;) [quote name='Justa']No wakacyjnie :loveu::loveu::loveu: :cool3: jeszcze jakies mam, ale poniewaz dobrego swiatla bylo jak na lekarstwo, to sa i takie fotki :roll: (ale i tak widac jaka byla szczesliwa :cool3: :loveu:) tu byla gonitwa za mewami :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='deer_1987']az sie piasek spod nog wysypuje :D haha oj tak, a jak pierwszy raz podiegla do mnie taka rozbawiona i "zasypala" mi aparat to juz pilnowalam, zeby z daleka robic i jak podbiega to szybko zabierac :evil_lol: mokry sznup :evil_lol: na raczkach :loveu: i ..... "cos" :evil_lol: (sie przepalilo, ale trudno :evil_lol: :diabloti:) Quote
taxelina Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/golubie-jastrzebia_DSC_5210.jpg piekny ten portret dawno juz nie bylam na plazy.. ale w malmö pelno psow na psiej plazy i nie znajdziesz wlasciciela.. inne sa ale dalej a pogoda nie sprzyja... Quote
Recommended Posts