Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To super:multi::multi::multi:, ale to już po feriach:p Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='gassira']to i ja się pisze na małe doszkalanie:cool3:;) [quote name='Doginka']To super:multi::multi::multi:, ale to już po feriach:p Dziewczyny ja bardzo chetnie, zawsze i wszedzie :loveu:. Quote
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://images31.fotosik.pl/135/f21a854d21e9969b.jpg Bangi przez te kosmicznie owłosione łapy wygląda na taką 'zbitą' i wcale nie na miniaturę:evil_lol: Więcej fotków więcej ! Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ale ciotki nagadały !!! może by jakieś foty ?:lol: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cześć dziewczynki:lol:ale się nie wyspałam:roll:ale obejrzałam ten program co chciałam:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Justa napisał(a):Bangi przez te kosmicznie owłosione łapy wygląda na taką 'zbitą' i wcale nie na miniaturę:evil_lol: Więcej fotków więcej ! Bo jej sie tu juz troszku zaroslo :evil_lol: ;). Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 eria napisał(a):ale ciotki nagadały !!! może by jakieś foty ?:lol: Zaraz cos sie wymysli :cool3:. gassira napisał(a):cześć dziewczynki:lol:ale się nie wyspałam:roll:ale obejrzałam ten program co chciałam:evil_lol: Ciekawa czemu sie nie wyspalas :evil_lol:. Ale przynajmniej dobrze, ze program jednak byl :multi:. Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Bangtkowe bejbiki wszystkie zabawki MOJE :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 eria napisał(a):noo zabawek niezły zestaw !! :cool3: Jak sie ciotki nazjezdzaly to zaraz sie zrobila cala masa zabawek :evil_lol:. Tu na zdejeciu jest tylko czesc, bo ciocia Nafi lubila sobie wypozyczyc co jakis czas nowa :evil_lol:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):cześć dziewczynki:lol:ale się nie wyspałam:roll:ale obejrzałam ten program co chciałam:evil_lol: A ja spałam do 10 i sie wyspałam:p Ola ta żywa, cz-s zabawka podoba mi się najbardziej:loveu::loveu::loveu: Nie wiem, czy wpadnę tu wieczorem, bo muszę iść do chorej mamuni:-(:hand: Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ten prezencik w czerwonej obróżce ->:loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):prezencik;) dzieki kochana :loveu::loveu::loveu:, w ogole to szybka jestes, moje sie dopiero przed chwilka skonczyly zgrywac :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):dzieki kochana :loveu::loveu::loveu:, w ogole to szybka jestes, moje sie dopiero przed chwilka skonczyly zgrywac :evil_lol:. szybki autobus mi się trafił:evil_lol: mam tego jeszczę trochę,ale to stopniowo żebyś rozpieszczana się nie poczuła:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):szybki autobus mi się trafił:evil_lol: mam tego jeszczę trochę,ale to stopniowo żebyś rozpieszczana się nie poczuła:evil_lol: I tak Cie koffam :evil_lol:. Ja zaraz sie zabieram za swoje bo i Gassusi mam troszke :loveu:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):I tak Cie koffam :evil_lol:. Ja zaraz sie zabieram za swoje bo i Gassusi mam troszke :loveu:. :multi::multi::multi:no to niecierpliwie czekam:multi: Quote
despera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cześć, wpadliśmy się przywitać:multi: Piękne fotki pięknych psów, a szczeniaczki przeurocze:loveu: Wymiziaj psiska ode mnie, szczególnie Lordzika:loveu: Pozdrawiamy:multi: Quote
Cheritka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No nareszcie Cię znalazłam :cool3::cool3::cool3: nadrabiam i oglądam sobie piękniutkie Twoje :razz:. Piękne te maluszki, cudeńka :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 WITAM serdecznie :multi: i mam nadzieje, ze bedziecie czestymi goscmi :loveu:. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Melduje się, ale na krotko, bo chcę złapac choc godzinkę snu , potem o 24.00 - spacer z psiakami i o 3.30 pakowanie się do busa i... jazda do Rzeszowa! Trzymaj kciuki! Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Witam serdecznie Asiaczki :loveu:. Kciuki trzymam bardzo mocno i czekam na super wyniki i relacje po powrocie!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ola wpadłam na chwilkę w przerwie między spacerkiem, a wyjściem z powrotem do mła madre;) Powiedz mi kiedy wiadomo od momentu krycia, że suczka jest szczenna?:razz: Quote
Recommended Posts