Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Jak Twoje foty są kiepskie, to ja się nie wychylam ze swoimi:shake::oops:

Cóż za piękny uśmiech:diabloti::loveu:

http://images32.fotosik.pl/201/6233e2ffa993fe23.jpg

haha teraz sie nie podlizuj za Rapcia :eviltong: :evil_lol: ;)

[quote name='tangerine74']http://images31.fotosik.pl/201/92d9561eb6752250.jpg :loveu:
Wczoraj patrzyłam na podobne szalone wygłupy mojego sznupka i doszłam do wniosku, że cudowne musi być bycie psem :loveu: (w kochającym i rozumiejacym domu, oczywiscie).

nio takie beztroskie zycie :loveu:

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]Cześć "czarnuszki"[/FONT]

BRY kochana :multi:.

Posted

Ola wielkie brawa dla Ciebie za fotki - naprawdę są super - coraz lepiej Ci idzie:crazyeye::loveu::multi::multi::multi:

A teraz szybciutko mnie odwiedź, to się czegoś dowiesz:p:razz:

Posted

Malawaszka
LeCoyotte
Olusia
Doginka
Mudik

bardzo Wam dziekuje za te mile slowa - jeszcze sporo sie musze nauczyc, szczegolnie jak robie foty w ruchu ...

Eh, a dzis jeszcze dola podlapalam, bo sie okazalo, ze Naf ma zapalenie calych drog moczowych :(.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Malawaszka
LeCoyotte
Olusia
Doginka
Mudik

bardzo Wam dziekuje za te mile slowa - jeszcze sporo sie musze nauczyc, szczegolnie jak robie foty w ruchu ...

Eh, a dzis jeszcze dola podlapalam, bo sie okazalo, ze Naf ma zapalenie calych drog moczowych :(.

Nauczysz się nauczysz ! ;) :multi:

Ale znana jest przyczyna tego zapalenia? Bo może nie ma co się martwić, złatwi się to odpowiednimi lekami :roll:

Posted

Justa napisał(a):
Nauczysz się nauczysz ! ;) :multi:

Twoje foty mnie motywuja ;)

Justa napisał(a):
Ale znana jest przyczyna tego zapalenia? Bo może nie ma co się martwić, złatwi się to odpowiednimi lekami :roll:

Nie spytalam w koncu weta o to, bo teraz juz tylko konsultowalam wyniki, ktore przyszly z lab. Na cale szczescie nie jest to babesia!

Najwazniejsze, ze wiemy co leczyc i jak leczyc!

Posted

Całuski dla Nafci i powiedz jej ,że ciocia Mudik mówi,że ma się nie wygłupiać i nie szargać choróbskami nerwów pańci:mad::mad:
Zapalenie poszłooooo A sioooo,kysz,kysz:mad::mad: