Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wowwwwwwww :mdleje: ale świetne!!!!!!! zwłaszcza border demolka na pierwszej focie hahahahah :evil_lol::evil_lol:

dalej trzymam za Naf :kciuki:

i GRATKIIIII za sukcesy córy Banditkowej :loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ola, doskonałe! foty:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: - na którym programie robiłaś i jakie miałaś ustawienia??:razz: - jestem pod wrażeniem:loveu:

I cały czas trzymam Kciukasy za Nafunię:bigok:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Weci podejrzewaja jeszcze u niej Bartonelle, bo ma troche niespojne objawy dla samej babesi, choc babesi nie wykluczaja :-(.
Moja Nafula to naprawde bardzo trudny przypadek :roll:.
Pamietasz z zawodów w Bydgoszczy we wrześniu bardzo małą sznaucereczke czarno-srebrną, Axę ? Własnie kończy 8 tygodniowe leczenie tej bartonellozy. Już z nią lepiej, ale było ciężko. Kleszcze miała w paździrniku. Poważne objawy choroby wystąpiły w lutym. Bardzo długo trwała diagnostyka, co jej w ogóle jest. Za to jak już wyszło, że to ta zmora to w ciagu 2 tygodni pies doszedł do siebie (zaczął znów jeść normalnie i odzyskał chęc do zycia). A leczenie trwa tak długo, żeby zabezpieczyć przed nawrotami (zdaniem weta dodatkowe 2 tygodnie antybiotyku przy bardzo juz dobrych wynikach krwi dadzą takie zabezpieczenie).

Tym silniej ściskamy kciuki :p

Z jakich zawodów te fotki?
I co to za pyrek http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Vigo_DSC_5769_03.jpg ? Oxa Magdy?

Posted

[quote name='malawaszka']co u Was? jak się czuje Nafusia?

Nafula jakby lepsza odrobinke - jeszcze chorutka, ale juz troche pobiega i zabawki wciska :loveu: :loveu: :loveu: :multi:.

[quote name='tangerine74']Pamietasz z zawodów w Bydgoszczy we wrześniu bardzo małą sznaucereczke czarno-srebrną, Axę ? Własnie kończy 8 tygodniowe leczenie tej bartonellozy. Już z nią lepiej, ale było ciężko. Kleszcze miała w paździrniku. Poważne objawy choroby wystąpiły w lutym. Bardzo długo trwała diagnostyka, co jej w ogóle jest. Za to jak już wyszło, że to ta zmora to w ciagu 2 tygodni pies doszedł do siebie (zaczął znów jeść normalnie i odzyskał chęc do zycia). A leczenie trwa tak długo, żeby zabezpieczyć przed nawrotami (zdaniem weta dodatkowe 2 tygodnie antybiotyku przy bardzo juz dobrych wynikach krwi dadzą takie zabezpieczenie).

Tym silniej ściskamy kciuki :p

Z jakich zawodów te fotki?
I co to za pyrek http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Vigo_DSC_5769_03.jpg ? Oxa Magdy?

Ooooooooo bardzo duze dzieki za info! Wlasnie moj wet tez mowil, ze to dziadostwo sie strasznie dlugo leczy i ciezko to wykryc :angryy:.

To sa zawody w Lodzi - a pyrek Olgi - Vigo :cool3:.

Kochani BARDZO DZIEKUJE za te przemile slowa na temat moich fot, strasznie sie ciesze, ze tak si podobaja!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Gass jak Nafula bedzie sie juz dobrze czula to koniecznie musimy sie spotkac!!!!!!!!!

Posted

Ojej co się dzieje,
znowu chora :placz:
Biedna dziewczynka wymiziaj ją od nas.
Teraz się nie dziwicie, że ja nie chodzę ze swoimi nigdzie,
gdzie moga złapac kleszcze :shake:

Posted

[quote name='Cheritka']Ojej co się dzieje,
na przydomowym trawniku też mogą złapać i też mogą zachorować

Czekamy na wieści jak się czuje Nafi :loveu: !!

Posted

[quote name='anetta']Zmartwiłam się jak przeczytałam o tej dziwnej chorobie...brrrr :( Bartonella :mdleje:
Naf, zdrowiej nam, no!! :(
:kciuki:

[quote name='Mudik']JAk tam Naf?:roll::roll::roll::roll:??

[quote name='Olusia']Co tam u Was? Jak się Nafusia czuje? ;)

[quote name='Doginka']Oluś, co z Nafulką?:roll:
Pomalutku wracam do domu i cały czas myślę o Nafci:nerwy::calus:

[quote name='Cheritka']Ojej co się dzieje,

[quote name='eria']na przydomowym trawniku też mogą złapać i też mogą zachorować

Czekamy na wieści jak się czuje Nafi :loveu: !!

No wlasnie, niestety te kleszczory moga czaic sie rowniez na przydomowych trawniczkach :placz::placz::placz:.

Kochani, dziekuje Wam bardzo za takie zainteresowaniem moim Nafciem kochanym :buzi: ! Nafula przez weekend dawala nam czasem popalic "nerwowo" sikajac nagle na wisniowo i w ogole taka smutna byla :roll:. Ale juz od poludnia niedzieli zaczela sie robic coraz weselsza, a wieczorkiem to juz mi zabawke wtykala zeby jej koniecznie rzucac :loveu::loveu::loveu::multi:. Nadal jest slabiutka, ale widze jak wraca do zycia:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:(tfu tfu, zeby nie zapeszyc!)

[quote name='LeCoyotte']aaa świetne zdjęcia... widzę, że dobrze się Wam z Nikonem współpracuje:razz:

super, ze sie foty podobaja! a z tym moim dogadywaniem sie z Nikonem jest roznie :roll: