Mudik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 buuuu A nas nie będzie na pół godziny mi się nie opłaca,bo na 10 musze wrócic czyli o 9 tej wyjść:placz::placz::placz: następny trening być może w środę:-( Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 weszka napisał(a):Ale by był wtedy parzysty komplecik :) nio, tylko beda 3 dziewczynki i jeden chlopiec :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Mudik napisał(a):buuuu A nas nie będzie na pół godziny mi się nie opłaca,bo na 10 musze wrócic czyli o 9 tej wyjść:placz::placz::placz: następny trening być może w środę:-( a ja biore aparacik :evil_lol: ;) Quote
Mudik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 znęcaj się , znęcaj :diabloti: ładnie tak:roll::placz: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 hehe, zaraz sie okaze, ze zasne i zapomne naladowac akumulatorka :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 deer_1987 napisał(a):to przypominam ci: naladuj :D hihi dzieki :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Dobranockowa fotka pt. "artystyczny nielad" :evil_lol: . Quote
Justa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 buhahhhahhahha :lol::lol::lol: ona ma brodo-brwio-grzywke :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Justa napisał(a):buhahhhahhahha :lol::lol::lol: ona ma brodo-brwio-grzywke :evil_lol: nio, szczegolnie zaraz po wytarzaniu :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Dobranockowa fotka pt. "artystyczny nielad" :evil_lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_260608_DSC_3591.jpg . hahaha :roflt: artystka z niej:cool1: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 LeCoyotte napisał(a):hahaha :roflt: artystka z niej:cool1: co nie :cool3:, bardzo zdolna jest - szczegolnie w wydrapywaniu cichaczem brody :diabloti: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 łapeczek napisał(a):hey jestem tu poraz pierwszy i juz tu chyba zostane ... piekne foty sznumki .... pozdrawiam i zapraszam do oladania fotek mojego sznupka WItam witam milego goscia :multi: - baaaardzo sie ciesze, ze sie moje czarne stadko podoba :loveu: - biegne zobaczyc Twojego sznupka :multi:! Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 hey jestem tu poraz pierwszy i juz tu chyba zostane ... piekne foty sznumki .... pozdrawiam i zapraszam do oladania fotek mojego sznupka Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 nooooo i znowu Dogo miesza :angryy:, i moja odpowiedz zamiast pojawic sie pod postem łapeczek to jest nad :placz: Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):WItam witam milego goscia :multi: - baaaardzo sie ciesze, ze sie moje czarne stadko podoba :loveu: - biegne zobaczyc Twojego sznupka :multi:! zapraszm ... a gdies czytalam ze masz wlasna stronke ... czy moglabym poprosic o adresik ??? Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='łapeczek']zapraszm ... a gdies czytalam ze masz wlasna stronke ... czy moglabym poprosic o adresik ??? juz Was odwiedzilam i sie wpisalam :cool3: stronke mam - prosze bardzo: www.ka-vanga.com - zycze milego ogladania :loveu: Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Ka-Vanga']juz Was odwiedzilam i sie wpisalam :cool3: stronke mam - prosze bardzo: www.ka-vanga.com - zycze milego ogladania :loveu: dziekuje bardzo ... jak tylko przegladne stronke zaraz napisze wrazenia xD Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 przegladnelam stronke tylko tak szybiutko ...ale jest super ... psiaki masz cudne... a gdzie miesci sie ta twoje hodowla ??? daleko od poznania??? planuje zakup drugiego sznupka... tylko narazie musie tate przekonac bo mam juz jest za ... Quote
Mudik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 bo nie ma jak dwa i więcej sznupów,nie Ola:cool3::cool3:,to jak u mnie z mudikami:cool3::lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Genialne:evil_lol::loveu:Prawie jak Raper:evil_lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_260608_DSC_3591.jpg Ola ja dzisiaj Raperowi musiałam ułożyć brodę na wałki, bo ma taką wystrzyżoną, że stała mu we wszystkie strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Łomatko broda na wałkach :D:evil_lol: A ja poproszę klona Bangitki! Zakochałam się w tej małej...:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='łapeczek']przegladnelam stronke tylko tak szybiutko ...ale jest super ... psiaki masz cudne... a gdzie miesci sie ta twoje hodowla ??? daleko od poznania??? planuje zakup drugiego sznupka... tylko narazie musie tate przekonac bo mam juz jest za ... bardzo, bardzo sie ciesze, ze sie podoba :multi:, a moja hodowla miesci sie pod Warszawa ;) [quote name='Mudik']bo nie ma jak dwa i więcej sznupów,nie Ola,to jak u mnie z mudikami oj TAK :loveu: i jak juz pisalam, moze niedlugo do mojego stadka dolaczy czarna miniaturka :loveu: [quote name='Doginka']Genialne Prawie jak Raper http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_260608_DSC_3591.jpg Ola ja dzisiaj Raperowi musiałam ułożyć brodę na wałki, bo ma taką wystrzyżoną, że stała mu we wszystkie strony haha ja to sie tak bardzo nie przejmuje, ma taka trudno - dobrze, ze zanim wydrapala brode to interachampiona skonczyla :evil_lol: [quote name='weszka']Łomatko broda na wałkach :evil_lol: A ja poproszę klona Bangitki! Zakochałam się w tej małej...:loveu: hihi, czekaj zaraz go zmajstruje specjalnie dla Ciebie :multi: :loveu: [quote name='ewka i haker']ile pieknych zdjec bardzo sie ciesze, ze sie podobaja :multi: Quote
eria Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 czy ja dobrze czytam ? :loveu: będzie kolejne cudeńko :loveu::multi: poproszę foty olbrzymiastych! Quote
Recommended Posts