Bzikowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Pies oddający krew musi mieć chyba min. 20 kg żeby to nie groziło jego zdrowiu... Mam nadzieję, że uda sie znaleźć rozwiązanie i wszystko będzie dobrze! Trzymajcie się! Quote
Doginka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Bzikowa napisał(a):Pies oddający krew musi mieć chyba min. 20 kg żeby to nie groziło jego zdrowiu... Mam nadzieję, że uda sie znaleźć rozwiązanie i wszystko będzie dobrze! Trzymajcie się! :placz:To moje dwa razem nie mają tych 20 kg:placz: Ale mam nadzieję, że jakiś dawca się znajdzie - ja chętnie bym udostępniła moje sznupki, ale ta waga trochę za mała:-( Quote
Ka-Vanga Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Doginka napisał(a):Co z tą krwią? - służę Gordonem i Raperem, tylko ja się na tym nie znam - czy tę krew najpierw się bada jak u ludzi? Czy psu dającemu krew coś grozi? Doginko BARDZO Ci dziekuje, to wiele dla mnie znaczy! Jednak nasz problem polega na tym, ze Naf nie moze dostac zadnej krwii, bo ja ZABIJE ... nawet jej wlasna! wyszlo to na probach krzyzowych jak szykowalismy sie w zeszlym roku do wyciecia sledziony ... Quote
weszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cholera :( A jak samopoczucie NAF???? Dalej taka słabinka???? Quote
Doginka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ojej Ola, to pozostaje nam tylko być dobrej myśli i trzymać kciuki za biedną Nafulkę:glaszcze: Quote
malawaszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 mocno mocno WIERZĘ, że Naf się podniesie i niedługo będzie biegać i szaleć za piłką jak zawsze!!! Quote
Ka-Vanga Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Niestety jest bardzo slaba, w zasadzie wszedzie sie ja nosi, bo po przjsciu kilku krokow juz nie ma sily (oprocz tego, ze nie chce chodzic, nawet na siusiu, mimo ze pecherz pelny ...) ... nie chce jesc ... wierze, ze te sterydy w koncu zaczna dzialac i cos w koncu zje ... Quote
weszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sterydy potrafią postawić na nogi! Wiem po tym co ostatnio zrobiły z Bunią więc mocno wierzę że i Nafulce dadzą powera. Quote
ewka i haker Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 co U NAF boje sie tu wchodzic... poplakalm sie trzymam kciuki za Was Quote
malawaszka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nafusiu błagam Cię błagam nie poddawaj się!!!!! Quote
Ka-Vanga Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 SA DOBRE WIESCI!!!!!!! :multi::multi: (tfu tfu zeby nie zapeszyc!) Kochani, Wasze kciuki dzialaja cuda!!!!!!!!:sweetCyb: Nafula dzis "ruszyla" - zjadla odrobineczke ryby ugotowanej w rosolku - hihi nie latwo znalezc cos co jej teraz smakuje - ale udalo sie!!!!!! Sama zaczela wstawac i brac zabawki do pysia!!!!!!! oczywiscie jest slabiutka i jeszcze bardzo ciezko jej sie chodzi, ale mimo to chce zeby ja gonic :evil_lol: :loveu: - hehe goooptasek moj zabawkowy :loveu: W jej oczach nie ma juz tego smutku!!!!!!!!!!! RANY JAK JA SIE CIESZE, nawet nie macie pojecia jak bardzo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ale ale jeszcze prosze nie puszczac kciukow :cool3: Quote
taxelina Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Czytam i trzymam za Was kciuki, zeby sie udalo!! Widze ze przede mna napisalas ze jest jakas poprawa - mam nadzieje ze teraz coraz lepiej bedzie!! Ile ona ma lat? Quote
Ka-Vanga Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 deer_1987 napisał(a):Czytam i trzymam za Was kciuki, zeby sie udalo!! Widze ze przede mna napisalas ze jest jakas poprawa - mam nadzieje ze teraz coraz lepiej bedzie!! Ile ona ma lat? witam bardzo cieplutko milego goscia w naszej galerii w tym trudnym dla nas czasie (mam nadzieje, ze juz niedlugo beda wesole, rozbawione zdjecia Nafulki) Nafcia ma teraz 7,5 roku Quote
Justa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 noooo ! sznaucery walczą do końca ! :multi::multi::multi: wciąż trzymam i mocno mocno wierze i jestem z wami całym sercem :loveu: Quote
Bzikowa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No super wieści ! Ale trzymamy kciuki dalej, do pełnego wyzdrowienia ;) Quote
Ka-Vanga Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 eria napisał(a):trzymamy cały czas!!!!!!!!:lol::loveu: Justa napisał(a):noooo ! sznaucery walczą do końca ! :multi::multi: wciąż trzymam i mocno mocno wierze i jestem z wami całym sercem :loveu: Bzikowa napisał(a):No super wieści ! Ale trzymamy kciuki dalej, do pełnego wyzdrowienia ;) trzymajcie kochane :buzi: az zyc mi sie chce :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
taxelina Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ka-Vanga napisał(a):witam bardzo cieplutko milego goscia w naszej galerii w tym trudnym dla nas czasie (mam nadzieje, ze juz niedlugo beda wesole, rozbawione zdjecia Nafulki) Nafcia ma teraz 7,5 roku Chetnie bede do Was wracac z nadzieja na coraz lepsze wiesci! Quote
Ka-Vanga Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 deer_1987 napisał(a):Chetnie bede do Was wracac z nadzieja na coraz lepsze wiesci! bardzo sie ciesze :multi: ja na pewno tez popodziwiam Wasza galerie - niech no tylko ogarne sie z praca ;) Quote
taxelina Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Troche stron mamy, glownie zdjecia na pierwszej wybrane ;) Ostatnie foty dzis to jakies tam z szalenstw. Niunia ma ok 6 lat, Sherry konczy rok w ten wtorek. Ja bardzo lubie sznaucery ;) Ide poogladac zdjecia u Ciebie w galeri! Quote
LeCoyotte Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ka-Vanga napisał(a): ale ale jeszcze prosze nie puszczac kciukow :cool3: trzymamy cały czas:cool1: Quote
Olusia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jestem z Wami całym sercem :) I cieszę się, że już lepiej z Nafi :loveu: Ale nie przestajemy trzymać kciuków ;) Quote
malawaszka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 trzymamy cały czas!!!!! :kciuki: i niech już będzie tylko lepiej!!! Quote
Recommended Posts