Ka-Vanga Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 To i ja przyszlam sie z Wami przywitac kochani :multi: :multi: :multi:. Quote
Ka-Vanga Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Olusia napisał(a):Cześć :multi: Junka napisał(a):Hejka wszystkim :) Bzikowa napisał(a):Dzień dobry :lol: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Witajcie:loveu: Dziendoberek :grins: Quote
anetta Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hej. I co? tak z pustymi rękami do nas? :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Cheritka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ka-Vanga napisał(a):To i ja przyszlam sie z Wami przywitac kochani :multi: :multi: :multi:. A ja przyszłam powiedzieć DOBRANOC i lecę :sleep2: Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ka-Vanga napisał(a):To i ja przyszlam sie z Wami przywitac kochani :multi: :multi: :multi:. a Ty to chyba powinnaś wklejać foty a nie siewitać :mad: te poprzednie REWELKA!!!! :loveu::loveu::loveu: pasujecie z Nikusiem do siebie - jak ulał :multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ola ja dzisiaj zrobiłam 1000 fot, a Ty tu nic nie wklejasz? Rób foty, bo nikony szybko sie obrażają jak są w odstawce:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 anetta napisał(a):Hej. I co? tak z pustymi rękami do nas? :megagrin::megagrin::megagrin: Olusia napisał(a):Będą jakieś fotki? :grins: Justa napisał(a):A foty ździe ? :diabloti: malawaszka napisał(a):a Ty to chyba powinnaś wklejać foty a nie siewitać :mad: te poprzednie REWELKA!!!! :loveu::loveu::loveu: pasujecie z Nikusiem do siebie - jak ulał :multi::multi::multi: Doginka napisał(a):Ola ja dzisiaj zrobiłam 1000 fot, a Ty tu nic nie wklejasz? Rób foty, bo nikony szybko sie obrażają jak są w odstawce:diabloti: Fot nowych NIET :evil_lol: - tzn kilka jest, ale juz nie takie jak poprzednio, bo pogody nie bylo :mad: - a takie fajne szalenstwa byly na spacerze :placz: - zeby bylo smieszniej jak przyjechalismy na laki to bylo sliczne sloneczko, zaraz zaszlo i troche snieg popadal :diabloti: - oczywiscie jak juz konczylismy spacer to spowrotem zaczelo wychodzic :diabloti: :angryy: - tym sposobem nie bardzo mam w czym wybierac :evil_lol: Cheritka napisał(a):A ja przyszłam powiedzieć DOBRANOC i lecę :sleep2: Hihi to ja znow sie WITAM :loveu: Quote
Cheritka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Doginka napisał(a):Ola ja dzisiaj zrobiłam 1000 fot, a Ty tu nic nie wklejasz? Rób foty, bo nikony szybko sie obrażają jak są w odstawce:diabloti: O matko i ile wybrałaś ?? To gścinnie poprosze coś ładnego u nas, bo nie mamy aparaciku :-(. Ola a Ty co ?????:sleeping: zaniedbujesz nas i siebie, podrywaj się do boju :cool2: Quote
ariss Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ale Oluś fociła,więc nie jest kłamczuszkiem...tyle,że i mi nie pokazała tych fot więc wy nie macie na co liczyć:evil_lol::eviltong: Quote
tangerine74 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witaj :) Obejrzałam jak pięknie śpią razem Twoje dziewczynki :loveu: Troche się naszukałam, żeby końcówki do psa dopasować :lol: Pod tym wzgledem czarno-srebrne troche ułatwiaja zadanie :lol: Wszedzie o aparatach gadacie... a ja w tym temacie nic dodac nie zdołam. Wiec tylko melduje, że podglądam, podczytuję ;) i niecierpliwie fotek wyglądam :loveu: Quote
Doginka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Fot nowych NIET :evil_lol: - tzn kilka jest, ale juz nie takie jak poprzednio, bo pogody nie bylo :mad: - a takie fajne szalenstwa byly na spacerze :placz: - zeby bylo smieszniej jak przyjechalismy na laki to bylo sliczne sloneczko, zaraz zaszlo i troche snieg popadal :diabloti: - oczywiscie jak juz konczylismy spacer to spowrotem zaczelo wychodzic :diabloti: :angryy: - tym sposobem nie bardzo mam w czym wybierac :evil_lol: Popraw w PS i wrzucaj na dogo:p Cheritka napisał(a):To gścinnie poprosze coś ładnego u nas, bo nie mamy aparaciku :-(. Przyjedź na Bulwarek - masz rzut beretem:razz:, to porobimy foteczki - kleszczy na razie u nas brak:p gassira napisał(a):ale Oluś fociła,więc nie jest kłamczuszkiem...tyle,że i mi nie pokazała tych fot więc wy nie macie na co liczyć:evil_lol::eviltong: Tiaaaa, jakieś konszachciki:cool3::evil_lol: - najpierw cenzura a dla nas ochłapki:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Olusia']Hej ;) Fotki bym chciała. :grins:[/quote] Nie jesteś osamotniona w swych pragnieniach:diabloti:;) Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='tangerine74']Witaj :) Obejrzałam jak pięknie śpią razem Twoje dziewczynki :loveu: Troche się naszukałam, żeby końcówki do psa dopasować :lol: Pod tym wzgledem czarno-srebrne troche ułatwiaja zadanie :lol: Wszedzie o aparatach gadacie... a ja w tym temacie nic dodac nie zdołam. Wiec tylko melduje, że podglądam, podczytuję ;) i niecierpliwie fotek wyglądam :loveu:[/quote] CZESC :multi:, super ze i do nas wpadlas :loveu: [quote name='gassira']ale Oluś fociła,więc nie jest kłamczuszkiem...tyle,że i mi nie pokazała tych fot więc wy nie macie na co liczyć:evil_lol::eviltong:[/quote] hihi - tak mialo byc, ale ... [quote name='Olusia']Hej ;) Fotki bym chciała. :grins:[/quote] [quote name='Doginka']Nie jesteś osamotniona w swych pragnieniach:diabloti:;)[/quote] [quote name='weszka']Co to się człowiek musi naprosić ;)[/quote] [quote name='Mudik']No a zdjęc nadal niet :-([/quote] uprosily mnie dziewczyny ;) :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Szczesliwy sznup ... [IMG]http://images32.fotosik.pl/193/304fd0e6b4c905e2.jpg[/IMG] ... to brudny sznup :evil_lol: [IMG]http://images25.fotosik.pl/182/89c2b62f5b4fe2d1.jpg[/IMG] ... Quote
weszka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czy mnie się wydaje czy te foty już były... albo jakieś baaardzo podobne... Kcemy inne!!! I więcej!!! Quote
Recommended Posts