Justa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 eria napisał(a):NIE SLUCHAJ JEJ !!!! NAMAWIA DO ZLEGO ! NIE RUSZAJ GRZYWKI !!!!!!! nie martw, ona i tak mnie nie posłucha :lol: Quote
eria Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Justa napisał(a):nie martw, ona i tak mnie nie posłucha :lol: hihihi no mysle :evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='eria']nareszcie !!! nareszcie jest ten najpiekniejszy !!!!!!!! wiecej !!!! nio jest jest bo do domku wrocil ;), a fot na razie nie ma - OBRAZILAM SIE na tego goooopiego Nikona :obrazic: [quote name='tangerine74']Rodzinka szczęsliwa, bo w komplecie :p http://images32.fotosik.pl/209/2717a37bf5e505e5.jpg Nie moge się nadziwic rozmiarom Lordzika:crazyeye: Naf wyglada przy nim na średniaczkę. Drobniutka się wydaje :loveu: Za to Bangi wyczynia z brodą cudowne rzeczy :loveu: http://images33.fotosik.pl/209/17ec127111c430d3.jpg Jakbym Gimlonia po tarzaniu ogladała :p hihi masz racje Lo to taki byczek jest, a Naf sucza :grins: [quote name='gassira']No wreszcie kochana postanowiłaś nas uszczęśliwić fotkami;) ...............czekam na znak,sygnał;) jestem, ale chybo cos znowu sie minelysmy :placz:, a jeszcze do tego chyba sie rozchorowalam bo temperature mam :placz: [quote name='Mudik']Super,że juz dobrze z Naf i sie odezwałaś. Witamy sznupki,szalone:multi: czesc czesc :multi:, naf jeszcze nie do konca zdrowa bo to sie dosc dlugo leczy, ale co najwazniejsze ma humor i szaleje :evil_lol: :loveu: [quote name='malawaszka']łiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :laola: moje Lordzisko kochane jest jest jest :multi::multi: mało mało :mad: wiecej na razie nie bedzie - goooooopi aparat :obrazic: [quote name='Justa']Lo :loveu: :loveu: Ale podcięłabyś mu trochę tą grzywę :razz: [quote name='eria']NIE SLUCHAJ JEJ !!!! NAMAWIA DO ZLEGO ! NIE RUSZAJ GRZYWKI !!!!!!! [quote name='Justa']nie martw, ona i tak mnie nie posłucha :lol: [quote name='eria']hihihi no mysle :evil_lol::evil_lol: grzywka i cala glowa zreszta sa jeszcze nie zrobione, wiec troche zostana podciete :evil_lol:, ostatnio sie za niego wzielam jak wrocil i robilam te owce tyle godzin, ze juz mi sie nie chcialo dokonczyc :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 hahahaha czymże Ci Nikuś zawinił???? :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 malawaszka napisał(a):hahahaha czymże Ci Nikuś zawinił???? :evil_lol: bo nie umie robic fot w ruchu :diabloti:, od razu mowie, zeby nie bylo -> to on tego nie umie, bo przeciez nie ja :evil_lol: Quote
anetta Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://images29.fotosik.pl/191/b1aea2b9d6187522.jpg powiedz że to ktoś się przebrał i walnął na ziemie :razz: Quote
ariss Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 błahahhaha...obraza na Nikusia posikam się:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Justa napisał(a):Lo :loveu: :loveu: :loveu: Ale podcięłabyś mu trochę tą grzywę :razz: dobrze prawisz:razz: inaczej to do ziemi urośnie:diabloti::eviltong: Ka-Vanga napisał(a):bo nie umie robic fot w ruchu :diabloti:, od razu mowie, zeby nie bylo -> to on tego nie umie, bo przeciez nie ja :evil_lol: w związku fotograficznym nie powinno być takich kłótni i obrażania;) najważniejsza jest współpraca i wzajemne zrozumienie, a jak nie idzie, to trzeba pogłaskać, byc cierpliwym i bedzie dobrze:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='anetta']http://images29.fotosik.pl/191/b1aea2b9d6187522.jpg powiedz że to ktoś się przebrał i walnął na ziemie :razz: :roflt::roflt::roflt: [quote name='gassira']błahahhaha...obraza na Nikusia posikam się:evil_lol: tylko nie zasikaj majtasow :evil_lol: ;) [quote name='LeCoyotte']dobrze prawisz:razz: inaczej to do ziemi urośnie:diabloti::eviltong: przecie pisze, ze jeszcze glowy nie zrobilam :eviltong: [quote name='LeCoyotte']w związku fotograficznym nie powinno być takich kłótni i obrażania;) najważniejsza jest współpraca i wzajemne zrozumienie, a jak nie idzie, to trzeba pogłaskać, byc cierpliwym i bedzie dobrze:diabloti: no niech ja go zlapie w swoje lapska :diabloti:, wqrzyl mnie ostatanio na maxa to teraz ma - lezy sam w kacie :evil_lol: ;) Quote
Olusia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Cudne fotki :loveu: I nie obrażaj się na Nikusia, bo nie będzie chciał z Tobą współpracować. :diabloti: Quote
Doginka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Justa napisał(a):Lo :loveu: :loveu: :loveu: Ale podcięłabyś mu trochę tą grzywę :razz: Nie ruszaj grzywki:p - no może ciuteczek;) Ka-Vanga napisał(a):bo nie umie robic fot w ruchu :diabloti:, od razu mowie, zeby nie bylo -> to on tego nie umie, bo przeciez nie ja :evil_lol: Nawet nie masz pojęcia ile razy ja rzucałam Nikosia w kąt:evil_lol: - ostatnio nawet wzięłam TZ3 ..... i szybko się odobraziłam na lusterko:diabloti: Quote
Junka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Hejka witamy się :) No a foty Bangitosa w trawce są suuuuuuuuperaśne :loveu: No i oczywiście dla psiaków mizianki :) Quote
Bzikowa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dobrze, że z Naf coraz lepiej :multi: Zdjęcia Bangity w trawie mnie powaliły .... :loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 a ja widziałem dzisiaj w tv (TVN Turbo) Olę z czarnym stworzeniem:multi::razz: Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ka-Vanga napisał(a): no niech ja go zlapie w swoje lapska :diabloti:, wqrzyl mnie ostatanio na maxa to teraz ma - lezy sam w kacie :evil_lol: ;) no to mam PropozycjęNieDoOdrzucenia :cool3: wyślij go do mnie a ja z nim ładnie porozmawiam :diabloti::evil_lol: wowww gwiazda TV :loveu: co tam robiłaś??? :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Olusia napisał(a):Cudne fotki :loveu: I nie obrażaj się na Nikusia, bo nie będzie chciał z Tobą współpracować. :diabloti: on juz nie chce :diabloti:, ale niech bedzie dam mu jeszcze szanse :evil_lol: Doginka napisał(a):Nie ruszaj grzywki:p - no może ciuteczek;) Nawet nie masz pojęcia ile razy ja rzucałam Nikosia w kąt:evil_lol: - ostatnio nawet wzięłam TZ3 ..... i szybko się odobraziłam na lusterko:diabloti: rusze, bo glowa zarosnieta i trzeba ja zrobic :razz: hihi ja jeszcze nie przerzucilam sie na inny ;) Junka napisał(a):Hejka witamy się :) No a foty Bangitosa w trawce są suuuuuuuuperaśne :loveu: No i oczywiście dla psiaków mizianki :) Bzikowa napisał(a):Dobrze, że z Naf coraz lepiej :multi: Zdjęcia Bangity w trawie mnie powaliły .... :loveu: dziemkujemy :loveu: LeCoyotte napisał(a):a ja widziałem dzisiaj w tv (TVN Turbo) Olę z czarnym stworzeniem:multi::razz: MNIE???????????????!!!!!!!!!! :crazyeye: Quote
Justa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 LeCoyotte napisał(a):a ja widziałem dzisiaj w tv (TVN Turbo) Olę z czarnym stworzeniem:multi::razz: znaczy się z moturem? :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 malawaszka napisał(a):no to mam PropozycjęNieDoOdrzucenia :cool3: wyślij go do mnie a ja z nim ładnie porozmawiam :diabloti::evil_lol: wowww gwiazda TV :loveu: co tam robiłaś??? :cool3: hahaha cfaniara :evil_lol: :diabloti: buahahaha na pewno mnie Kojot z kims pomylil :evil_lol: Justa napisał(a):znaczy się z moturem? :eviltong: na moturze to ja nie pomykam :eviltong: Quote
Justa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ka-Vanga napisał(a):na moturze to ja nie pomykam :eviltong: O kurde, a Kojot Cie widział :crazyeye::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ka-Vanga napisał(a): MNIE???????????????!!!!!!!!!! :crazyeye: hmm na 100% pewny nie jestem;) ale ta osoba wyglądała jak Ola, siedziała w aucie za kierownicą, a na siedzeniu pasażera siedział czarny sznaucer:p pytali sie kierowców co myślą o światłach mijania obowiązujących przez cały rok.. jeśli to nie byłaś Ty, to pewnie sobowtór:eviltong: jak to pomyłka, to przepraszam..;) Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Kojot - a powiedziała coś mądrego???? :cool3::evil_lol: Quote
anetta Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 O masz no, akurat nie oglądałam :lol: Lubie TVNTurbo :p :eviltong: Quote
ariss Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 to była Ola na bank:evil_lol:kochana pamiętasz jak mi o tym opowiadałaś;)wcześniej nas zatrzymala taka dziwna baba co z samochodu wysiąść przez nią nie mogłam:evil_lol:i nie mogła przestać się zachwycać naszą bandą czarnuchów;):evil_lol: Quote
weszka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hej wszystkim! Jestem, widziałam fotki, przeczytałam i ciesze się że stadko już w komplecie :) Quote
Recommended Posts