Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Sie chcialam pochwalic coreczka Bangitkowa - ALEX D.R. Ka-Vanga :cool3:. Na specjalnej pucharowej wystawie mala najpierw wygrala swoja klase, potem porownanie o CAC z najlepsza suka z klasy mlodziezy i otwartej (tam w Danii jest troche inaczej niz u nas), a nastepnie porownanie z championka i tym sposobem zostala Najlepsza Suczka w Rasie :multi::multi::multi:. Ma juz wystarczajaca ilosc wnioskow na Championa Danii, ale jest jeszcze za mloda. Byla tez dodatkowa konkurencja finalowa o Najlepszego Sznaucera z klasy posredniej, a ze nasza mala Alex wlasnie byla wystawiana w tej klasie, to startowala w tej konkurencji i ... WYGRALA!!! :multi: Kilka zdjec jeszcze przed wystawa: ... Quote
Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Alex na ringu: i juz po ocenie z trofeami: ... Quote
malawaszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GRATULACJE!!!!!! pewnie pękasz z dumy co? :loveu::loveu::loveu: i zasłużenie ;) trzymam :kciuki: za kontrolę Nafki!!! noo i gratki autka - pokaaaa :razz: Quote
Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='malawaszka']GRATULACJE!!!!!! pewnie pękasz z dumy co? :loveu::loveu: i zasłużenie ;) trzymam :kciuki: za kontrolę Nafki!!! noo i gratki autka - pokaaaa Nio, bardzo jestem dumna z tego malego szkrabka :loveu: - dzieki za gratki i kciukaski :multi:! A auciatko mam takie :loveu:: . Quote
LeCoyotte Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 gratki dla sznupki:multi: bardzo ładna, bardzo do Bandytki podobna:) Quote
Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='LeCoyotte']gratki dla sznupki:multi: bardzo ładna, bardzo do Bandytki podobna:) dzieki! ciesze sie, ze sie podoba :multi: (i masz racje bardzo podobna jest do mamy, choc Dunka - jej wlascicielka - twierdzi, ze do taty hihi, ma psa -nota bene ktorym bede teraz kryla - ktory tez jest po tym samym ojcu co Alex i sa w bardzo podobnym typie ;)) zapomnialam sie pochwalic ze czarno-srebrny synek Bangi na ostataniej wystawie (dwa tyg. temu) zdobyl Zwyciestwo Rasy :multi: :razz:, a dzien pozniej bral udzial w zawodach obedience i zdobyl 1.1 HP (hahaha cokolwiek to znaczy, bo ja w tym sporcie nie obeznana i nie wiem :evil_lol:). A teraz nowe fotki mamusi czyli Bangi . Quote
eria Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 heehehe autko widzę z myślą o duuużych sznupach w większej ilości niż 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 eria napisał(a):heehehe autko widzę z myślą o duuużych sznupach w większej ilości niż 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ba :evil_lol:, w poprzednim mi sie tylko jeden gigant w bagazniku miescil, ale teraz to ich napcham duuuuuuuzo ;) :evil_lol: Quote
Mudik Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Myślałam,że nie można mieć lepszej górnej linii niz Bangi a ma cudowną, ale się myliłam grzbiet Alex jest BOOOOSKIIII!!!:loveu: A AUTKO ZARĄBISTE!:multi: Quote
Olusia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Bangi_DSC_2166b.jpg Śliczna Bangitka :cool3::loveu: Nie dziwię się, że dzieci takie ładne :loveu:;) Quote
Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 DZIEKI dziewczyny!!!!!! Strasznie sie ciesze, ze Wam sie podobaja :multi: [quote name='Mudik']Myślałam,że nie można mieć lepszej górnej linii niz Bangi a ma cudowną, ale się myliłam grzbiet Alex jest BOOOOSKIIII!!!:loveu: A AUTKO ZARĄBISTE!:multi: Tak tak Magda, Alex to moja wielka duma, jest lepsza od mamy (co mnie OGROMNIE cieszy) :multi:! W Danii mieszka jeszcze jedna coreczka Bangitki (haha straszny zapieruch i nie moglam jej dobrze ustawic :evil_lol:). Jako szczenie tak srednio sie zapowiadala (przynajmniej dla mnie) i dlatego pojechala do domu glownie na kanape, nikt sie nie spodziewal, ze tak fajniutko wyrosnie, a tu prosze! Zdecydowali, ze i ja beda wystawiac, zreszta zobaczcie sami jak wyglada :) : . Quote
Bzikowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ogromne gratulacje! :bigcool: Ka-Vangowe sznaucerki wymiatają wystawy, jak widzę :cool2: Quote
Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Bzikowa napisał(a):Ogromne gratulacje! :bigcool: Ka-Vangowe sznaucerki wymiatają wystawy, jak widzę :cool2: a jak ciesza te sukcesy - BARDZO :multi: Mudik napisał(a):Śliczna ale Alex ładniejsza:loveu::loveu: tez i moim zdaniem Alex jest lepsza, choc jak dziewczyny bawily sie razem to ciezko je bylo rozroznic, haha chyba ze po uszach ;). Aquirra (ta druga suczka) jest troszke w innym typie, choc bardzo mnie mile zaskoczyla tym jak wyrosla. No i jeszcze to, ze Alex tak jak mama to taki typ show - czyli lubia sie wystawiac, czuja atmosfere i np duzo lepiej beda staly na wystawie niz jak sie cwiczy czy chce zrobic zdjecia w postawie w domu. A Aquirra to zapieruch, zreszta na kazdej focie to widac jak probuje sie zaprzec, hehe niezle sie nameczylam, zeby ja do fot ustawic :evil_lol: ;). Quote
Doginka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):... A Aquirra to zapieruch, zreszta na kazdej focie to widac jak probuje sie zaprzec, hehe niezle sie nameczylam, zeby ja do fot ustawic :evil_lol: ;). Takim samym zapieruchem jest mój Rapcio:evil_lol: Śliczne dzieciaczki z Bandziorki wyszły:loveu:, ale nie dziwota, bo mama cudeńko:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ale fajoskie autko :loveu: a córeczki Banditkowe i sama Banditka to ahhhh co ja będę pisać :mdleje: :loveu: Quote
weszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Piękne dzieci :crazyeye::loveu: - wielkie gratulacje :multi: No ale i mamusia się wspaniale prezentuje :loveu: Tak w ogóle to czarne miniatury podobają mi się najbardziej ze wszystkich kolorów :loveu: i może kiedyś sobie takiego małego *******nika sprawię do mojej pieprzno-olbrzymiej kolekcji :diabloti: edit. Supcio autko! edit2. Bardzo się cieszę że NAF wraca do sił! Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Z Naf ciagle lepiej!!!!!! Jeszcze ma troche napuchniete i wezly troszke powiekszone, ale i tak jest coraz lepiej! Od czwartku nie bierze antybiotyku - mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej! Hihi oprocz tego jest szalona i ciagle by sie bawila! Doginka napisał(a):Takim samym zapieruchem jest mój Rapcio Śliczne dzieciaczki z Bandziorki wyszły:loveu:, ale nie dziwota, bo mama cudeńko:loveu: Hehe, kochana to trzeba cwiczyc z takimi zapieruchami ;). Dzieki, super ze sie moja czarna "rodzinka" podoba :cool3: malawaszka napisał(a):ale fajoskie autko a córeczki Banditkowe i sama Banditka to ahhhh co ja będę pisać DZIEKUJE kochana :buzi: weszka napisał(a):Piękne dzieci - wielkie gratulacje No ale i mamusia się wspaniale prezentuje Ale sie ciesze, ze tak sie podobaja :multi:, a mamusia to w koncu Interchampionka hihi ;) weszka napisał(a):Tak w ogóle to czarne miniatury podobają mi się najbardziej ze wszystkich kolorów :loveu: i może kiedyś sobie takiego małego *******nika sprawię do mojej pieprzno-olbrzymiej kolekcji edit. Supcio autko! edit2. Bardzo się cieszę że NAF wraca do sił! Nio - swietny gust! Czarne sa the best :loveu: - hihi tylko nie do zdjec ;). Ale z tym mini to swietny pomysl kochana - z moich obserwacji mini z gigantem swietnie sie dogaduja! Aaaaaaa w ogole to chcialam pokazac Wam pieska ktorego wybralam na krycie dla Bangitki (tylko juz w nastepnym poscie, bo jakies dziwaczne ogramiczenia z ikonkami i zdjeciami sa) Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Junka napisał(a):Witaj olu :) Dawaj zdjecie tego wybranka :) Czesc :multi:, juz daje tylko zmniejsze, wlasnie sie kapnelam, ze sa za duze :diabloti:. Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Juz juz daje :cool3: oto wybranek dla mojej Bangitki (na dwoch pierwszych fotach zupelnie nie wykapany i nie uczasany, ale co tam ;)): w ruchu: i na wystawie: . Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 eria napisał(a):ale piękny!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: prawda :cool3: hihi Quote
Recommended Posts