Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies oddający krew musi mieć chyba min. 20 kg żeby to nie groziło jego zdrowiu...

Mam nadzieję, że uda sie znaleźć rozwiązanie i wszystko będzie dobrze! Trzymajcie się!

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Pies oddający krew musi mieć chyba min. 20 kg żeby to nie groziło jego zdrowiu...

Mam nadzieję, że uda sie znaleźć rozwiązanie i wszystko będzie dobrze! Trzymajcie się!

:placz:To moje dwa razem nie mają tych 20 kg:placz:
Ale mam nadzieję, że jakiś dawca się znajdzie - ja chętnie bym udostępniła moje sznupki, ale ta waga trochę za mała:-(

Posted

Doginka napisał(a):
Co z tą krwią? - służę Gordonem i Raperem, tylko ja się na tym nie znam - czy tę krew najpierw się bada jak u ludzi? Czy psu dającemu krew coś grozi?

Doginko BARDZO Ci dziekuje, to wiele dla mnie znaczy!

Jednak nasz problem polega na tym, ze Naf nie moze dostac zadnej krwii, bo ja ZABIJE ... nawet jej wlasna! wyszlo to na probach krzyzowych jak szykowalismy sie w zeszlym roku do wyciecia sledziony ...

Posted

Niestety jest bardzo slaba, w zasadzie wszedzie sie ja nosi, bo po przjsciu kilku krokow juz nie ma sily (oprocz tego, ze nie chce chodzic, nawet na siusiu, mimo ze pecherz pelny ...) ... nie chce jesc ... wierze, ze te sterydy w koncu zaczna dzialac i cos w koncu zje ...

Posted

SA DOBRE WIESCI!!!!!!! :multi::multi: (tfu tfu zeby nie zapeszyc!)

Kochani, Wasze kciuki dzialaja cuda!!!!!!!!:sweetCyb:

Nafula dzis "ruszyla" - zjadla odrobineczke ryby ugotowanej w rosolku - hihi nie latwo znalezc cos co jej teraz smakuje - ale udalo sie!!!!!!

Sama zaczela wstawac i brac zabawki do pysia!!!!!!! oczywiscie jest slabiutka i jeszcze bardzo ciezko jej sie chodzi, ale mimo to chce zeby ja gonic :evil_lol: :loveu: - hehe goooptasek moj zabawkowy :loveu:

W jej oczach nie ma juz tego smutku!!!!!!!!!!!

RANY JAK JA SIE CIESZE, nawet nie macie pojecia jak bardzo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

ale ale jeszcze prosze nie puszczac kciukow :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czytam i trzymam za Was kciuki, zeby sie udalo!!
Widze ze przede mna napisalas ze jest jakas poprawa - mam nadzieje ze teraz coraz lepiej bedzie!!
Ile ona ma lat?

witam bardzo cieplutko milego goscia w naszej galerii w tym trudnym dla nas czasie (mam nadzieje, ze juz niedlugo beda wesole, rozbawione zdjecia Nafulki)

Nafcia ma teraz 7,5 roku

Posted

eria napisał(a):
trzymamy cały czas!!!!!!!!:lol::loveu:

Justa napisał(a):
noooo ! sznaucery walczą do końca ! :multi::multi:

wciąż trzymam i mocno mocno wierze i jestem z wami całym sercem :loveu:

Bzikowa napisał(a):
No super wieści !
Ale trzymamy kciuki dalej, do pełnego wyzdrowienia ;)

trzymajcie kochane :buzi:

az zyc mi sie chce :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
witam bardzo cieplutko milego goscia w naszej galerii w tym trudnym dla nas czasie (mam nadzieje, ze juz niedlugo beda wesole, rozbawione zdjecia Nafulki)
Nafcia ma teraz 7,5 roku

Chetnie bede do Was wracac z nadzieja na coraz lepsze wiesci!

Posted

deer_1987 napisał(a):
Chetnie bede do Was wracac z nadzieja na coraz lepsze wiesci!

bardzo sie ciesze :multi:

ja na pewno tez popodziwiam Wasza galerie - niech no tylko ogarne sie z praca ;)

Posted

Troche stron mamy, glownie zdjecia na pierwszej wybrane ;) Ostatnie foty dzis to jakies tam z szalenstw. Niunia ma ok 6 lat, Sherry konczy rok w ten wtorek.

Ja bardzo lubie sznaucery ;)

Ide poogladac zdjecia u Ciebie w galeri!