Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka napisał(a):
jeju ale ona jest biedna :shake: Życzymy zdrówka ;)

Polna napisał(a):
Trzymamy kciuki za zdrówko.

Olusia napisał(a):
Trzymamy coraz mocniej kciuki :kciuki: Wierzymy, że będzie wszystko dobrze :calus::calus:

gassira napisał(a):
Olcia trzymam kciukasy z całych i sił i całego serducha!!!!
Naff jest silna,już nie raz się wywineła i teraz też napewno się jej uda!!!!!

malawaszka napisał(a):
rany boskie jak to coś się zaczyna dziać???? cholera czemu ten pieprzony pech się tak uczepił???? :angryy:

Doginka napisał(a):
O matko dziewczyno, ale ja Cię podziwiam, że Ty to wytrzymujesz - ja już bym się załamała:placz:
Mam wielką nadzieję, że te zmiany to nic złośliwego:-oTrzymam kciuki z całych sił!!!:calus::bigok:

anetta napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake: Trzymajcie się!

Mudik napisał(a):
Ola ,jesteś niesamowita!!! Trzymaj się ,jesteśmy z Tobą i Naf,musi być dobrze!!:p:p:lol: Trzymamy wirtualne kciuki!

DZIEKI KOCHANI!!!!!! jakos sie trzymamy, nie poddajemy sie i walczymy! Nafula ma zdecydowanie lepszy humor, chce sie bawic, przynosi zabawki (mimo tego, ze lapka strasznie boli - choc z tego co wet powiedzial, boli to malo powiedziane, ona ja napieprza :-(), widac jak zdrowieje z tego kleszczowego paskudztwa :multi::multi::multi:! Teraz musimy pokonac nastepna chorobe!

Posted

Przyszłam po długiej nieobecności a tu czytam nienajlepsze wieści :shake: Biedna czarnula :-( Tyle się musi nacierpieć. Trzymam bardzo mocno kciuki żeby całe cholerstwo się wreszcie od*******iło :mad: od Nafulki :loveu: Bądźcie dzielne.
Ja tez ostatnio miałam niewesoło z moją BaBunią ale jakoś dała radę :roll:

Olu - foty z zawodów profi :-o:multi: Wspaniałe!!!!! Szacuneczek :cool1:

PS. A tak przy okazji jakbyś miała głowę to pamiętaj żeby wstawić foty do sznaucerowego kalendarza bo ciągle jest mało i szkoda żeby nie było w 2009 bo tegoroczny jest super.

3majcie się :loveu:

Posted

weszka napisał(a):

PS. A tak przy okazji jakbyś miała głowę to pamiętaj żeby wstawić foty do sznaucerowego kalendarza bo ciągle jest mało i szkoda żeby nie było w 2009 bo tegoroczny jest super.

W kalendarzu zmiany - jak piesek załapie się do kalendarza, to właściciel dostaje 1 egzemplaż za darmo:multi::p

Posted

Doginka napisał(a):
W kalendarzu zmiany - jak piesek załapie się do kalendarza, to właściciel dostaje 1 egzemplaż za darmo:multi::p

Tak i jeszcze można wysłać smsa i zwiększyć limit fot do 20 :) co też uczyniłam :)

Posted

Mam straszne problemy z dostaniem sie na dogo - nie mam pojecia dlaczego :mad: ale pamietamy o Was.
Mała Axa wyszła wreszcie zupełnie z tej bartonellozy i wczoraj ganiała po torku agility jak nakręcona. Nie widać, że w ogóle chorowała, wiec Nafusia tez z tego wyjdzie bez sladu :p
Dorzucamy nasze kciukasy :p za łapkę Naf.

Zdjęcia szalonej Bangitoski aż naładowały mnie energią ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
taka cisza... mam nadzieję, że jest wszystko w porządku :kciuki:

mieli dzień pełen wrażeń..

czekamy na wieści !

Posted

Czesc kochani, wybaczcie ze dopiero pisze, ale ostatnio tyle sie dzieje.

Nafusia juz po operacji, obolala mocno ale humorek dopisuje - teraz spi moje sloneczko!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Czesc kochani, wybaczcie ze dopiero pisze, ale ostatnio tyle sie dzieje.

Nafusia juz po operacji, obolala mocno ale humorek dopisuje - teraz spi moje sloneczko!

No to teraz niech szybciutko wraca do pełnej sprawności nasza śliczna olbrzymeczka:loveu:;)

Ufff, cieszę się, że wraca do zdrowia:multi:

Posted

Ufff dopiero wrocilam do domu.

Dzieki kochane cioteczki, ze pamietacie o nas!

Juz chcialam pisac, ze Nafula czuje sie superowo, jedynie lapka troszke boli, ale wlasnie do mnie przyszla i podnosi lapke i pokazuje, ze strasznie boli :-( :-( :-(. Zrobil jej sie odczyn, eh :roll:. Moje kochane sloneczko, tak mnie serce boli, jak widze jak cierpi :-( :-( :-(, nie moge sobie miejsca znalezc ...

Posted

Weszłam bo zobaczyłam,że się odezwałaś,liczyłam na dobre wieści a tu,ale ten odczyn zejdzie prawda?,to przejściowe? Bądź dzielna nadal Ola,jestem z Tobą.
P.S Sikra ma ropień około zębowy pewnie czeka ją RTG i rwanie dwu zębów,żeby stan zapalny nie wrócił i nie poszedł w głąb głowy,tfu,tfu:diabloti::diabloti::placz:

Posted

[quote name='Mudik']Weszłam bo zobaczyłam,że się odezwałaś,liczyłam na dobre wieści a tu,ale ten odczyn zejdzie prawda?,to przejściowe? Bądź dzielna nadal Ola,jestem z Tobą.
P.S Sikra ma ropień około zębowy pewnie czeka ją RTG i rwanie dwu zębów,żeby stan zapalny nie wrócił i nie poszedł w głąb głowy,tfu,tfu:diabloti::diabloti::placz:

Dzieki kochana za cieple slowa!!! A ten odczyn MUSI zejsc, nie ma innego wyjscia, ja nawet nie przyjmuje do wiadomosci innego rozwiazania!!!!

Zaraz sie zbieram do weta, myslelismy ze damy rade bez lekow, ale jednak trzeba bedzie brac - OBY pomogly!

Magda, ja trzymam mocno kciuki z Sikre!!!!!!!!!! Niech sie dziewczynka nie daje!!!!!!!