LeCoyotte Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 trzymam kciuki za sznupeczkę! będzie dobrze:p Quote
Olusia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Trzymamy kciuki za Nafinkę ;):kciuki: Będzie dobrze, musi być! ;) Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Eh, wiec zaczelo sie "babrac", odczyn sie jeszcze powiekszyl, wezly chlonne tez nagle :-( :-( :-(, w piatek jeszcze byly ok. Dostala kolejne antybiotyki i srodek przeciwbolowy! OBY ZADZIALALY!!!!! Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ktoś Was przeklął czy co??????:crazyeye: Bedna Naffi, ile Ona się wycierpi:-( Trzymam kciuki, żeby wreszcie ten pech odczepił się od Was:bigok::calus: Quote
eria Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :-(:-( tu stale takie smutne wieści :-( Trzymamy mocno kciuki za zdrówko !! Bardzo pechowa jest dziewczynka... Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Nafusia nie daj się!!!!!! Wszyscy jesteśmy z Wami :kciuki: Quote
anetta Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Zamiast być dobrze jest kiepsko :( Trzymajcie się dziewczyny!! :glaszcze: Quote
tangerine74 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 My oczywiście też trzymamy kciuki za Nafunię. :loveu: Znikamy teraz z netu na prawie 2 tygodnie, ale bedziemy o was pamiętac i wspierać myslami. Quote
Ka-Vanga Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Kochani BARDZO Wam wszystkim dziekuje za te cieple slowa i kciuki, nie wiem czy to one zadzialaly, ale mocno wierze, ze TAK - Nafusia dzis czuje sie zdecydowanie lepiej :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!!!!!! Wczorajsza noc przespala juz w lozku moich rodzicow (od kilku dni spala w salonie w swoim psim wyrku, a robi tak jak sie bardzo zle czuje). Dzis caly czas kombinuje co by spsocic :loveu::bigcool::bigcool::bigcool:. Rano bylysmy u weta zawiesc mocz do analizy (bo Naf zdarzylo sie w ciagu kilku ostatnich dni popuscic w domu) - wyniki sa OK :multi:. Przy okazji wet obejrzal lapke, Nafula nie wyrywala juz jej, spokojnie stala jak wet dotykal do opuchlizny - wczesniej z bolu robila wszystko z ta lapka, zeby tylko ja zabrac. Rana nie jest rowniez juz taka zaogniona! Mowie Wam jaka to radosc dla mnie patrzec na nia taka wesola, od razu zyc mi sie chce!!!!!!!!!!! Az mi sie zachcialo kilka foteczek wstawic: HA "upolowalam" kaczke :evil_lol: ;) MNIAM - no pysznosci :cool3: ze cooooooo, ze nie wolno tego gryzc :???: phi :obrazic: i moja kochana sliczna gloweczka ... Quote
Mudik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cudności jak świetnie widziec ja w takim humorze!:multi::multi::multi::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Mudik napisał(a):Cudności jak świetnie widziec ja w takim humorze!:multi::multi::multi::loveu: To sa foty robione jakis czas temu ;), bo teraz nie wolno jej biegac, ale humorek tez dopisuje :cool3:. Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Uffff, Ola, no to super, że Naff zdrowieje:multi::multi::multi: A na pierwszy rzut oka naprawdę myślałam, że to jest prawdiwa kaczka:evil_lol::crazyeye::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Doginka napisał(a):Uffff, Ola, no to super, że Naff zdrowieje:multi::multi::multi: A na pierwszy rzut oka naprawdę myślałam, że to jest prawdiwa kaczka:evil_lol::crazyeye::evil_lol: Hihi my mamy oczko wodne i jak kupowalismy dzialke z domem to w oczku wodnym sobie takie kaczuszki "plywaly", no i zostaly. Nafula ja sobie wypatrzyla i "wylowila" :evil_lol:. Quote
Ka-Vanga Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Rozszalaly malec :loveu: - teraz jak Nafula ma przymusowy odpoczynek to i Bangitos siedzi w domu i juz je calkiem roznosi, dzis mi z tym kurczakiem po domu smigala - glooooopawki dostala :evil_lol: z "talerzem" i innym pluszakiem ;) ... Quote
Ka-Vanga Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 O jeszcze takiego malca znalazlam ;) i Lordziatko z ukochanym kocykiem :loveu: i z kaczusia :loveu: ... Quote
Ka-Vanga Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Nafiatko :multi: i cala banda razem :loveu: na razie to tyle ;). Quote
malawaszka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ale cudnie że jest lepiej :loveu::loveu::loveu: a fotki całej trójcy są boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 nareszcie dobre wieści !!! oby tak dalej ! :loveu::multi::multi: Piękne fotki !! :loveu::loveu:zwłaszcza Nafka i cała pozująca tróka: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9668.jpg http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9684.jpg Quote
Cheritka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No nareszcie dobre wieści, bardzo cierpie jak nasze psy cierpią ;( http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9684.jpg ale masz rozbierzności ;D Quote
Mudik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 CUUUDOOOO!!!!:loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9803.jpg Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 To czarne małe po środku jest najpiękniejsze:loveu::evil_lol::loveu:;) Quote
Recommended Posts