Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh, wiec zaczelo sie "babrac", odczyn sie jeszcze powiekszyl, wezly chlonne tez nagle :-( :-( :-(, w piatek jeszcze byly ok. Dostala kolejne antybiotyki i srodek przeciwbolowy!

OBY ZADZIALALY!!!!!

Posted

Kochani BARDZO Wam wszystkim dziekuje za te cieple slowa i kciuki, nie wiem czy to one zadzialaly, ale mocno wierze, ze TAK - Nafusia dzis czuje sie zdecydowanie lepiej :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!!!!!! Wczorajsza noc przespala juz w lozku moich rodzicow (od kilku dni spala w salonie w swoim psim wyrku, a robi tak jak sie bardzo zle czuje). Dzis caly czas kombinuje co by spsocic :loveu::bigcool::bigcool::bigcool:.

Rano bylysmy u weta zawiesc mocz do analizy (bo Naf zdarzylo sie w ciagu kilku ostatnich dni popuscic w domu) - wyniki sa OK :multi:. Przy okazji wet obejrzal lapke, Nafula nie wyrywala juz jej, spokojnie stala jak wet dotykal do opuchlizny - wczesniej z bolu robila wszystko z ta lapka, zeby tylko ja zabrac. Rana nie jest rowniez juz taka zaogniona!

Mowie Wam jaka to radosc dla mnie patrzec na nia taka wesola, od razu zyc mi sie chce!!!!!!!!!!!

Az mi sie zachcialo kilka foteczek wstawic:

HA "upolowalam" kaczke :evil_lol: ;)

MNIAM - no pysznosci :cool3:

ze cooooooo, ze nie wolno tego gryzc :???:

phi :obrazic:

i moja kochana sliczna gloweczka

...

Posted

Mudik napisał(a):
Cudności jak świetnie widziec ja w takim humorze!:multi::multi::multi::loveu:

To sa foty robione jakis czas temu ;), bo teraz nie wolno jej biegac, ale humorek tez dopisuje :cool3:.

Posted

Uffff, Ola, no to super, że Naff zdrowieje:multi::multi::multi:

A na pierwszy rzut oka naprawdę myślałam, że to jest prawdiwa kaczka:evil_lol::crazyeye::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Uffff, Ola, no to super, że Naff zdrowieje:multi::multi::multi:

A na pierwszy rzut oka naprawdę myślałam, że to jest prawdiwa kaczka:evil_lol::crazyeye::evil_lol:

Hihi my mamy oczko wodne i jak kupowalismy dzialke z domem to w oczku wodnym sobie takie kaczuszki "plywaly", no i zostaly. Nafula ja sobie wypatrzyla i "wylowila" :evil_lol:.

Posted

Rozszalaly malec :loveu: - teraz jak Nafula ma przymusowy odpoczynek to i Bangitos siedzi w domu i juz je calkiem roznosi, dzis mi z tym kurczakiem po domu smigala - glooooopawki dostala :evil_lol:

z "talerzem"

i innym pluszakiem ;)

...