Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='gassira']uwielbiam portreciki:loveu::loveu::loveu:[/quote] :buzi: a jak Ci sie podoba osiolek? - bo Naf jest w nim zakochana :lol: [quote name='Justa']Ja sobie zamawiam lekkie zachmurzenie - najlepiej nimbostratusy :p[/quote] no dopsze - niech bedzie jak kcesz, tylko powiedz kiedy - bo gdzie to mniej wiecej wiem :cool3: Quote
LeCoyotte Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Justa']Ja sobie zamawiam lekkie zachmurzenie - najlepiej nimbostratusy :p[/QUOTE] nie żartuj, altostratusy rulez:razz: Quote
Justa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='LeCoyotte']nie żartuj, altostratusy rulez:razz:[/QUOTE] eeee ? :p takich w książce do żeglarstwa śródlądowego nie uwzględnili :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Dla mnie moga byc wszystko jedno jakie :evil_lol: - chmura to chmura i tyle :evil_lol:. Quote
ariss Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 też mi się podoba,ale żółwik wymiata:eviltong::evil_lol: Gass mówi że takiego chce na urodziny;)02.06:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Justa']eeee ? :p takich w książce do żeglarstwa śródlądowego nie uwzględnili :eviltong:[/QUOTE] o takie cudo [url]http://www.free-online-private-pilot-ground-school.com/images/Altostratus.jpg[/url] jasne, rozproszne światło i lekko prześwitujące słońce - jak dla mnie najlepsze warunki:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='gassira']też mi się podoba,ale żółwik wymiata:eviltong::evil_lol: Gass mówi że takiego chce na urodziny;)02.06:evil_lol:[/quote] buahahaha goooooooopia Ty - to nie zolwik to krowa :turn-l::roflt: [quote name='LeCoyotte']o takie cudo [URL]http://www.free-online-private-pilot-ground-school.com/images/Altostratus.jpg[/URL] jasne, rozproszne światło i lekko prześwitujące słońce - jak dla mnie najlepsze warunki:cool3:[/quote] najwazniejsze, zeby Justa byla zadowolona i nas "naumiala" wszystkiego :cool3: Quote
ariss Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Gass jest tolerancyjna:evil_lol:może być Krowa:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='gassira']Gass jest tolerancyjna:evil_lol:może być Krowa:loveu:[/quote] a mowilas ze dziczka w sklepie nie chciala, tylko kaczki jej w glowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] najwazniejsze, zeby Justa byla zadowolona i nas "naumiala" wszystkiego :cool3:[/QUOTE] Ale tu o mnie dbają :loveu: bezinteresowne :diabloti: Quote
ariss Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Ka-Vanga']a mowilas ze dziczka w sklepie nie chciala, tylko kaczki jej w glowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] bo dziczek jest brzydki i jednolicie brązowy:roll:a ta krowa jest superaśna:loveu: [quote name='Justa']Ale tu o mnie dbają :loveu: bezinteresowne :diabloti:[/quote] pewnie,że bezinteresownie:evil_lol::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Justa']Ale tu o mnie dbają :loveu: bezinteresowne :diabloti:[/quote] no ba :cool3: :evil_lol: [quote name='gassira']bo dziczek jest brzydki i jednolicie brązowy:roll:a ta krowa jest superaśna:loveu:[/quote] oj tam nie znasz sie, kazda zabawka jest extra - przynajmniej tak uwaza moja Naf :evil_lol: Quote
ariss Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Ka-Vanga']no ba :cool3: :evil_lol: oj tam nie znasz sie, kazda zabawka jest extra - przynajmniej tak uwaza moja Naf :evil_lol:[/quote] No właśnie Gass ma inne zdanie:roll: Quote
Doginka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :crazyeye:O matko kozłoska - Olcia, ale fajne te Twoje suczydla :loveu: - najpierw chciałam zacytować fotkę z pluszakiem, potem tę niby strasznie rozmazaną (ale aż tak źle nie jest) i w końcu stwierdziłam, że nie zacytuję żadnej, bo wszystkie mi się podobają:loveu:;) Właśnie wróciłam ze spacerku i mam gorące foty, nocne, ale bez statywu - VR zadziałało w miarę fajnie jak na noc i bez podpórki:diabloti: - zaraz będą w mojej galeryjce;) Quote
eria Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [URL]http://images27.fotosik.pl/183/2f7118d6215b7327.jpg[/URL] uwielbiam ją :loveu: kurcze Nafi łudząco jest podobna do naszej znajomej Figi :cool3::loveu: co widzę jej zdjęcia to jakbym Figutka widziała:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Doginka']:crazyeye:O matko kozłoska - Olcia, ale fajne te Twoje suczydla :loveu: - najpierw chciałam zacytować fotkę z pluszakiem, potem tę niby strasznie rozmazaną (ale aż tak źle nie jest) i w końcu stwierdziłam, że nie zacytuję żadnej, bo wszystkie mi się podobają:loveu:;) Właśnie wróciłam ze spacerku i mam gorące foty, nocne, ale bez statywu - VR zadziałało w miarę fajnie jak na noc i bez podpórki:diabloti: - zaraz będą w mojej galeryjce;)[/quote] Bardzo dziekuje - strasznie mi milo, ze sie tak fotki podobaja :oops: zaraz biegne zobaczyc Twoje :multi: [quote name='eria'][URL]http://images27.fotosik.pl/183/2f7118d6215b7327.jpg[/URL] uwielbiam ją :loveu: kurcze Nafi łudząco jest podobna do naszej znajomej Figi :cool3::loveu: co widzę jej zdjęcia to jakbym Figutka widziała:loveu:[/quote] Hihi jesli jest choc troche tak "szurnieta" :loveu: jak moja Naf to juz ja bardzo lubie :evil_lol: :multi: A tak w ogole to BRY wszystkim w ten sniezny wiosenny dzionek :evil_lol:. Quote
weszka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 :mdleje: zdjęcia Magri :loveu::loveu::loveu: Bosssskie :loveu::crazyeye: Ustawiłam sobie jedno z nich jako tło pulpitu na służbowym laptopie - może będzie mi się bardziej chciało pracować bo coś mam lenia ostatnio. A dziś jeszcze taka piękna pogoda i bym zabrała suki na spacer a nie siedziała w zamknieciu. Quote
eria Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] Hihi jesli jest choc troche tak "szurnieta" :loveu: jak moja Naf to juz ja bardzo lubie :evil_lol: :multi: .[/quote] Figa ma raczej powazny charakter ,ale odbija jej jak widzi wode :evil_lol: chocby kaluza :evil_lol:wtedy zaczepia Foxi do zabawy,zabawkami sie nie bawi,patyk woli ogryzac lezac niz biegac za nim;) Quote
ariss Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='eria']Figa ma raczej powazny charakter ,ale odbija jej jak widzi wode :evil_lol: chocby kaluza :evil_lol:wtedy zaczepia Foxi do zabawy,zabawkami sie nie bawi,patyk woli ogryzac lezac niz biegac za nim;)[/quote] błahahahha:evil_lol:opowiadasz o mojej Gass????? Quote
tangerine74 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Ka-Vanga']A tak w ogole to BRY wszystkim w ten sniezny wiosenny dzionek :evil_lol:.[/quote] A u nas dziś słoneczny :multi: więc tym bardziej BRY :p Chyba zaczynam rozumieć na czym polega trudność z foceniem czarnych psiów. Ale i tak fajoskie foty :loveu: Co do zabawek i ich kolorów mogę dorzucić ciut teorii. Po pierwsze pies lubi takie zabawki, jakimi sie z nim bawimy - kazda wspólna zabawa jest o wiele bardziej wciagająca niż sama zabawka. Czyli jesli od początku wiecej bawimy sie pluszakami, to woli pluszaki, jesli piłeczką, to piłeczkę, jesli patykiem, to patyki. Po drugie pies widzi wyraźnie tylko część gamy kolorów. U nas sprawdza się, że niebieski, fioletowy, żółty i pomarańczowy są tymi wyraźnymi. Za to zielony i czerwony nie robią na psie wrażenia, bo są dla niego zszarzałe. Po trzecie to TYLKO teoria ;), chociaz u nas potwierdza się. Charakterek psa, zabawki wydające dzwięki, inne cuda interaktywne i gryzaki nieźle w tym mieszają. Sami wiecie najlepiej, co Wasze łobuziaki o tej teorii sądzą :lol: Pozdrawiamy w nastroju kocim (wylegiwanym na słońcu przez okno ;)) Quote
ariss Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='tangerine74']A u nas dziś słoneczny :multi: więc tym bardziej BRY :p Chyba zaczynam rozumieć na czym polega trudność z foceniem czarnych psiów. Ale i tak fajoskie foty :loveu: Co do zabawek i ich kolorów mogę dorzucić ciut teorii. Po pierwsze pies lubi takie zabawki, jakimi sie z nim bawimy - kazda wspólna zabawa jest o wiele bardziej wciagająca niż sama zabawka. Czyli jesli od początku wiecej bawimy sie pluszakami, to woli pluszaki, jesli piłeczką, to piłeczkę, jesli patykiem, to patyki. Po drugie pies widzi wyraźnie tylko część gamy kolorów. U nas sprawdza się, że niebieski, fioletowy, żółty i pomarańczowy są tymi wyraźnymi. Za to zielony i czerwony nie robią na psie wrażenia, bo są dla niego zszarzałe. Po trzecie to TYLKO teoria ;), chociaz u nas potwierdza się. Charakterek psa, zabawki wydające dzwięki, inne cuda interaktywne i gryzaki nieźle w tym mieszają. Sami wiecie najlepiej, co Wasze łobuziaki o tej teorii sądzą :lol: Pozdrawiamy w nastroju kocim (wylegiwanym na słońcu przez okno ;))[/quote] u nas się nie sprawdza:shake: Zawsze bawiłam się z Gass piłkami a ona ich nie lubi:shake:patyki były zabierane a kocha je niesamowicie:roll:no a pluszaki poprostu były;)i teraz są ukochane:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='weszka']:mdleje: zdjęcia Magri :loveu::loveu::loveu: Bosssskie :loveu::crazyeye: Ustawiłam sobie jedno z nich jako tło pulpitu na służbowym laptopie - może będzie mi się bardziej chciało pracować bo coś mam lenia ostatnio. A dziś jeszcze taka piękna pogoda i bym zabrała suki na spacer a nie siedziała w zamknieciu.[/quote] to milo mi bardzo :loveu: a u nas sie szaro zrobilo :placz:, a takie sloneczko cudne bylo z rana :roll: [quote name='eria']Figa ma raczej powazny charakter ,ale odbija jej jak widzi wode :evil_lol: chocby kaluza :evil_lol:wtedy zaczepia Foxi do zabawy,zabawkami sie nie bawi,patyk woli ogryzac lezac niz biegac za nim;)[/quote] Hahaha, to w sumie przeciwienstwo mojej szalonej, choc Naf tez uwielbia wode, ale nie kaluzki tylko jakies jeziorko czy morze - gdzie mozna poplywac ;) [quote name='tangerine74']A u nas dziś słoneczny :multi: więc tym bardziej BRY :p Chyba zaczynam rozumieć na czym polega trudność z foceniem czarnych psiów. Ale i tak fajoskie foty :loveu: Co do zabawek i ich kolorów mogę dorzucić ciut teorii. Po pierwsze pies lubi takie zabawki, jakimi sie z nim bawimy - kazda wspólna zabawa jest o wiele bardziej wciagająca niż sama zabawka. Czyli jesli od początku wiecej bawimy sie pluszakami, to woli pluszaki, jesli piłeczką, to piłeczkę, jesli patykiem, to patyki. Po drugie pies widzi wyraźnie tylko część gamy kolorów. U nas sprawdza się, że niebieski, fioletowy, żółty i pomarańczowy są tymi wyraźnymi. Za to zielony i czerwony nie robią na psie wrażenia, bo są dla niego zszarzałe. Po trzecie to TYLKO teoria ;), chociaz u nas potwierdza się. Charakterek psa, zabawki wydające dzwięki, inne cuda interaktywne i gryzaki nieźle w tym mieszają. Sami wiecie najlepiej, co Wasze łobuziaki o tej teorii sądzą :lol: Pozdrawiamy w nastroju kocim (wylegiwanym na słońcu przez okno ;))[/quote] [quote name='gassira']u nas się nie sprawdza:shake: Zawsze bawiłam się z Gass piłkami a ona ich nie lubi:shake:patyki były zabierane a kocha je niesamowicie:roll:no a pluszaki poprostu były;)i teraz są ukochane:loveu:[/quote] Ja mysle, ze to duzo zalezy od charakteru psa - moja Nafi kocha sie bawic niemalze wszystkim - od kartki papieru (uwielbia nosic listy ze skrzynki czy jakies gazety ;)) poprzez wszyskie pilki, pileczki, butelki, pluszaki, linki, gumiaki, rury znalezione na spacerze (buhahahaha) - jednym slowem wszystko jest fajne ;) :evil_lol:. Lordzik gustuje w linkach i kocyk swoj wszedzie nosi, lubi tez pluszaki ... ale "patroszyc" ;) :evil_lol:. A Bangi tez lubi praktycznie wszystkie zabawki :loveu:. Quote
LeCoyotte Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gassira']błahahahha:evil_lol:opowiadasz o mojej Gass?????[/QUOTE] chyba o mojej Sambie:eviltong: zabawki są be, najlepiej to uciec daleko z patykiem, położyć się i zjeść:diabloti: potrafi się bawić tylko jednka zabawka, piłka na sznurku, i to krótko;) Quote
Olusia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/193/828ea5cee3ec19d6.jpg[/url] Sliczna :loveu::loveu: Moja uwielbia wszystkie swoje zabawki praktycznie. Piszczące bądź nie, ważne, że pańcia się z nią tym bawi. :loveu:;) Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ale Nafusia ma super osła! :loveu::crazyeye: A Bziku pozdrawia Bangitkę :loveu: Quote
Recommended Posts