Cheritka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Dziendoberek :grins: Nie nie, ja nie jade. Przepraszam Cie bardzo, ale wylaczylam wczesniej komputer i juz nie idzlam Twojej wiadomosci :oops:. A w ogole to ja mam inny Twoj numer gg, o taki - - juz nieaktualny? Ten 4115987 jest dla wszystkich a tamten dla swioch :cool3: Quote
ariss Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Powiedziałabym ale i ze mną Ola nie chce gadać:-( Quote
Doginka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 gassira napisał(a):Powiedziałabym ale i ze mną Ola nie chce gadać:-( No to się trochę denerwuję:smhair2: i martwię o Naffi:Dog_run: Quote
ariss Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Doginka napisał(a):No to się trochę denerwuję:smhair2: i martwię o Naffi:Dog_run: Z Naff jest chyba dobrze,przynajmniej ostatnie wieści jakie znam to że już lepiej...;) Quote
Ka-Vanga Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Witajcie kochani, wybaczcie ze tak zniknelam, ale bylam zabiegana. Naf bardzo dziekuje za zainteresowanie - a ona jak to ona wieczniegotowa do zabawy ;). Jutro powinny byc wyniki posiewu. Nadal sporo pije i siusia (ale juz przynajmniej na zolciutko, innego koloru nie zauwazylismy) gassira napisał(a):Powiedziałabym ale i ze mną Ola nie chce gadać:-( oj ta zaraz nie chce, zalatana bylam i jakos nie moglysmy sie zgadac o tej samej porze ;) Quote
tangerine74 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dobrze, że z Nafcią lepiej. Oj dobrze :p Trzymamy kciuki za dobry wyniczek :p Jak nie o kupkach, to o siusianiu :lol: Naprawdę psiarze maja wiele wspólnego z rodzicami :lol: I dobrze mi z tym :loveu: Quote
Doginka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No to super, że z Nafulką już lepiej:multi::multi::multi: - ale nas wystraszyłaś tym milczeniem:mad: Quote
Ka-Vanga Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Dzieki dziewczyny za mile slowa :buzi: Poniewaz moj dziadek Lo wrocil z przymusowych wakacji wreszcie do domu :sweetCyb:- kilka jego foteczek ... Quote
Ka-Vanga Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Teraz kiepskie jakosciowo foty, ale zobaczcie jakie to moje Lordzisko szczesliwe :loveu: Hihi Naf robi grozna mine :evil_lol: po wyczerpujacym pozowaniu trzeba sie napic :evil_lol: ... Quote
eria Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 nareszcie !!! nareszcie jest ten najpiekniejszy !!!!!!!! wiecej !!!! Quote
tangerine74 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Rodzinka szczęsliwa, bo w komplecie :p http://images32.fotosik.pl/209/2717a37bf5e505e5.jpg Nie moge się nadziwic rozmiarom Lordzika:crazyeye: Naf wyglada przy nim na średniaczkę. Drobniutka się wydaje :loveu: Za to Bangi wyczynia z brodą cudowne rzeczy :loveu: http://images33.fotosik.pl/209/17ec127111c430d3.jpg Jakbym Gimlonia po tarzaniu ogladała :p Quote
ariss Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No wreszcie kochana postanowiłaś nas uszczęśliwić fotkami;) ...............czekam na znak,sygnał;) Quote
Mudik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Super,że juz dobrze z Naf i sie odezwałaś. Witamy sznupki,szalone:multi::multi: Quote
malawaszka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 łiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :laola: moje Lordzisko kochane jest jest jest :multi::multi::multi: mało mało :mad: Quote
Justa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Lo :loveu: :loveu: :loveu: Ale podcięłabyś mu trochę tą grzywę :razz: Quote
eria Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Justa napisał(a):Lo :loveu: :loveu: :loveu: Ale podcięłabyś mu trochę tą grzywę :razz: NIE SLUCHAJ JEJ !!!! NAMAWIA DO ZLEGO ! NIE RUSZAJ GRZYWKI !!!!!!! Quote
Recommended Posts