Mudik Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Popłakałam sie Ola,ze szczęścia,nadal jestem z wami i kciuki trzymam MOCNOOOOOOOOOOOO!!:multi::multi::multi: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 I tak trzymaj NAF :multi: I my też nadal trzymamy i (się:diabloti:) nie puszczamy :cool3: Quote
Doginka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 I ja też trzymam i kciuki i łapki Gordona i Rapera - na tyle pazurów to Naffuni musi się udać:loveu::razz::loveu: Quote
Cheritka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Czekamy na następne wieści, pogoda jest dobra dla chorych to i Nafulce bedzie lepiej :roll: Quote
Doginka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Mam nadzieję, że z Naff już coraz lepiej:loveu: Nafulko, ;):loveu: Quote
ewka i haker Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 witamy ciesze sie ze lepije ale nadal trzyamy Quote
weszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Jak forma pięknej Naf??? Mocno jej kibicuję i ja i jej szare kuzynki :) Quote
Ka-Vanga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Kochani, po pierwsze chcialam Wam powiedziec, ze jestem wzruszona tym, jak bardzo martwicie sie, interesujecie i wreszcie - trzymacie za nia kciukaski!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Po drugie powaznie porozmawialam z Nafulcia moja i powiedzialam jej, ze ma sie mocno wziac w garsc, bo jest jeszcze bardzo potrzebna i ... skutkuje :cool3: - Nafinia z dnia na dzien czuje sie lepiej coraz wiecej je i zaczela sie rozowic!!!!!!! znaczy to ze erytrocyty sie odradzaja :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:! Nadal bardzo slabiutka, ale to juz nie ta sama suczka - widac radosc w jej oczkach, chce sie bawic, zdecydowanie chetniej chodzi no i je!!!!! Alez zycie jest piekne :loveu:! Quote
Olusia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No to super :multi: Ale kciuki jeszcze potrzymamy :kciuki: Quote
Ka-Vanga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Olusia']No to super :multi: Ale kciuki jeszcze potrzymamy :kciuki:[/quote] :buzi: :loveu: Quote
Justa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nooo dzielna pannica ! :loveu: Będzie jeszcze lepiej, zobaczysz !!! :multi: Quote
Ka-Vanga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Justa']Nooo dzielna pannica ! :loveu: Będzie jeszcze lepiej, zobaczysz !!! :multi:[/quote] Nio, mam nadzieje, ze odzyska choc czesc sil, bo teraz to jeszcze lapeczki sie rozjezdzaja i dosc ciezko jej sie chodzi, ale nie poddaje sie - moje sloneczko :loveu: Quote
ariss Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 teraz już musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
LeCoyotte Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 będzie dobrze[quote name='Ka-Vanga'] Nadal bardzo slabiutka, ale to juz nie ta sama suczka - widac radosc w jej oczkach, chce sie bawic, zdecydowanie chetniej chodzi no i je!!!!! Alez zycie jest piekne :loveu:![/QUOTE] super:multi: będzie dobrze:cool1: Quote
Mudik Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Kochani, po pierwsze chcialam Wam powiedziec, ze jestem wzruszona tym, jak bardzo martwicie sie, interesujecie i wreszcie - trzymacie za nia kciukaski!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Po drugie powaznie porozmawialam z Nafulcia moja i powiedzialam jej, ze ma sie mocno wziac w garsc, bo jest jeszcze bardzo potrzebna i ... skutkuje :cool3: - Nafinia z dnia na dzien czuje sie lepiej coraz wiecej je i zaczela sie rozowic!!!!!!! znaczy to ze erytrocyty sie odradzaja :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:! Nadal bardzo slabiutka, ale to juz nie ta sama suczka - widac radosc w jej oczkach, chce sie bawic, zdecydowanie chetniej chodzi no i je!!!!! Alez zycie jest piekne :loveu:![/quote] Dla takich wieści chce się żyć!!!! Będzie dobrze musi być,bądź nadal tak dzielna Naf i Ty Olu też!:multi::multi: Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no j na starość to się ciągle wzrruszam :oops: bardzo bardzo sięcieszę - moja kochana Nafinka :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
ewka i haker Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 super:multi::multi::multi: nadal trzymamy kciuki do konca:lol:;) Quote
Doginka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cudownie się wchodzi po takie wiadomości:multi: Mizianko dla Nafulki:loveu::loveu::loveu: - pańcia wymiziaj pożądnie:razz::diabloti::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='malawaszka']wklejaj te fotki!! :eviltong: zara zara, juz wklejam ;) Bangitka zakochana w Naf, cala szczesliwa, ze ona czuje sie lepiej - nie odstepuje jej na krok na spacerze :evil_lol: i latajacy Bangitos :razz: ... Quote
Recommended Posts