Ka-Vanga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='anetta']Jak zobaczyłam Lordzika na tym zdjęciu http://images29.fotosik.pl/196/31ff8fa1c1d53fa4.jpg to przypomniał mi się dzisejszy napotkany CTR. Był piękny. Potężne psisko. Wystrzyżone jak na wystawe. Nio Lo tez jest duuuuuuzy, smiejemy sie czasem, ze Lo to olbrzym, Naf - sredniak ;), a Bangitos - mini hyhy :evil_lol: [quote name='tangerine74']http://images24.fotosik.pl/197/8ec1d4357f560204.jpg jaka nuda znów robią zdjęcia :lol: Kościki po bieganku rewelacja :loveu: No i Bangitosek w wersji "pokaż jaki długi jest pieseczek" :loveu::loveu::loveu: Zastanawiam się czy nie wyklikac Gimlemu tego dłuuuuuuuugiego pieseczka - smiesznie miec to na komendę :lol: ja bym mogla Bangitosowi wyklikac to na wystawie, bo prawie na kazdej tak robi na ringu haha :lol: Quote
tangerine74 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Nio Lo tez jest duuuuuuzy, smiejemy sie czasem, ze Lo to olbrzym, Naf - sredniak ;), a Bangitos - mini hyhy :evil_lol: Dokładnie tak wygladały na jakiejś siedzącej fotce :p Ka-Vanga napisał(a):ja bym mogla Bangitosowi wyklikac to na wystawie, bo prawie na kazdej tak robi na ringu haha :lol: Szalona kobieto! wyklikac na wystawie??? Czy to znaczy, że Twoje czarnuszki są zrelaksowane i chętne do pracy na wystawach? :crazyeye: Quote
Ka-Vanga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 tangerine74 napisał(a):Dokładnie tak wygladały na jakiejś siedzącej fotce :p a najsmieszniejsze jest to, ze miedzy Lo, a Naf jest roznica ok 6 cm tylko :evil_lol: tangerine74 napisał(a):Szalona kobieto! wyklikac na wystawie??? Czy to znaczy, że Twoje czarnuszki są zrelaksowane i chętne do pracy na wystawach? :crazyeye: A czym maja sie stresowac ;), sama nie wiem czy bardziej wyluzowana jest Naf czy Bangi - bo generalnie Naf jest/byla chetna do pracy zawsze i wszedzie, natomiast Bangi od malego cwiczyla w przeroznych miejscach, no i na wystawe przeciez sie jedzie, zeby sie pobawic z innymi psami i zjesc duuuuzo smakosow - to czym tu sie stresowac :evil_lol: ;). Quote
tangerine74 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):a najsmieszniejsze jest to, ze miedzy Lo, a Naf jest roznica ok 6 cm tylko :evil_lol: :crazyeye: nie wierzę ;) Ka-Vanga napisał(a): na wystawe przeciez sie jedzie, zeby sie pobawic z innymi psami i zjesc duuuuzo smakosow - to czym tu sie stresowac :evil_lol: ;). Rewelacja :p Ten mój łoś osiolasty jest tak skołowany ilościa psów w takich miejscach, że ma problem, zeby spokojnie usiąść :shake: To jest tez powód naszego nie jeżdżenia na zawody agility. Na razie nie jest w stanie biegać przy tak duzym rozproszeniu :shake: Quote
Ka-Vanga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 tangerine74 napisał(a)::crazyeye: nie wierzę ;) hyhy, no mowie Ci - Lo ma 70 - 70,5 cm, a Naf 64 - 65 :cool3: - hihi tylko jest tez spora roznica w budowie - on to prawdziwy facet, a Naf to dziewczynka przy nim. tangerine74 napisał(a):Rewelacja :p Ten mój łoś osiolasty jest tak skołowany ilościa psów w takich miejscach, że ma problem, zeby spokojnie usiąść :shake: To jest tez powód naszego nie jeżdżenia na zawody agility. Na razie nie jest w stanie biegać przy tak duzym rozproszeniu :shake: Dlatego moje sa od malego w takich roznych, przedziwnych miejscach i potem zero problemow, od malego jezdza pociagiem, zabieram je na lotnisko, dworce, w duze skupiska ludzi i psow itd itp :cool3:. Quote
Cheritka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witamy, dziś smutno i deszczowo, ale ja Wam życzę słoneczka wewnętrznego Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Dlatego moje sa od malego w takich roznych, przedziwnych miejscach i potem zero problemow, od malego jezdza pociagiem, zabieram je na lotnisko, dworce, w duze skupiska ludzi i psow itd itp :cool3:. pamiętam małą Banditke na wystawie w Katowicach :loveu::loveu::loveu: nie mogłam się od niej odkleić :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Cheritka']Witamy, dziś smutno i deszczowo, ale ja Wam życzę słoneczka wewnętrznego :loveu: [quote name='malawaszka']pamiętam małą Banditke na wystawie w Katowicach :loveu::loveu::loveu: nie mogłam się od niej odkleić :evil_lol: hahaha nio pamietam to show :lol:, Bangitos taki jeszcze maluch byl :evil_lol: Quote
eria Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 noo a teraz jest olbrzym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 eria napisał(a):noo a teraz jest olbrzym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Hahahaha, no a jak :evil_lol:. Quote
Junka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hejka pszyszłam sie przywitać :) A no Bangi w porównaniu do mojej Juny to duży potworek :diabloti: Quote
tangerine74 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Dlatego moje sa od malego w takich roznych, przedziwnych miejscach i potem zero problemow, od malego jezdza pociagiem, zabieram je na lotnisko, dworce, w duze skupiska ludzi i psow itd itp To oczywiste :p Szkoda tylko, ze nie było dla mnie oczywiste od początku.:cool3: Gdybym spotkała właściwych ludzi 4 miesiące wczesniej, to wszystko w Gimlasiowym życiu wyglądałoby inaczej. Przegapiłam czas socjalizacji od grzebienia poczynajac, przez skupiska psów, na autobusach kończąc :placz: Mea cupla, mea maxima culpa :placz: Robie co moge, żeby z tego szaleńca jeszcze psa zrobić, ale oczywiscie prostowanie błedów idzie 10 razy wolniej niz nauka dobrze od poczatku.:shake: Pocieszam się czasem, po cichutku, że jesli bede miała nastepnego psa... :p to zrobie mniej błedów (a na pewno inne):lol: Quote
Doginka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja chyba najbardziej lubię patrzeć na Bandziorkę:loveu:, LO jest śliczny, ale na fotkach wyszły mu strasznie długaśne ucholki - jak u osiołka:evil_lol::loveu: - wymiziaj wszystkie 3 potffforki za uchlami:loveu: Quote
ariss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Doginka napisał(a):Ja chyba najbardziej lubię patrzeć na Bandziorkę:loveu:, LO jest śliczny, ale na fotkach wyszły mu strasznie długaśne ucholki - jak u osiołka:evil_lol::loveu: - wymiziaj wszystkie 3 potffforki za uchlami:loveu: aż się wróciłam i rzeczywiście śmiesznie mu wyszły:evil_lol:ale bardziej mi przeszkadza tupecik...Olcia nie krzycz ale chyba za mało naturalnie ścięty,bo na 2 focie wygląda jak równo ciachnięty:oops:a ja osobiście wole taki troche wycieniowany...bardziej naturalnie to wygląda:oops::lol: Musimy się jakoś spotkać:placz: Quote
Mudik Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Czemu Bangitos tak zbrązowiał? Od słońca??:-o:roll: Fotki z kością:lol::razz: Quote
Doginka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mudik napisał(a):Czemu Bangitos tak zbrązowiał? Od słońca??:-o:roll: Fotki z kością:lol::razz: Wypaćkała się w glinie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - sznupki mini już tak mają - mój Gordon też:diabloti::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Junka']hejka pszyszłam sie przywitać A no Bangi w porównaniu do mojej Juny to duży potworek :diabloti: haha no mowie - gigantos z niej :evil_lol::roflt: [quote name='tangerine74']To oczywiste Szkoda tylko, ze nie było dla mnie oczywiste od początku. Gdybym spotkała właściwych ludzi 4 miesiące wczesniej, to wszystko w Gimlasiowym życiu wyglądałoby inaczej. Przegapiłam czas socjalizacji od grzebienia poczynajac, przez skupiska psów, na autobusach kończąc :placz: Mea cupla, mea maxima culpa :placz: Robie co moge, żeby z tego szaleńca jeszcze psa zrobić, ale oczywiscie prostowanie błedów idzie 10 razy wolniej niz nauka dobrze od poczatku. Pocieszam się czasem, po cichutku, że jesli bede miała nastepnego psa... to zrobie mniej błedów (a na pewno inne) przy nastepnym psie tez porobisz bledy :evil_lol: - chyba kazdy z nas robi :megagrin: [quote name='Doginka']Ja chyba najbardziej lubię patrzeć na Bandziorkę:loveu:, LO jest śliczny, ale na fotkach wyszły mu strasznie długaśne ucholki - jak u osiołka:evil_lol: - wymiziaj wszystkie 3 potffforki za uchlami:loveu: Lo ma duze uchole, ale tez zalezy o ktorych fotkach mowisz, bo na jednych ma jeszcze dlugasne futerko, a na innych juz sciachane ;) [quote name='gassira']aż się wróciłam i rzeczywiście śmiesznie mu wyszły:evil_lol:ale bardziej mi przeszkadza tupecik...Olcia nie krzycz ale chyba za mało naturalnie ścięty,bo na 2 focie wygląda jak równo ciachnięty:oops:a ja osobiście wole taki troche wycieniowany...bardziej naturalnie to wygląda:oops::lol: Musimy się jakoś spotkać:placz: to nie tupecik, bo siersc na glowie jest dosc krotka, ale nagle przerzedzenie siersci w dosc mocno juz podeszlym wieku :roll:. Zgadzam sie, ze wyszlo nienaturalnie, ale tez nie spodziewalam sie, ze tak wyjdzie i ze w tych miejscach bedzie mial tak przerzedzona siersc po scieciu maszynka :roll: zreszta jak sie spotkamy i wezme Lo to sama zobaczysz, zreszt widze tez po brodzie, ze siem "psuje" ... [quote name='Mudik']Czemu Bangitos tak zbrązowiał? Od słońca??:-o Fotki z kością wlasnie mam problem z Bangitosem, bo nagle ma straszne problemy skorne :placz: - wczoraj oddalismy krew do analizy, a na poczatku tyg qpe oddamy. Zrobila sie matowa i lapy jej mocno zbrazowialy i siersc nie bardzo na grzbiecie odrasta. Byla rwana prawie dwa miesiace temu - juz powinna miec wlos jak na shows, a on dalej krociutki :roll: [quote name='Doginka']Wypaćkała się w glinie:evil_lol: - sznupki mini już tak mają - mój Gordon też:diabloti::evil_lol: nio maja maja - szczegolnie te mocno owlosione na lapkach, ale nie az tak :-( - i tak jak wyzej opisalam Bangitos ma okropne problemy skorne i "sie psuje" :placz::placz::placz: fotka na dzien dobry - zawstydzony Bangitos ;) . Quote
LeCoyotte Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://images25.fotosik.pl/196/b665c8f9f27698fb.jpg nie ma co się wstydzic, przecież jest piękna:cool3: Quote
eria Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kreon tez ma sklonnosci do problemow ze skora :shake: juz dlugo walczymy... Quote
ariss Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ale tylko na jednej focie to widać:lol:a poza tym Lo i tak jest fajniutki!!! E tam od razu psuje:roll:ciekawe jak Ty będziesz w tym wieku wyglądać:diabloti::evil_lol:zresztą jak wszyscy będziemy:roll::evil_lol: [quote name='LeCoyotte']http://images25.fotosik.pl/196/b665c8f9f27698fb.jpg nie ma co się wstydzic, przecież jest piękna:cool3: fotka superowa,ja nie wiem czemu była ta wymiana poglądów z Nikusiem zakończona fochem:roll::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']http://images25.fotosik.pl/196/b665c8f9f27698fb.jpg nie ma co się wstydzic, przecież jest piękna:cool3: :buzi: [quote name='eria']Kreon tez ma sklonnosci do problemow ze skora :shake: juz dlugo walczymy... no wlasnie u nas to sie zwalilo wszystko w sumie naraz, niewiadomo skad :shake: - mam tylko nadzieje, ze moje podejrzenia nie beda prawdziwe :roll: [quote name='gassira']ale tylko na jednej focie to widać:lol:a poza tym Lo i tak jest fajniutki!!! E tam od razu psuje:roll:ciekawe jak Ty będziesz w tym wieku wyglądać:diabloti::evil_lol:zresztą jak wszyscy będziemy:roll::evil_lol: fotka superowa,ja nie wiem czemu była ta wymiana poglądów z Nikusiem zakończona fochem:roll::diabloti: Hyhy nio ja jestem bardzo zadowolona z jego kondychy i wygladu w tym wieku, niemniej jednak troche spieprzylam mu fryz przez ta siersc hahahaha :pissed: dzieki :cool3:, z Nikosiem jestesmy juz w lepszych stosunkach :evil_lol: ;) Quote
ariss Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 włosy i sierść mają ten urok ,że odrastają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 gassira napisał(a):włosy i sierść mają ten urok ,że odrastają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego tak kocham te rase :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ariss Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ka-Vanga napisał(a):dlatego tak kocham te rase :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja Gass wczoraj podcinałam,to morda wyszła ok i za przedpiersie się wziełam bo był tam jeden wielki lok i już byłam taka zadowolona,że mi nawet ładnie wyszło(bo to 1 raz)i nagle dzwięk domofonu:angryy: jak się szarpneła tak ma:evil_lol:małą dziurkę,minimalny brak włosa z jednej strony:diabloti:ale tak szybko jej to odroścnie,że nie ma co płakać:evil_lol: Quote
olifka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://images25.fotosik.pl/196/b665c8f9f27698fb.jpg Jaka ona piękna :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts