Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):cos wymyslimy :evil_lol: Zaklinacze nibmostratusów ? :evil_lol: Usiądziemy w kółeczku i będziemy odprawiać modły :eviltong: Quote
weszka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dopiero teraz przeczytałam o Naf i strasznie się cieszę że jest ok :loveu::multi: Fotki się podobają :p Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Bardzo się cieszę :multi: Buziaki dla Naf :kiss_2::kiss_2: Quote
LeCoyotte Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ola, niezłe strzały:razz: Justa napisał(a):Zaklinacze nibmostratusów ? :evil_lol: Usiądziemy w kółeczku i będziemy odprawiać modły :eviltong: ile razy mam powtarzać, że altostratusy są najlepsze:eviltong: nibostratusy to deszczowe chmurki.. Quote
Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 LeCoyotte napisał(a):ile razy mam powtarzać, że altostratusy są najlepsze:eviltong: nibostratusy to deszczowe chmurki.. Powtarzaj dopóki nie stracisz cierpliwości :cool3: Jakbyś tego nie nazwał, pewnie i tak mówimy o tym samym :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Justa napisał(a):Powtarzaj dopóki nie stracisz cierpliwości :cool3: Jakbyś tego nie nazwał, pewnie i tak mówimy o tym samym :evil_lol: no ja myślę, że nikt nie ma na myśli ciemnych deszczowych chmur, tylko jasne chmurki suchego frontu:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Justa']Zaklinacze nibmostratusów ? :evil_lol: Usiądziemy w kółeczku i będziemy odprawiać modły :eviltong: mozemy usiasc, mozemy zatanczyc - cokolwiek :evil_lol: [quote name='weszka']Dopiero teraz przeczytałam o Naf i strasznie się cieszę że jest ok :loveu::multi: Fotki się podobają :p :loveu: [quote name='anetta']Bardzo się cieszę :multi: Buziaki dla Naf :kiss_2::kiss_2: :buzi: [quote name='LeCoyotte']Ola, niezłe strzały:razz: ile razy mam powtarzać, że altostratusy są najlepsze:eviltong: nibostratusy to deszczowe chmurki.. Dzieki dzieki :multi: A co do chmurek to sie nie wtracam, bo sie nie znam - dla mnie chmura to chmura :evil_lol:. W ogole wlasnie lazil po mnie kleszczor - TO JUZ JAKIS OBLED!!!!!!!!!!!! :angryy: Quote
malawaszka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 super, że z Nafinką juz lepiej :loveu::multi: i fotki śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]bGirlka przyszła się podzilić czarnym kawałkiem "tortu" moja czarna mordka w obiektywie tylko u nas[/FONT][/CENTER] Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 malawaszka napisał(a):super, że z Nafinką juz lepiej :loveu::multi: i fotki śliczne :loveu::loveu::loveu: dzieki kochana :loveu: bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]bGirlka przyszła się podzilić czarnym kawałkiem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]"tortu" moja czarna mordka w obiektywie[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tylko u nas[/FONT] to juz pedze!!!!!!!!! Quote
Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):mozemy usiasc, mozemy zatanczyc - cokolwiek :evil_lol: Hahaha dziki taniec z nikonami + 4 sznupy :stupid: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Justa napisał(a):Hahaha dziki taniec z nikonami + 4 sznupy :stupid: to bylby cudny widok:roflt::roflt::roflt: Quote
Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Ka-Vanga']to bylby cudny widok:roflt::roflt::roflt: to B Ę D Z I E cudny widok ! :P Quote
ariss Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 OLUś NIE CZYTAŁAM BO PADAM NA PYSK:roll::oops: ALE FOTY ROBISZ CUDNE:loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 gassira napisał(a):OLUś NIE CZYTAŁAM BO PADAM NA PYSK:roll::oops: ALE FOTY ROBISZ CUDNE:loveu::loveu::loveu: to ja tak na szybko Ci powiem, że odtańczysz dziki taniec na fortach :evil_lol: Quote
ariss Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Justa napisał(a):to ja tak na szybko Ci powiem, że odtańczysz dziki taniec na fortach :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:łoooooooooo matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:już się boję:loveu::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Justa']to B Ę D Z I E cudny widok ! :P mam pomysl, Wy bedziecie tanczyc, a ja bede robila fotki w celach cwiczeniowych :roflt::roflt::roflt: [quote name='gassira']OLUś NIE CZYTAŁAM BO PADAM NA PYSK:roll::oops: ALE FOTY ROBISZ CUDNE:loveu::loveu::loveu: DZIEKI kochana :buzi:, a co do czytania, to juz Ci Justa strescila, bo o Naf wiesz ;). [quote name='Justa']to ja tak na szybko Ci powiem, że odtańczysz dziki taniec na fortach :evil_lol: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):mam pomysl, Wy bedziecie tanczyc, a ja bede robila fotki w celach cwiczeniowych :roflt::roflt::roflt: film zróbcie:lol: będzie ciekawiej macie już opracowany jakiś układ? Quote
Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):mam pomysl, Wy bedziecie tanczyc, a ja bede robila fotki w celach cwiczeniowych :roflt::roflt::roflt: Dobrze, że to tylko pomysł :diabloti: Kojotku - film ? ale czym? :eviltong: Miron nie potrafi :shake: Co za tandetny sprzęt kupiłam nooo :evil_lol: Ukłądu nie będzie - to będzie dziki fristajl :P Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 zaden pomysl, teraz to juz PLAN przez duze P :evil_lol: - haha tylko nie wiadomo kiedy i jak :evil_lol: Quote
Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):zaden pomysl, teraz to juz PLAN przez duze P :evil_lol: - haha tylko nie wiadomo kiedy i jak :evil_lol: ja wiem tyle, że od czwartku ma lać :shake: Quote
LeCoyotte Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Justa napisał(a):Dobrze, że to tylko pomysł :diabloti: Kojotku - film ? ale czym? :eviltong: Miron nie potrafi :shake: Co za tandetny sprzęt kupiłam nooo :evil_lol: Ukłądu nie będzie - to będzie dziki fristajl :P czym? kamerą! nie tam jakimś Mironem co nawet filmików nie robi:eviltong: a taki dziki fristajl to trzeba uwiecznić:loveu: Quote
Justa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 LeCoyotte napisał(a):czym? kamerą! nie tam jakimś Mironem co nawet filmików nie robi:eviltong: a taki dziki fristajl to trzeba uwiecznić:loveu: najpierw ją trzeba mieć (kamerę znaczy się) :eviltong: Pfi ! Ja sobie zatrzegam - żadnych zdjęć/filmików mi nie robić :mad: Quote
malawaszka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Justa napisał(a): Pfi ! Ja sobie zatrzegam - żadnych zdjęć/filmików mi nie robić :mad: :mad::mad::mad: a co to za pomysły??!!! Quote
LeCoyotte Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 malawaszka napisał(a)::mad::mad::mad: a co to za pomysły??!!! to chyba jasne, że fotograf zawsze woli stać po drugiej stronie obiektywu:razz: Quote
Recommended Posts