Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: no i babo co Ty chcesz od tych latających fotek??!! masz ciemniejsze tło niż Kojot i tylko tym sięróżnią!!! rewelka!!!! :loveu: super są - wyglądają jak fotomontaż :lol:

Posted

[quote name='eria']ale Bangi zapatrzona w Nafcię :loveu::loveu:
a skoki bomba!
cieszę się że już jest jakas poprawa, oby było tylko lepiej!![/quote]
bo Nafula to jej idol :loveu: - mam tez jak ja zaczepia, ale strasznie zlej jakosci :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: no i babo co Ty chcesz od tych latających fotek??!! masz ciemniejsze tło niż Kojot i tylko tym sięróżnią!!! rewelka!!!! :loveu: super są - wyglądają jak fotomontaż :lol:[/quote]
haha, zobacz na te ponizej :evil_lol:

no i ciesze sie, ze sie latajace podobaja :cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']niom tymi latajacymi sie zachwycam ;)
szkoda ze na codzien mam stary aparat.. bo lustrzanka meza i w sumie nie korzystam bo nie mam jak[/quote]
dziekuje :multi:

jak meza to i Twoja :evil_lol: - przeciez na pewno bardzo Cie kocha i z checia Ci da sie "pobawic" :cool3: ;)

Posted

To jest w sumie tak ze on ja ma ze soba jak jest na miescie - interesuje sie koleja i autobusami. wiec mam szanse brac jak ide z psami a on w domu :P

ale tez ciezko robic foty jakies ladne jednoczesnie miec dwa psy z czego jeden "zapomnial" co sie robi jak sie go wola a nie ma smyczy.. tak wiec Niunia spuszczona jest a Sherry na lince.. przez to nie ma ladnych fotek :P bo linka psuje :P ale co zrobic jak sie Sherry dorosla poczula..

Posted

[quote name='deer_1987']To jest w sumie tak ze on ja ma ze soba jak jest na miescie - interesuje sie koleja i autobusami. wiec mam szanse brac jak ide z psami a on w domu :P

ale tez ciezko robic foty jakies ladne jednoczesnie miec dwa psy z czego jeden "zapomnial" co sie robi jak sie go wola a nie ma smyczy.. tak wiec Niunia spuszczona jest a Sherry na lince.. przez to nie ma ladnych fotek :P bo linka psuje :P ale co zrobic jak sie Sherry dorosla poczula..[/quote]
no tak, jak zabiera ze soba to klops

hihi ja zykle mialam problem ze zrobieniem Bangi, bo Nafulka po wszystkie zabawki gania i zabiera malej :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10366419&postcount=1837
dogo przestawilo

WIEM - zrobcie termiarz kiedy kto bedzie uzywal ;) :cool3:

[quote name='Olusia']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_230608_DSC_3045.jpg
Jak dwie siostry :loveu::loveu::evil_lol:

http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_230608_DSC_3238.jpg
Ale ona wysoko skacze :-o:loveu:

hihi, kochana a myslisz, ze skad ma to imie :evil_lol:

one sie strasznie kochaja i Bangi jest bardzo szczesliwa, ze Nafula sie czuje lepiej i wreszcie na nia zwraca uwage :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']czas troche skrócić i będzie żyleta :loveu:[/quote]

sprobuje :cool3:

[quote name='deer_1987']Haha nie da rady :P ja w sumie duzo zdjec robie swoim c765 olympus :D[/quote]

oj to bardzo fajny sprzecik :multi:, ja cykalam kiedys c 740 i bylo ok :)

Posted

wiesz ma pewne wady.. zoom ktory jest na silniczku i sie dlugo robi i zostaje w takiej samej pozycji jak byl jak sie wyl. aparat - czyli nie nadaje sie do szybkich i naglych zdjec no i jego czas wlaczania.. i to ze robi zdjecie chwileczke po kliknieciu - foty krolika skaczacego konczyly sie na tym ze juz byl w klatce... ale mam jedna fotke gdzie mi sie udalo - kwestia klikniecia i miec nadzieje ze zmiesci sie w kadrze i ze akurat skoczy. pokazac?