moon_light Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 wróciliście !! Mało, oj za mało olbrzymów wklejasz :razz::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):gdzie fotki?:mad: Jak to gdzie, w aparacie :evil_lol: Doginka napisał(a):Ola wpadłam na chwilkę w przerwie między spacerkiem, a wyjściem z powrotem do mła madre;-) Powiedz mi kiedy wiadomo od momentu krycia, że suczka jest szczenna?:razz: Czesc Doginko :multi:! Mam nadzieje, ze mama zdrowieje! Zrobcie usg kolo 4 tyg :cool3:. Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Jak to gdzie, w aparacie :evil_lol: a co one tam jeszcze robią:angryy::mad: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 moon_light napisał(a):wróciliście !! Mało, oj za mało olbrzymów wklejasz :razz::diabloti: Moon light witaj :multi: jak milo Cie widziec :loveu:. Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):a co one tam jeszcze robią:angryy::mad: siedza sobie :evil_lol:. gdzie na mnie z tym kijem :eviltong:, dobra dobra zaraz wrzucam, bo mnie jeszcze pobijesz :diabloti: ;) :lol: Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ka-Vanga napisał(a):siedza sobie :evil_lol:. gdzie na mnie z tym kijem :eviltong:, dobra dobra zaraz wrzucam, bo mnie jeszcze pobijesz :diabloti: ;) :lol: no wreszcie miły widok dla oczu będzie:multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 No to zaczynamy :cool3: nasze kofffane :loveu: i Gassusia :multi: - tylko tak smigala ze sie rozmazywala :placz: ... Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 3 fota jest the best-jakby krakowiaka tańczyły:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Halooooooo dawaj ten patyk :mad: no ciotka rzucaj wreszcie, noooo i rzucila :multi: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):3 fota jest the best-jakby krakowiaka tańczyły:evil_lol: Tylko szkoda, ze taka kiepska jakosc :placz:. Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Tylko szkoda, ze taka kiepska jakosc :placz:. oj tam jakość-efekt jest:multi:bo oglądając te fotki banan mi z gęby nie schodzi:lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='gassira']oj tam jakość-efekt jest:multi:bo oglądając te fotki banan mi z gęby nie schodzi:lol: To ciesz sie :loveu:. No to dalej polowanie na Gass :evil_lol: daj mi te pileczke plisss plissss plissss ... Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 moje biedne maleństwo-to wielkie,czarne,wredne się na nią zasadzało:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jak kiedys będziesz wybierała się na Pola - daj znać, proszę! Nie mogę sobie odmówić olbrzymich sztucerków...:loveu: Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 No wypluj pileczke :diabloti: ciag dalszy zabierania pilki :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):moje biedne maleństwo-to wielkie,czarne,wredne się na nią zasadzało:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczek napisał(a):Jak kiedys będziesz wybierała się na Pola - daj znać, proszę! Nie mogę sobie odmówić olbrzymich sztucerków...:loveu: Pzdr. Asiaczku, teraz to ja bywam prawie codziennie! Moze w przyszlym tygodniu co????? Super by bylo sie z Toba spotkac :multi:. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A wiesz, co? To wcale nie jest głupi pomysł. Mam parę dni wolnego w przyszłym tygodniu... Jak wrócę z Rzeszowa, to się jakoś zgadamy. Wzięłabym 2 baski na wybieganie... pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Asiaczek napisał(a):A wiesz, co? To wcale nie jest głupi pomysł. Mam parę dni wolnego w przyszłym tygodniu... Jak wrócę z Rzeszowa, to się jakoś zgadamy. Wzięłabym 2 baski na wybieganie... pzdr. SUPER :multi:. Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):oj tam jakość-efekt jest:multi:bo oglądając te fotki banan mi z gęby nie schodzi:lol: Sie posikałam w majtki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola rozpoznaje Lumixa TZ1, albo TZ3:razz: - tylko Lumix takie foty robi, bo muł nad muły i tak śnieży, a już piesy w ruchu nim złapać, to poprostu sztuka(chyba że słoneczko świeci, to wtedy poklatkowo można robić:p) - zgadłam?:razz: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Spotkalismy jeszcze jednego czarnego minika :razz: i sliczne dozie dziecko (6 miesieczne) :loveu::loveu::loveu: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Doginka napisał(a):Sie posikałam w majtki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola rozpoznaje Lumixa TZ1, albo TZ3:razz: - tylko Lumix takie foty robi, bo muł nad muły i tak śnieży, a już piesy w ruchu nim złapać, to poprostu sztuka(chyba że słoneczko świeci, to wtedy poklatkowo można robić:p) - zgadłam?:razz: Zgadlas! Dlatego taka marna jakosc zdjec :placz:, ale wklejam, bo smieszne sa ;) :cool3: . Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Sznupeczki są fajniejsze od dożkowej dzidzi:diabloti: Ola, czy Ty wiesz co ja teraz robię? - opycham się frytkami:evil_lol:;) Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Zgadlas! Dlatego taka marna jakosc zdjec :placz:, ale wklejam, bo smieszne sa ;) :cool3: . Ale klimat te foty jednak pokazują:diabloti::crazyeye::loveu: Quote
Recommended Posts