Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia napisał(a):
Cześć :multi:

Junka napisał(a):
Hejka wszystkim :)

Bzikowa napisał(a):
Dzień dobry :lol:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Witajcie:loveu:

Dziendoberek :grins:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
To i ja przyszlam sie z Wami przywitac kochani :multi: :multi: :multi:.

a Ty to chyba powinnaś wklejać foty a nie siewitać :mad:

te poprzednie REWELKA!!!! :loveu::loveu::loveu: pasujecie z Nikusiem do siebie - jak ulał :multi::multi::multi:

Posted

anetta napisał(a):
Hej.

I co? tak z pustymi rękami do nas? :megagrin::megagrin::megagrin:

Olusia napisał(a):
Będą jakieś fotki? :grins:

Justa napisał(a):
A foty ździe ? :diabloti:

malawaszka napisał(a):
a Ty to chyba powinnaś wklejać foty a nie siewitać :mad:

te poprzednie REWELKA!!!! :loveu::loveu::loveu: pasujecie z Nikusiem do siebie - jak ulał :multi::multi::multi:

Doginka napisał(a):
Ola ja dzisiaj zrobiłam 1000 fot, a Ty tu nic nie wklejasz? Rób foty, bo nikony szybko sie obrażają jak są w odstawce:diabloti:

Fot nowych NIET :evil_lol: - tzn kilka jest, ale juz nie takie jak poprzednio, bo pogody nie bylo :mad: - a takie fajne szalenstwa byly na spacerze :placz: - zeby bylo smieszniej jak przyjechalismy na laki to bylo sliczne sloneczko, zaraz zaszlo i troche snieg popadal :diabloti: - oczywiscie jak juz konczylismy spacer to spowrotem zaczelo wychodzic :diabloti: :angryy: - tym sposobem nie bardzo mam w czym wybierac :evil_lol:

Cheritka napisał(a):
A ja przyszłam powiedzieć DOBRANOC i lecę :sleep2:

Hihi to ja znow sie WITAM :loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Ola ja dzisiaj zrobiłam 1000 fot, a Ty tu nic nie wklejasz? Rób foty, bo nikony szybko sie obrażają jak są w odstawce:diabloti:

O matko i ile wybrałaś ??
To gścinnie poprosze coś ładnego u nas,
bo nie mamy aparaciku :-(.

Ola a Ty co ?????:sleeping:
zaniedbujesz nas i siebie,
podrywaj się do boju :cool2:

Posted

Witaj :)
Obejrzałam jak pięknie śpią razem Twoje dziewczynki :loveu: Troche się naszukałam, żeby końcówki do psa dopasować :lol: Pod tym wzgledem czarno-srebrne troche ułatwiaja zadanie :lol:

Wszedzie o aparatach gadacie... a ja w tym temacie nic dodac nie zdołam. Wiec tylko melduje, że podglądam, podczytuję ;) i niecierpliwie fotek wyglądam :loveu:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Fot nowych NIET :evil_lol: - tzn kilka jest, ale juz nie takie jak poprzednio, bo pogody nie bylo :mad: - a takie fajne szalenstwa byly na spacerze :placz: - zeby bylo smieszniej jak przyjechalismy na laki to bylo sliczne sloneczko, zaraz zaszlo i troche snieg popadal :diabloti: - oczywiscie jak juz konczylismy spacer to spowrotem zaczelo wychodzic :diabloti: :angryy: - tym sposobem nie bardzo mam w czym wybierac :evil_lol:

Popraw w PS i wrzucaj na dogo:p

Cheritka napisał(a):
To gścinnie poprosze coś ładnego u nas,
bo nie mamy aparaciku :-(.

Przyjedź na Bulwarek - masz rzut beretem:razz:, to porobimy foteczki - kleszczy na razie u nas brak:p
gassira napisał(a):
ale Oluś fociła,więc nie jest kłamczuszkiem...tyle,że i mi nie pokazała tych fot więc wy nie macie na co liczyć:evil_lol::eviltong:

Tiaaaa, jakieś konszachciki:cool3::evil_lol: - najpierw cenzura a dla nas ochłapki:evil_lol:

Posted

[quote name='tangerine74']Witaj :)
Obejrzałam jak pięknie śpią razem Twoje dziewczynki :loveu: Troche się naszukałam, żeby końcówki do psa dopasować :lol: Pod tym wzgledem czarno-srebrne troche ułatwiaja zadanie :lol:

Wszedzie o aparatach gadacie... a ja w tym temacie nic dodac nie zdołam. Wiec tylko melduje, że podglądam, podczytuję ;) i niecierpliwie fotek wyglądam :loveu:[/quote]

CZESC :multi:, super ze i do nas wpadlas :loveu:

[quote name='gassira']ale Oluś fociła,więc nie jest kłamczuszkiem...tyle,że i mi nie pokazała tych fot więc wy nie macie na co liczyć:evil_lol::eviltong:[/quote]

hihi - tak mialo byc, ale ...

[quote name='Olusia']Hej ;)

Fotki bym chciała. :grins:[/quote]

[quote name='Doginka']Nie jesteś osamotniona w swych pragnieniach:diabloti:;)[/quote]

[quote name='weszka']Co to się człowiek musi naprosić ;)[/quote]

[quote name='Mudik']No a zdjęc nadal niet :-([/quote]

uprosily mnie dziewczyny ;) :evil_lol:

Posted

Szczesliwy sznup ...

[IMG]http://images32.fotosik.pl/193/304fd0e6b4c905e2.jpg[/IMG]

... to brudny sznup :evil_lol:

[IMG]http://images25.fotosik.pl/182/89c2b62f5b4fe2d1.jpg[/IMG] ...