weszka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pusto tu ale mam nadzieję że wszystko dobrze. Szare pozdrawiają czarne :) Quote
Ka-Vanga Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 weszka napisał(a):Olu ślicznie piszesz o Naf :loveu: To kochana suczka i z pewnością to że ma takich cudownych ludzi koło siebie daje jej siłę :loveu: Zbierze się dziewczynka i będzie jeszcze biegać jak typowy stuknięty sznup :evil_lol: DZIEKI KOCHANA!!!! super by bylo gdyby odzyskala sprawnosc, ale czy odzyska czy nie i tak ja bedziemy bezgranicznie kochac :loveu: deer_1987 napisał(a):co u Was? nie ma Was :( a u mnie - po kliknieciu w banner - zaczynaja sie foty z wystawy, troche jest sznaucerow z mysla o Tobie ;) ale ok 220 z 640 mam dopiero zmiejszone a ponad 180 juz wrzucone nie ma mnie w domku, ale akurat mam teraz dostep chwilke do netu to zaraz biegne ogladac :multi:, a jak nie zdaze to jak wroce ;) LeCoyotte napisał(a):hello :helo: łapeczek napisał(a):witamy sie dzis xD dzien doberek :evil_lol: weszka napisał(a):Pusto tu ale mam nadzieję że wszystko dobrze. Szare pozdrawiają czarne :) z relacji taty wszystko ok, ja musialam wyjechac nagle w czwartek, ale jeszcze zdazylam zrobic Naf badania - i znow sa troszeczke lepsze :multi: Pozdrowienia z Jastrzebiej Gory :multi: Quote
LeCoyotte Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ka-Vanga napisał(a): z relacji taty wszystko ok, ja musialam wyjechac nagle w czwartek, ale jeszcze zdazylam zrobic Naf badania - i znow sa troszeczke lepsze :multi: yeah:multi: Quote
anetta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jastrzębia Góra? A dalej się nie dało? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
Ka-Vanga Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 bry wieczor :cool3: - udalo mi sie polaczyc z cywilizacja to jestem na chwilke ;) :evil_lol: LeCoyotte napisał(a):yeah:multi: ciesze sie, ze sie cieszysz :loveu: anetta napisał(a):Jastrzębia Góra? A dalej się nie dało? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) najpierw bylam na kaszubach, a teraz tu w jastrzebiej, w srode poznym wieczorkiem bede w domu ;) deer_1987 napisał(a):Pozdrawiamy :D to sobie wyjechalas :D ano wyjechalam, tak troche niespodziewanie :evil_lol: łapeczek napisał(a):witamy sie xD czesc :multi: Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 co tam slychac w wielkim swiecie hodowli xD??? Quote
Ka-Vanga Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 łapeczek napisał(a):co tam slychac w wielkim swiecie hodowli xD??? hehe, moja hodowla to taka malusienka :evil_lol: ;) Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 eeeeeee co tam ... jest jaka jest wazne ze sznupki sa xD a wiec co tam slychac ??? Quote
Ka-Vanga Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ja sobie jestem w Jastrzebiej Gorze z mala Bangitka, a olbrzymy w domku zostaly ;). Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ojejku ... gdzie cie az tam wywialo po co ??? jesli gdzie bylo napiane juz co robisz w Jastrzebiej to przepraszam ale nie czytalam wczesniej xD Quote
Ka-Vanga Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Musialam kilka spraw pozalatwiac, a poza tym moge nacieszyc sie choc kilka dni morzem :loveu:. Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 aaaaaaaaaaaa fajnie xD tez bym chciala a ja narazie czekam na jutrzejszy moj i maksia wyjazd na dzialeczke... bedziemy lezec na slonku i chodzic nad jeziorko xD Quote
eria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 JAK MOŻNA OLBRZYMIASTE ZOSTAWIĆ !:razz::shake: Jak czuje się Nafi ???? Quote
ariss Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Gratuluje 200:multi:ciesze się strasznie że z Naf już lepiej:multi: i fotki piękne podziwiam:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 łapeczek napisał(a):aaaaaaaaaaaa fajnie xD tez bym chciala a ja narazie czekam na jutrzejszy moj i maksia wyjazd na dzialeczke... bedziemy lezec na slonku i chodzic nad jeziorko xD to milego wyjazdu zycze :multi: eria napisał(a):JAK MOŻNA OLBRZYMIASTE ZOSTAWIĆ !:razz::shake: Jak czuje się Nafi ???? PRAWDA :evil_lol: ? a tak szczerze to gdyby Naf byla w formie to tez by pewnie pojechala :eviltong: tata mowi, ze Naf czuje sie ok :loveu:, w czwartek jedziemy na kolejne badania gassira napisał(a):Gratuluje 200:multi:ciesze się strasznie że z Naf już lepiej:multi: i fotki piękne podziwiam:cool3: oooooo jestes, mam nadzieje, ze wyjazd sie udal - ja dopiero wracam w srode wieczorkiem, ale juz tesknie za moimi duzymi futrami :loveu:, no i pogoda sie popsula i pada :placz:, a chcialam fotki porobic :placz: Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale Ci dobrze:loveu: Tylko jesteś niedobla pani, bo zostawiłaś malutkie olbrzymki:mad: Ale wypoczywaj kobitko, bo należy Ci się po tak wielkim stresie związanym z chorobą Naff - cieszę się, że jest lepiej:loveu::loveu::loveu: I ma być dużo fot jak przestanie padać:razz:;) Quote
Ka-Vanga Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Doginka napisał(a):Ale Ci dobrze:loveu: Tylko jesteś niedobla pani, bo zostawiłaś malutkie olbrzymki:mad: Ale wypoczywaj kobitko, bo należy Ci się po tak wielkim stresie związanym z chorobą Naff - cieszę się, że jest lepiej:loveu::loveu::loveu: I ma być dużo fot jak przestanie padać:razz:;) Co Ty, one sie pewnie ciesza, ze moga sobie wypoczac ode mnie :evil_lol:. A ja sie doslownie wyrwalam na kilka dni, a tu pogoda sie popsula :placz: i jak tak dalej bedzie to nici z fot :placz:. Quote
Ka-Vanga Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 eria napisał(a):u nas też leje :placz:i też nici z focenia:placz: po poludniu sie rozpogodzilo, wiec poszlam pofocic, ale ciemno bylo wiec foty wyszly jakie wyszly, choc szalonego i uchachanego sznupa widac :loveu: oby jutro wyszlo sloneczko ... Quote
Ka-Vanga Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 gassira napisał(a):chce zobaczyć foteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) zobaczysz jak wroce do Wawy ;), za dlugo mi sie tu wszystko wgrywa i nagle potrafi przerwac polaczenie :evil_lol:, chcialam np zobaczyc Wasze z Gassula i jej rodzinka czy fotki Deer ze swiatowki i w innych galeriach, ale tyle trwa to otwieranie, ze musze zaczekac az wroce do Wawy ;) aaaaaa wlasnie kiedy sie widzimy :cool3: Quote
ariss Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ka-Vanga napisał(a):zobaczysz jak wroce do Wawy ;), za dlugo mi sie tu wszystko wgrywa i nagle potrafi przerwac polaczenie :evil_lol:, chcialam np zobaczyc Wasze z Gassula i jej rodzinka czy fotki Deer ze swiatowki i w innych galeriach, ale tyle trwa to otwieranie, ze musze zaczekac az wroce do Wawy ;) aaaaaa wlasnie kiedy sie widzimy :cool3: jade teraz na działeczke,więc albo jak wrócę,albo jak nas odwiedzisz na działce!!!!:razz: Quote
Recommended Posts