Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, po pierwsze chcialam Wam powiedziec, ze jestem wzruszona tym, jak bardzo martwicie sie, interesujecie i wreszcie - trzymacie za nia kciukaski!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Po drugie powaznie porozmawialam z Nafulcia moja i powiedzialam jej, ze ma sie mocno wziac w garsc, bo jest jeszcze bardzo potrzebna i ... skutkuje :cool3: - Nafinia z dnia na dzien czuje sie lepiej coraz wiecej je i zaczela sie rozowic!!!!!!! znaczy to ze erytrocyty sie odradzaja :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!

Nadal bardzo slabiutka, ale to juz nie ta sama suczka - widac radosc w jej oczkach, chce sie bawic, zdecydowanie chetniej chodzi no i je!!!!! Alez zycie jest piekne :loveu:!

Posted

[quote name='Justa']Nooo dzielna pannica ! :loveu:
Będzie jeszcze lepiej, zobaczysz !!! :multi:[/quote]

Nio, mam nadzieje, ze odzyska choc czesc sil, bo teraz to jeszcze lapeczki sie rozjezdzaja i dosc ciezko jej sie chodzi, ale nie poddaje sie - moje sloneczko :loveu:

Posted

będzie dobrze[quote name='Ka-Vanga']
Nadal bardzo slabiutka, ale to juz nie ta sama suczka - widac radosc w jej oczkach, chce sie bawic, zdecydowanie chetniej chodzi no i je!!!!! Alez zycie jest piekne :loveu:![/QUOTE]

super:multi: będzie dobrze:cool1:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Kochani, po pierwsze chcialam Wam powiedziec, ze jestem wzruszona tym, jak bardzo martwicie sie, interesujecie i wreszcie - trzymacie za nia kciukaski!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Po drugie powaznie porozmawialam z Nafulcia moja i powiedzialam jej, ze ma sie mocno wziac w garsc, bo jest jeszcze bardzo potrzebna i ... skutkuje :cool3: - Nafinia z dnia na dzien czuje sie lepiej coraz wiecej je i zaczela sie rozowic!!!!!!! znaczy to ze erytrocyty sie odradzaja :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!

Nadal bardzo slabiutka, ale to juz nie ta sama suczka - widac radosc w jej oczkach, chce sie bawic, zdecydowanie chetniej chodzi no i je!!!!! Alez zycie jest piekne :loveu:![/quote]
Dla takich wieści chce się żyć!!!! Będzie dobrze musi być,bądź nadal tak dzielna Naf i Ty Olu też!:multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']wklejaj te fotki!! :eviltong:

zara zara, juz wklejam ;)

Bangitka zakochana w Naf, cala szczesliwa, ze ona czuje sie lepiej - nie odstepuje jej na krok na spacerze :evil_lol:

i latajacy Bangitos :razz:

...