malawaszka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 http://images31.fotosik.pl/229/122de4e554c37688.jpg BOSKA!!! :loveu::loveu::loveu: aaahahaha marzę o ufoceniu takiej łapy :loveu: Quote
Mudik Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Przyszłam odwiedzic i pooglądac świetne zdjecia sznupów i nie zawiodłam się. BRAWO OLA!:loveu::loveu: Bangi będzie gdzieś startować w agility ?:roll: Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Junka']nie no to zdjecie jest fenomenalne :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/229/122de4e554c37688.jpg Jak dla mnie to ona tu mówi: "Luuuuzik" :evil_lol: hahaha, ona chyba "mowila": zostaw juz ten aparat i GLASZCZ mnie :evil_lol: [quote name='Doginka']Musiałam pierwsza złożyć życzenia Jarkowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - za to teraz ledwo patrzę na oczy:razz: - a tu trzeba ze sznupami na spacer wymiatać:diabloti: haha no wlasnie tak myslalam, ze jest cos nie tak, ze juz wstalas ;) [quote name='gassira']a może dziś masz troche czasu na wspólne focenie...bo foteczki wychodzą Ci superaśna...chyba i do Ciebie na nauki muszę się zgłosić:diabloti: kochana, dzis mialam kolezanke u siebie z Kraka, ale bardzo sie ciesze, ze Ci sie moje fotencje podobaja. Musimy sie chyba jeszcze z Justa umowic :cool3: [quote name='malawaszka']http://images31.fotosik.pl/229/122de4e554c37688.jpg BOSKA!!! :loveu::loveu::loveu: aaahahaha marzę o ufoceniu takiej łapy :loveu: haha Waszuniu, to zapraszam do mnie, Bangitos baaaaardzo chetnie wyma****e lapkami :evil_lol: [quote name='Mudik']Przyszłam odwiedzic i pooglądac świetne zdjecia sznupów i nie zawiodłam się. BRAWO OLA!:loveu::loveu: Bangi będzie gdzieś startować w agility ?:roll: baaaaardzo mi milo, ze tak sie fotki podobaja :multi: eh a co do agility, to kurcze nie mam kiedy na treningi przyjezdzac, bo mam wiekszosc weekendow zajetych :placz: :placz: :placz: i dlatego w tym roku nie bylam na zadnych zawodach :placz:, a brak nam ostatniego egzaminu do A3 :roll: Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 weszka napisał(a):Aaaaale cuuuuuuuuudne foty :mdleje: dzieki kochana, nawet nie wiesz jak milo mi to slyszec :oops: Quote
Mudik Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ka-Vanga napisał(a): eh a co do agility, to kurcze nie mam kiedy na treningi przyjezdzac, bo mam wiekszosc weekendow zajetych :placz: :placz: :placz: i dlatego w tym roku nie bylam na zadnych zawodach :placz:, a brak nam ostatniego egzaminu do A3 :roll: 5To sie postaraj ,super by bylo jakbys A3 zrobila!:multi::loveu: Quote
Cheritka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Przyszłam się przywitać i idę odpocząc, bo robota do tej pory :placz:. Ale jestem zmęczona :roll::roll: Quote
weszka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 I ja mówię dobry wieczór i dobranoc :) trzymajcie jutro za nas łapki - jedziemy walczyć do Opola! Quote
Doginka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Cześć Ola;) W jakim czasie od ukąszenia kleszcza są pierwsze obiawy babesziozy? Czym się to choróbsko obiawia? Dzisiaj oba moje pieseczki złapały te cholerne gady - kleszczydła - już się wbiły - po 2 na każdym chłopsiaczku:placz: - boję się:crazyeye: Ola, czy mój strach jest uzasadniony, czy mam już robić test na babeszię?:roll:Poradź kochana, co mam robić, bo ja mam strasznego stresa:placz: Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Doginka napisał(a):Cześć Ola;) W jakim czasie od ukąszenia kleszcza są pierwsze obiawy babesziozy? Czym się to choróbsko obiawia? Dzisiaj oba moje pieseczki złapały te cholerne gady - kleszczydła - już się wbiły - po 2 na każdym chłopsiaczku:placz: - boję się:crazyeye: Ola, czy mój strach jest uzasadniony, czy mam już robić test na babeszię?:roll:Poradź kochana, co mam robić, bo ja mam strasznego stresa:placz: przekazuje to co mi kiedyś mówiła Olcia...termometr w dooooooooopsko i jak nie jest w normie to szybko do weta!!!!!!!!!!! Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Mudik napisał(a):5To sie postaraj ,super by bylo jakbys A3 zrobila!:multi::loveu: nio, tylko musze szmelcera przywiezc na jakis trening :evil_lol: ;) Junka napisał(a):No to dawaj ją na jakieś zawody :) hehe kiedys pewnie pojade ;), na razie wiekszosc zawodow pokrywa mi sie ze szkola :placz:, nawet te w Wawie co sa :roll:, jedynie co to moze uda mi sie pozniej przyjechac pokibicowac i jakies foty cyknac Cheritka napisał(a):Przyszłam się przywitać i idę odpocząc, bo robota do tej pory :placz:. Ale jestem zmęczona :roll::roll: czesc Ewcia :multi:, oj ja tez wymeczona po weekendzie - od rana do wieczora na uczelni siedzialam weszka napisał(a):I ja mówię dobry wieczór i dobranoc :) trzymajcie jutro za nas łapki - jedziemy walczyć do Opola! oczywiscie ciuki byly trzymane baaaaardzo mocno :multi: gassira napisał(a):Olcia kiedy jakieś foteczki:cool3: razie nie bedzie :placz:, wczoraj nagle ni z tego ni z owego przestal mi dzialac zasilacz do laptopa. Teraz pracuje na innym ale tu nic nie mam do obrobki fot :placz: Doginka napisał(a):Cześć Ola;) W jakim czasie od ukąszenia kleszcza są pierwsze obiawy babesziozy? Czym się to choróbsko obiawia? Dzisiaj oba moje pieseczki złapały te cholerne gady - kleszczydła - już się wbiły - po 2 na każdym chłopsiaczku:placz: - boję się:crazyeye: Ola, czy mój strach jest uzasadniony, czy mam już robić test na babeszię?:roll:Poradź kochana, co mam robić, bo ja mam strasznego stresa:placz: przede wszystkim nie wpadac w panike! obejrzyj dokladnie jak te miejsca po kleszczach wygladaja - czy sa zaczerwienione, zarozowione, czy pojawily sie tak jakies zgrubienia itd. Koniecznie ogladaj mocz, jaki ma kolor, acha no i zachowanie i temperatura, jesli zrobia sie tacy apatyczni, nie beda chcieli jesc, bawic sie to wtedy sa sygnaly ze to moze byc babesia. Od razu nie ma co robic badania bo i tak nie wyjdzie, zrob za kilka dni, zeby sprawdzic czy na pewno wszystko ok! No i informuj mnie tu o wszystkim!!!!! gassira napisał(a):przekazuje to co mi kiedyś mówiła Olcia...termometr w dooooooooopsko i jak nie jest w normie to szybko do weta!!!!!!!!!!! hehe tez, ale to juz stadium gdzie choroba zaczela sie rozwijac Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Czytaliscie to :-o http://wiadomosci.onet.pl/90902,21,0,pokaz.html Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Czytaliscie to :-o http://wiadomosci.onet.pl/90902,21,0,pokaz.html :crazyeye::crazyeye::crazyeye: - A jakie one śliczne:loveu: To teraz obserwuję moich łobuzów, ale z nadzieją, że nie złapie ich to cholerstwo:nerwy: Quote
ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 To świństwo to się szybko bardzo rozwija:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Doginka napisał(a):To teraz obserwuję moich łobuzów, ale z nadzieją, że nie złapie ich to cholerstwo:nerwy: a co z tymi miejscamni po kleszczorach?????? jak one wygladaja?????? Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ka-Vanga napisał(a):a co z tymi miejscamni po kleszczorach?????? jak one wygladaja?????? Dzisiaj już nie ma śladu :razz:- ja te cholery wyjęłam, więc zdążyły się tylko wbić i siedziały może z godzinkę:mad: Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Doginka napisał(a):Dzisiaj już nie ma śladu :razz:- ja te cholery wyjęłam, więc zdążyły się tylko wbić i siedziały może z godzinkę:mad: to bardzo dobrze!!!!! najgorzej jak sie zrobi taki czerwono-rozowawy odczyn i gorka ciastowata :roll:, obseruj chlopakow i zrob za jakis czas badanie krwii na babesie aaaaa i koniecznie kup cos do zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ka-Vanga napisał(a):to bardzo dobrze!!!!! najgorzej jak sie zrobi taki czerwono-rozowawy odczyn i gorka ciastowata :roll:, obseruj chlopakow i zrob za jakis czas badanie krwii na babesie aaaaa i koniecznie kup cos do zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!! Dzięki Oluś za rady - dzisiaj wylałam pieseczki eXspotem;) Teraz tylko trzymaj kciuki, żeby wszystko było OK.:p A co u Twoich sznupeczków słychać?:razz::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Doginka napisał(a):Dzięki Oluś za rady - dzisiaj wylałam pieseczki eXspotem;) Teraz tylko trzymaj kciuki, żeby wszystko było OK.:p A co u Twoich sznupeczków słychać?:razz::loveu: Nooo to dobrze ze juz zabezpieczeni, teraz najwazniejsze, zeby wszystko bylo ok! A u moich wsio dobrze - rano sobie smigaja na dlugasnym spacerku ze mna - przylaza, sa cale bruuuudne od piachu, mokrej trawy i z krzaczorami w lapach - wiem mam mycie lap hahaha :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a foty gdzie????? rano jest na pewno super światełko do fotek :cool3: Quote
Cheritka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Doginka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: - A jakie one śliczne:loveu: To teraz obserwuję moich łobuzów, ale z nadzieją, że nie złapie ich to cholerstwo:nerwy: Ojej to co wiem to powiem :roll: Babeszjoza 'ma" wszystkie objawy zatrucia; biegunka, wymioty, ogólne osłabienie, słanianie sie na nogach i krew w moczu. Quote
Ka-Vanga Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='malawaszka']a foty gdzie????? rano jest na pewno super światełko do fotek :cool3: foty beda ... ale pozniej ;) na razie chcialam sie pochwalic :cool3: - Bangitkowy synek w niedziele na wystawie w Norwegii wywalczyl Zwyciestwo Rasy :multi: :loveu::loveu::loveu: i jeszcze fotka Bangitkowej cory z Danii :loveu: . Quote
Recommended Posts