Doginka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :crazyeye:Łauuuuuuuuuu, jakie cudo, jaki króciutki - mieści się w kwadracie:crazyeye::loveu::loveu::loveu:I love it:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Doginka napisał(a)::crazyeye:Łauuuuuuuuuu, jakie cudo, jaki króciutki - mieści się w kwadracie:crazyeye::loveu::loveu::loveu:I love it:loveu: Oj tak jest krociutki, wymacalam go juz tyle razy hihi ;) - no i charakter ma fajowy :loveu:. Ciesze sie, ze sie podoba :multi:! Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 LeCoyotte napisał(a):jaki piękny piesek:loveu: jak się zwie? fajowo, ze sie podoba :multi: a nazywa sie: Elkost HEAD HUNTER :) Quote
Mudik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Śliczny:loveu::loveu::loveu: jakie kąty tyłu:-o:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Co prawda nie znam się na sznupach ale facet robi wrażenie :cool3: Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 witamy u was my pierwsze raz ale postaramy sie wpadac;) piekne psy spoznione zyczonka urodzinowe(nie wyglada na 10lat) super ten pies ktory ma kryc Quote
Mudik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):fajowo, ze sie podoba :multi: a nazywa sie: Elkost HEAD HUNTER :) Dobrze się nazywa,można dla niego stracic głowę:evil_lol::evil_lol::lol::loveu: Quote
weszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :-o śliczny kandydat! Kiedy plany dzieciowe??? Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Mudik napisał(a):Śliczny:loveu: jakie kąty tyłu:loveu: Bzikowa napisał(a):Co prawda nie znam się na sznupach ale facet robi wrażenie Mudik napisał(a):Dobrze się nazywa,można dla niego stracic głowę:evil_lol::loveu: dzieki, dzieki - super, ze sie podoba :loveu: Oj Magda masz racje! Ja go zobaczylam pierwszy raz na zywo jak mial ok 9 miesiec (pojechalam wtedy do Danii kryc jego ojcem) i sie w nim zakochalam po uszy! ewka i haker napisał(a):witamy u was my pierwsze raz ale postaramy sie wpadac;) piekne psy spoznione zyczonka urodzinowe(nie wyglada na 10lat) super ten pies ktory ma kryc Witamy, witamy i cieszymy sie bardzo z nowego goscia :multi: weszka napisał(a)::-o śliczny kandydat! Kiedy plany dzieciowe??? bardzo sie ciesze, ze Ci sie podoba :loveu:, krycie planuje jak tylko Bangitos cieczke dostanie - czyli pewnie lipiec/sierpien :) Quote
malawaszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 o rany ale rewelacyjny ten sznupas!!!!! :mdleje: boskie dzieciaczki będą - już trzymam :kciuki: Quote
Mudik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Aaaa to ten o którym na treningu mówiłaś.Dopiero skojarzyłam:lol::evil_lol::oops: Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 malawaszka napisał(a):o rany ale rewelacyjny ten sznupas!!!!! :mdleje: boskie dzieciaczki będą - już trzymam :kciuki: oby ;)! Mudik napisał(a):Aaaa to ten o którym na treningu mówiłaś.Dopiero skojarzyłam:lol::evil_lol::oops: haha no popatrz, a ja juz nie pamietam co komu mowie, bo zapomniala, ze o tym gadalysmy :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hola niby mały brudasek (nieuczesany...) , to moje łapki to prosiaczki w porównaniu z tym przystojniakiem Quote
weszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Już się doczekać nie mogę małych Bangitoskowych ślicznot :) Quote
Justa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hej ! widziałam bardzo ładne sznaucerki :loveu: Quote
ariss Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale tatuś:loveu::loveu::loveu:piękności:loveu: i gratuluje samochodziku:razz: Quote
Ka-Vanga Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 bGirl napisał(a):Hola niby mały brudasek (nieuczesany...) , to moje łapki to prosiaczki w porównaniu z tym przystojniakiem bry :loveu: weszka napisał(a):Już się doczekać nie mogę małych Bangitoskowych ślicznot :) a wiesz jak ja jak strasznie! takie male slodkie chomiczki :evil_lol:, a potem jak zaczyna grzywka i broda rosnac i wygladaja jak szczotka do mycia butelek (zeby nie napisac kibla :evil_lol:) Justa napisał(a):Hej ! widziałam bardzo ładne sznaucerki :loveu: no wiesz co tylko ladne :diabloti: ;) :evil_lol: gassira napisał(a):ale tatuś:loveu:piękności i gratuluje samochodziku senkju :cool3: Quote
Justa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 wiesz, że nie gustuję w obkłaczeniu :diabloti: ale tatuś prześlicznie krótki ! :loveu: bangi na żywo wygląda inaczej, ale równie pięknie ! ja chcę nowe fotki ! :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Justa napisał(a):wiesz, że nie gustuję w obkłaczeniu :diabloti: ale tatuś prześlicznie krótki ! :loveu: bangi na żywo wygląda inaczej, ale równie pięknie ! ja chcę nowe fotki ! :loveu: Hihi przecie ja zartowalam :lol: no inaczej, bo do fot ja ostrzyglam, wykapalam i uczesalam :evil_lol:, no i wreszcie klak jej odrasta na lapach po tym "wylysieniu" - ciekawie kiedy wroci do swojej formy "wlosowej" :roll: fot nowych niet, bo jakies kiepawe mi wychodza :evil_lol: Quote
Justa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a no właśnie jak się czuje Nafcia i co z Bangitkową alergią? Quote
Ka-Vanga Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Justa napisał(a):a no właśnie jak się czuje Nafcia i co z Bangitkową alergią? tak jak pisalam w sobote (chyba ;)), Naf od czwartku ma juz odstawione antybiotyki, roznosi ja energia, ale wciaz ja powstrzymujemy od szalenstw, zeby sobie lapki nie uszkodzila (z jej zdolnosciami do potykania sie o wszystko :evil_lol:). Ma jeszcze troszke napuchnieta te lapke i wezly odrobinke powiekszone, ale czuje sie swietnie :multi:! Bangitos juz praktycznie nie ma lupiezu, futro zaczelo gestniec (powoli, bo powoli, ale wreszcie ruszylo :multi:). jedynie co to nadal wydrapuje te cholerna brode :angryy:, a kiedys miala taka sliczna :placz:. Hehe poza tym tez ja energia roznosi, bo jak Naf nie moze biegac, to i reszta nie wybiegana i w domu przeciagaja sie pluszakami z Naf :evil_lol:. Quote
Junka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ekhm moje zdjecia nie sa zbyt dobrej jakośći gdyż jest ich mało bo aż chyba trzy (wiecej nie wyszlo) bo Bangi wyszła na nich jak ruda lasaka, to wszystko przez słońce i mój kiczowaty sprzęt :angryy: ale cos tam mam :) Quote
Ka-Vanga Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Junka']Ekhm moje zdjecia nie sa zbyt dobrej jakośći gdyż jest ich mało bo aż chyba trzy (wiecej nie wyszlo) bo Bangi wyszła na nich jak ruda lasaka, to wszystko przez słońce i mój kiczowaty sprzęt :angryy: ale cos tam mam :) http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P6080125.jpg Hihi mowilam, ze Ci tak wyjdzie :evil_lol:, niemniej jednak BARDZO CI DZIEKUJE kochana :multi: :multi: :multi:! Haha a na tej focie wyszla wprost cudnie :evil_lol: jak prawdziwa interka :roflt: Quote
Recommended Posts