Justa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ola, napisz koniecznie co badania Bangity wykazały ! Kurcze, może to od żarcia? Bangi wcale nie jest duża ! :eviltong: Nooo byłam, odwiedziłam :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='gassira']Ja Gass wczoraj podcinałam,to morda wyszła ok i za przedpiersie się wziełam bo był tam jeden wielki lok i już byłam taka zadowolona,że mi nawet ładnie wyszło(bo to 1 raz)i nagle dzwięk domofonu:angryy: jak się szarpneła tak ma:evil_lol:małą dziurkę,minimalny brak włosa z jednej strony:diabloti:ale tak szybko jej to odroścnie,że nie ma co płakać:evil_lol: hahahaha pierdoła :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://images25.fotosik.pl/196/b665c8f9f27698fb.jpg Jaka ona piękna :loveu::loveu: cieszem siem, ze siem podoba :loveu: [quote name='weszka']Witam czarne stadko :) Urocze foteczki! czesc pieprzne dziewczynki :multi: [quote name='Justa']Ola, napisz koniecznie co badania Bangity wykazały ! Kurcze, może to od żarcia? Bangi wcale nie jest duża ! :eviltong: Nooo byłam, odwiedziłam :loveu: wczoraj gadalam z wetem, na razie wszystkie wyniki sa dobre!!!! i to czego najbardziej sie obawialam to watroba - ale na cale szczescie jest OK :multi:, zadnych problemow :multi: - uffffffff. W pn zawioze gpy do analizy. Quote
katik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 cześć :) Dobrze, ze wszystko w porządku :multi: Quote
Doginka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Hejka:pAle super wieści u Ciebie:multi: A to jest cudne - powinnaś wrzucić do kalendarza:crazyeye::loveu: http://images25.fotosik.pl/196/b665c8f9f27698fb.jpg Ola dawaj tu foty - brakuje nam sznupków na 2009 rok:placz: http://www.proanimals.net/component/option,com_gallery/Itemid,40/lang,polish/ Quote
eria Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 tak jest! Ola wrzucaj Lordzika do kalendarza! i Nefke też!! koniecznie!!:loveu: Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No właśnie! Wrzucać foty całej trójcy bo nie będzie sznaucerowego kalendarza i to dopiero będzie tragedia!!! Quote
Doginka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ola nie daj się prosić - wrzuć foty do kalendarza:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Dzien dobry kochani :loveu:, dzieki ze do mnie zagladacie, choc ja ostatanio nie mam chwilki, zeby wejsc do wlasnej galeryjki ;). Troszke "odkurzylam" mojego dziadunia Lo i w niedziele pojechalismy na wystawe. Moje prawie 10-letnie sloneczko wywalczylo BIS Weteran III :cool3:. Troszke fotek mojego kochanego dziadunia :loveu: a tu stal sobie z moim ojcem jeszcze dlugo przed ocena, a ja im ukradkiem cyknelam fote :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 I z pucharkiem z tej wystawy - fotki juz robione w domu ;): łoooooooo raaaaaaaaany aaaaaaaaaale to nudne :shake: moze sobie w tym czasie poniucham :evil_lol: . Quote
Ka-Vanga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Justa napisał(a):Piękny :loveu: ciesze sie, ze sie podoba moja starowinka :multi: :loveu: Quote
Mudik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pięęęęęęęęęęęęęęknyyyyyyyyyy! Taka kondyncja w tym wieku:-o:-o Brawo !!!! Co do Bangi o tym samym myślałam ,super,że wątróbka ok! Quote
Ka-Vanga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Mudik napisał(a):Pięęęęęęęęęęęęęęknyyyyyyyyyy! Taka kondyncja w tym wieku:-o:-o Brawo !!!! Dzieki :loveu:. Sedzina rowniez byla zachwycona jego kondycja :). Quote
Justa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Trzymam kciuki za Bangitkowe badania, żeby się wyjaśniło co to za problemy i lekarze rąk nie rozłożyli ! Dobrze, że wątroba ok :multi: Quote
Ka-Vanga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Mudik napisał(a):Co do Bangi o tym samym myślałam ,super,że wątróbka ok! W ogole z nia to jakas dziwna sprawa, wszystkie wyniki ma SUPER, dzis dostalam z kolejnego badania - zupelnie nie wiadomo skad to pogorszenie wlosowo-skorne :roll:. Quote
Justa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):W ogole z nia to jakas dziwna sprawa, wszystkie wyniki ma SUPER, dzis dostalam z kolejnego badania - zupelnie nie wiadomo skad to pogorszenie wlosowo-skorne :roll:. No i to mnie właśnie martwi.. A może szampon? Może to te roztocza cholerne? Quote
Ka-Vanga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Justa napisał(a):No i to mnie właśnie martwi.. A może szampon? Może to te roztocza cholerne? Ja jej grzbietu juz daaaaaaaaaaaawno nie kapalam, roztocza tez nie, bo by przede wszystkim mila ryj podrapany, a ona sie teraz drapie tylko raz na jakis czas i zero sladu na ryjku. Pychol ma czysciutenki. Karme tez na wszelki wypadek je specjalistyczna i nic wiecej niz omega 3 nie dostaje. A przeciez po omega 3 siersc i skora powinna byc coraz lepsza, a nie gorsza :roll:. Quote
Justa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dobrze karma specjalistyczna - a może na jakiś jej składnik jest uczulona? U nas na samiuśkim początku objawiało się to łupieżem i pogorszeniem kondycji skóry. Potem doszło drapanie. Skoro Bangi jest alergikiem (na te roztocza), to miej na uwadze, że może się to pogłębiać o inne czynniki. Nie wiem co Ci poradzić :shake: Może jakiś gronkowiec sie przypałętał? :shake: Quote
Doginka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ola LO cuuuuuuuuuudny A spróbuj Bangitoskę wykąpać w VETRIDERM- ie - całą - grzbiecik też - Gordonowi pomogło;) Quote
Ka-Vanga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Justa']Dobrze karma specjalistyczna - a może na jakiś jej składnik jest uczulona? U nas na samiuśkim początku objawiało się to łupieżem i pogorszeniem kondycji skóry. Potem doszło drapanie. Skoro Bangi jest alergikiem (na te roztocza), to miej na uwadze, że może się to pogłębiać o inne czynniki. Nie wiem co Ci poradzić :shake: Może jakiś gronkowiec sie przypałętał? :shake: Chyba przejde znowu na tego indyka z ryzem i bedziemy wykluczac czy na cos z pokarmu nie jest uczulona :roll:. Kurcze ale zawsze jadla wszystko i nigdy nawet rozolnienia nie miala, a tu nagle takie problemy :roll:. Robala tez nie ma, bo tez robilismy na to badania. [quote name='Doginka']Ola LO cuuuuuuuuuudny A spróbuj Bangitoskę wykąpać w VETRIDERM- ie - całą - grzbiecik też - Gordonowi pomogło;) strasznie sie ciesze, ze sie moje Lordziatko podoba :loveu: Wlasnie bede u weta w ciagu kilku najblizszych dni, bo muszeNaf zrobic comiesieczne badanie krwii i dowiem sie dokladnie o jakis szamponik. Ciagle jednak mam nadzieje, ze nie ma to podloza alergicznego :roll:. Quote
weszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Brawo dla Lordziątka :multi: Śliczności :loveu: Nie zazdroszczę kłopotów z Bangitos :shake: Najgorsze jak się przypałęta takie coś co nie wiadomo co to jest :shake: Oby szybko udało się wyjaśnić. Quote
Justa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Chyba przejde znowu na tego indyka z ryzem i bedziemy wykluczac czy na cos z pokarmu nie jest uczulona :roll:. Kurcze ale zawsze jadla wszystko i nigdy nawet rozolnienia nie miala, a tu nagle takie problemy :roll:. Robala tez nie ma, bo tez robilismy na to badania. strasznie sie ciesze, ze sie moje Lordziatko podoba :loveu: Wlasnie bede u weta w ciagu kilku najblizszych dni, bo muszeNaf zrobic comiesieczne badanie krwii i dowiem sie dokladnie o jakis szamponik. Ciagle jednak mam nadzieje, ze nie ma to podloza alergicznego :roll:. Moim zdaniem nie ma co działać w ciemno, bo dieta eliminacyjna jest uciążliwa - objawy nie występują od razu, czasem czynniki się na siebie nakładają. Podobnie jak z karmami sprawa ma się z szamponami u alergików. My się kąpiemy w Hexoderm. Od 3 lat jest spokój. Ja bym póki co w niczym jej nie kąpała, bo możesz w ten sposób tylko zaszkodzić.. Znasz moje zdanie na ten temat, a zrobisz jak będziesz chciała. Quote
eria Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ahh jakie cudne foty Lo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts