Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Olu ślicznie piszesz o Naf :loveu: To kochana suczka i z pewnością to że ma takich cudownych ludzi koło siebie daje jej siłę :loveu: Zbierze się dziewczynka i będzie jeszcze biegać jak typowy stuknięty sznup :evil_lol:

DZIEKI KOCHANA!!!!

super by bylo gdyby odzyskala sprawnosc, ale czy odzyska czy nie i tak ja bedziemy bezgranicznie kochac :loveu:

deer_1987 napisał(a):
co u Was? nie ma Was :( a u mnie - po kliknieciu w banner - zaczynaja sie foty z wystawy, troche jest sznaucerow z mysla o Tobie ;) ale ok 220 z 640 mam dopiero zmiejszone a ponad 180 juz wrzucone

nie ma mnie w domku, ale akurat mam teraz dostep chwilke do netu to zaraz biegne ogladac :multi:, a jak nie zdaze to jak wroce ;)

LeCoyotte napisał(a):
hello :helo:

łapeczek napisał(a):
witamy sie dzis xD

dzien doberek :evil_lol:

weszka napisał(a):
Pusto tu ale mam nadzieję że wszystko dobrze. Szare pozdrawiają czarne :)

z relacji taty wszystko ok, ja musialam wyjechac nagle w czwartek, ale jeszcze zdazylam zrobic Naf badania - i znow sa troszeczke lepsze :multi:

Pozdrowienia z Jastrzebiej Gory :multi:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

z relacji taty wszystko ok, ja musialam wyjechac nagle w czwartek, ale jeszcze zdazylam zrobic Naf badania - i znow sa troszeczke lepsze :multi:

yeah:multi:

Posted

bry wieczor :cool3: - udalo mi sie polaczyc z cywilizacja to jestem na chwilke ;) :evil_lol:

LeCoyotte napisał(a):
yeah:multi:

ciesze sie, ze sie cieszysz :loveu:

anetta napisał(a):
Jastrzębia Góra? A dalej się nie dało? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;)

najpierw bylam na kaszubach, a teraz tu w jastrzebiej, w srode poznym wieczorkiem bede w domu ;)

deer_1987 napisał(a):
Pozdrawiamy :D to sobie wyjechalas :D

ano wyjechalam, tak troche niespodziewanie :evil_lol:

łapeczek napisał(a):
witamy sie xD

czesc :multi:

Posted

łapeczek napisał(a):
aaaaaaaaaaaa fajnie xD
tez bym chciala
a ja narazie czekam na jutrzejszy moj i maksia wyjazd na dzialeczke...
bedziemy lezec na slonku i chodzic nad jeziorko xD

to milego wyjazdu zycze :multi:

eria napisał(a):
JAK MOŻNA OLBRZYMIASTE ZOSTAWIĆ !:razz::shake:
Jak czuje się Nafi ????

PRAWDA :evil_lol: ?

a tak szczerze to gdyby Naf byla w formie to tez by pewnie pojechala :eviltong:

tata mowi, ze Naf czuje sie ok :loveu:, w czwartek jedziemy na kolejne badania

gassira napisał(a):
Gratuluje 200:multi:ciesze się strasznie że z Naf już lepiej:multi:
i fotki piękne podziwiam:cool3:

oooooo jestes, mam nadzieje, ze wyjazd sie udal - ja dopiero wracam w srode wieczorkiem, ale juz tesknie za moimi duzymi futrami :loveu:, no i pogoda sie popsula i pada :placz:, a chcialam fotki porobic :placz:

Posted

Ale Ci dobrze:loveu:
Tylko jesteś niedobla pani, bo zostawiłaś malutkie olbrzymki:mad:
Ale wypoczywaj kobitko, bo należy Ci się po tak wielkim stresie związanym z chorobą Naff - cieszę się, że jest lepiej:loveu::loveu::loveu:
I ma być dużo fot jak przestanie padać:razz:;)

Posted

Doginka napisał(a):
Ale Ci dobrze:loveu:
Tylko jesteś niedobla pani, bo zostawiłaś malutkie olbrzymki:mad:
Ale wypoczywaj kobitko, bo należy Ci się po tak wielkim stresie związanym z chorobą Naff - cieszę się, że jest lepiej:loveu::loveu::loveu:
I ma być dużo fot jak przestanie padać:razz:;)

Co Ty, one sie pewnie ciesza, ze moga sobie wypoczac ode mnie :evil_lol:. A ja sie doslownie wyrwalam na kilka dni, a tu pogoda sie popsula :placz: i jak tak dalej bedzie to nici z fot :placz:.

Posted

eria napisał(a):
u nas też leje :placz:i też nici z focenia:placz:

po poludniu sie rozpogodzilo, wiec poszlam pofocic, ale ciemno bylo wiec foty wyszly jakie wyszly, choc szalonego i uchachanego sznupa widac :loveu:

oby jutro wyszlo sloneczko ...

Posted

gassira napisał(a):
chce zobaczyć foteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

zobaczysz jak wroce do Wawy ;), za dlugo mi sie tu wszystko wgrywa i nagle potrafi przerwac polaczenie :evil_lol:, chcialam np zobaczyc Wasze z Gassula i jej rodzinka czy fotki Deer ze swiatowki i w innych galeriach, ale tyle trwa to otwieranie, ze musze zaczekac az wroce do Wawy ;)

aaaaaa wlasnie kiedy sie widzimy :cool3:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
zobaczysz jak wroce do Wawy ;), za dlugo mi sie tu wszystko wgrywa i nagle potrafi przerwac polaczenie :evil_lol:, chcialam np zobaczyc Wasze z Gassula i jej rodzinka czy fotki Deer ze swiatowki i w innych galeriach, ale tyle trwa to otwieranie, ze musze zaczekac az wroce do Wawy ;)

aaaaaa wlasnie kiedy sie widzimy :cool3:

jade teraz na działeczke,więc albo jak wrócę,albo jak nas odwiedzisz na działce!!!!:razz: