Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam odwiedzic i pooglądac świetne zdjecia sznupów i nie zawiodłam się.
BRAWO OLA!:loveu::loveu:
Bangi będzie gdzieś startować w agility ?:roll:

Posted

[quote name='Junka']nie no to zdjecie jest fenomenalne :evil_lol:

http://images31.fotosik.pl/229/122de4e554c37688.jpg

Jak dla mnie to ona tu mówi: "Luuuuzik" :evil_lol:

hahaha, ona chyba "mowila": zostaw juz ten aparat i GLASZCZ mnie :evil_lol:

[quote name='Doginka']Musiałam pierwsza złożyć życzenia Jarkowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - za to teraz ledwo patrzę na oczy:razz: - a tu trzeba ze sznupami na spacer wymiatać:diabloti:

haha no wlasnie tak myslalam, ze jest cos nie tak, ze juz wstalas ;)

[quote name='gassira']a może dziś masz troche czasu na wspólne focenie...bo foteczki wychodzą Ci superaśna...chyba i do Ciebie na nauki muszę się zgłosić:diabloti:

kochana, dzis mialam kolezanke u siebie z Kraka, ale bardzo sie ciesze, ze Ci sie moje fotencje podobaja. Musimy sie chyba jeszcze z Justa umowic :cool3:

[quote name='malawaszka']http://images31.fotosik.pl/229/122de4e554c37688.jpg

BOSKA!!! :loveu::loveu::loveu: aaahahaha marzę o ufoceniu takiej łapy :loveu:

haha Waszuniu, to zapraszam do mnie, Bangitos baaaaardzo chetnie wyma****e lapkami :evil_lol:

[quote name='Mudik']Przyszłam odwiedzic i pooglądac świetne zdjecia sznupów i nie zawiodłam się.
BRAWO OLA!:loveu::loveu:
Bangi będzie gdzieś startować w agility ?:roll:

baaaaardzo mi milo, ze tak sie fotki podobaja :multi:

eh a co do agility, to kurcze nie mam kiedy na treningi przyjezdzac, bo mam wiekszosc weekendow zajetych :placz: :placz: :placz: i dlatego w tym roku nie bylam na zadnych zawodach :placz:, a brak nam ostatniego egzaminu do A3 :roll:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

eh a co do agility, to kurcze nie mam kiedy na treningi przyjezdzac, bo mam wiekszosc weekendow zajetych :placz: :placz: :placz: i dlatego w tym roku nie bylam na zadnych zawodach :placz:, a brak nam ostatniego egzaminu do A3 :roll:

5To sie postaraj ,super by bylo jakbys A3 zrobila!:multi::loveu:

Posted

Cześć Ola;)
W jakim czasie od ukąszenia kleszcza są pierwsze obiawy babesziozy? Czym się to choróbsko obiawia?

Dzisiaj oba moje pieseczki złapały te cholerne gady - kleszczydła - już się wbiły - po 2 na każdym chłopsiaczku:placz: - boję się:crazyeye:
Ola, czy mój strach jest uzasadniony, czy mam już robić test na babeszię?:roll:Poradź kochana, co mam robić, bo ja mam strasznego stresa:placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Cześć Ola;)
W jakim czasie od ukąszenia kleszcza są pierwsze obiawy babesziozy? Czym się to choróbsko obiawia?

Dzisiaj oba moje pieseczki złapały te cholerne gady - kleszczydła - już się wbiły - po 2 na każdym chłopsiaczku:placz: - boję się:crazyeye:
Ola, czy mój strach jest uzasadniony, czy mam już robić test na babeszię?:roll:Poradź kochana, co mam robić, bo ja mam strasznego stresa:placz:

przekazuje to co mi kiedyś mówiła Olcia...termometr w dooooooooopsko i jak nie jest w normie to szybko do weta!!!!!!!!!!!

Posted

Mudik napisał(a):
5To sie postaraj ,super by bylo jakbys A3 zrobila!:multi::loveu:

nio, tylko musze szmelcera przywiezc na jakis trening :evil_lol: ;)

Junka napisał(a):
No to dawaj ją na jakieś zawody :)

hehe kiedys pewnie pojade ;), na razie wiekszosc zawodow pokrywa mi sie ze szkola :placz:, nawet te w Wawie co sa :roll:, jedynie co to moze uda mi sie pozniej przyjechac pokibicowac i jakies foty cyknac

Cheritka napisał(a):
Przyszłam się przywitać i idę odpocząc,
bo robota do tej pory :placz:.
Ale jestem zmęczona :roll::roll:

czesc Ewcia :multi:, oj ja tez wymeczona po weekendzie - od rana do wieczora na uczelni siedzialam

weszka napisał(a):
I ja mówię dobry wieczór i dobranoc :) trzymajcie jutro za nas łapki - jedziemy walczyć do Opola!

oczywiscie ciuki byly trzymane baaaaardzo mocno :multi:

gassira napisał(a):
Olcia kiedy jakieś foteczki:cool3:

razie nie bedzie :placz:, wczoraj nagle ni z tego ni z owego przestal mi dzialac zasilacz do laptopa. Teraz pracuje na innym ale tu nic nie mam do obrobki fot :placz:

Doginka napisał(a):
Cześć Ola;)

przede wszystkim nie wpadac w panike! obejrzyj dokladnie jak te miejsca po kleszczach wygladaja - czy sa zaczerwienione, zarozowione, czy pojawily sie tak jakies zgrubienia itd. Koniecznie ogladaj mocz, jaki ma kolor, acha no i zachowanie i temperatura, jesli zrobia sie tacy apatyczni, nie beda chcieli jesc, bawic sie to wtedy sa sygnaly ze to moze byc babesia. Od razu nie ma co robic badania bo i tak nie wyjdzie, zrob za kilka dni, zeby sprawdzic czy na pewno wszystko ok! No i informuj mnie tu o wszystkim!!!!!

gassira napisał(a):
przekazuje to co mi kiedyś mówiła Olcia...termometr w dooooooooopsko i jak nie jest w normie to szybko do weta!!!!!!!!!!!

hehe tez, ale to juz stadium gdzie choroba zaczela sie rozwijac

Posted

Doginka napisał(a):
To teraz obserwuję moich łobuzów, ale z nadzieją, że nie złapie ich to cholerstwo:nerwy:

a co z tymi miejscamni po kleszczorach?????? jak one wygladaja??????

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
a co z tymi miejscamni po kleszczorach?????? jak one wygladaja??????

Dzisiaj już nie ma śladu :razz:- ja te cholery wyjęłam, więc zdążyły się tylko wbić i siedziały może z godzinkę:mad:

Posted

Doginka napisał(a):
Dzisiaj już nie ma śladu :razz:- ja te cholery wyjęłam, więc zdążyły się tylko wbić i siedziały może z godzinkę:mad:

to bardzo dobrze!!!!! najgorzej jak sie zrobi taki czerwono-rozowawy odczyn i gorka ciastowata :roll:, obseruj chlopakow i zrob za jakis czas badanie krwii na babesie

aaaaa i koniecznie kup cos do zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
to bardzo dobrze!!!!! najgorzej jak sie zrobi taki czerwono-rozowawy odczyn i gorka ciastowata :roll:, obseruj chlopakow i zrob za jakis czas badanie krwii na babesie

aaaaa i koniecznie kup cos do zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Oluś za rady - dzisiaj wylałam pieseczki eXspotem;) Teraz tylko trzymaj kciuki, żeby wszystko było OK.:p

A co u Twoich sznupeczków słychać?:razz::loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Dzięki Oluś za rady - dzisiaj wylałam pieseczki eXspotem;) Teraz tylko trzymaj kciuki, żeby wszystko było OK.:p

A co u Twoich sznupeczków słychać?:razz::loveu:

Nooo to dobrze ze juz zabezpieczeni, teraz najwazniejsze, zeby wszystko bylo ok!

A u moich wsio dobrze - rano sobie smigaja na dlugasnym spacerku ze mna - przylaza, sa cale bruuuudne od piachu, mokrej trawy i z krzaczorami w lapach - wiem mam mycie lap hahaha :evil_lol:.

Posted

Doginka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - A jakie one śliczne:loveu:

To teraz obserwuję moich łobuzów, ale z nadzieją, że nie złapie ich to cholerstwo:nerwy:

Ojej to co wiem to powiem :roll:
Babeszjoza 'ma"
wszystkie objawy zatrucia;
biegunka,
wymioty,
ogólne osłabienie,
słanianie sie na nogach
i krew w moczu.

Posted

[quote name='malawaszka']a foty gdzie????? rano jest na pewno super światełko do fotek :cool3:
foty beda ... ale pozniej ;)

na razie chcialam sie pochwalic :cool3: - Bangitkowy synek w niedziele na wystawie w Norwegii wywalczyl Zwyciestwo Rasy :multi: :loveu::loveu::loveu:

i jeszcze fotka Bangitkowej cory z Danii :loveu:

.