olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Witamy nowego goscia :multi: - mam nadzieje, ze zagoscisz u nas na dluzej!!!!!! Ależ oczywiście :cool3: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ależ oczywiście :cool3: akurat:angryy:do mnie też zagląda raz na pół roku;):evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Przywieszka do kluczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (troszku juz poznawo sie robilo to i fote ciemniejsze powychodzily :diabloti:) ... Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ależ oczywiście :cool3: :multi::multi::multi: gassira napisał(a):akurat:angryy:do mnie też zagląda raz na pół roku;):evil_lol: :evil_lol: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Olcia świetne:loveu:ukradne Ci ten aparat:evil_lol:tylko Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 gassira napisał(a):Olcia świetne:loveu:ukradne Ci ten aparat:evil_lol:tylko Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Haha to pamietaj, zebym Ci go nawet potrzymac nie dawala :diabloti: ;) :evil_lol: - ALE ALE mialas podziwiac moja nowa "przywieszke" do kluczy :evil_lol:. Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 A tak sypiaja moje dziewczynki :evil_lol: :loveu: . Quote
olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 gassira napisał(a):akurat:angryy:do mnie też zagląda raz na pół roku;):evil_lol: Oj, ważne że w ogóle zaglądam:evil_lol: Cudowne fotki:loveu: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Haha to pamietaj, zebym Ci go nawet potrzymac nie dawala :diabloti: ;) :evil_lol: - ALE ALE mialas podziwiac moja nowa "przywieszke" do kluczy :evil_lol:. Pewnie,że podziwiam:loveu::loveu::loveu:aż mi brak słów żeby to opisać:loveu:ją też Ci ukradne:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cudowne fotki:loveu: :multi: gassira napisał(a):Pewnie,że podziwiam:loveu::loveu::loveu:aż mi brak słów żeby to opisać:loveu:ją też Ci ukradne:evil_lol: Nio tak juz lepiej :loveu:, ale mojej Naf nie oddaje - juz lepiej bierz Nikusia :evil_lol: ;) ( oczywiscie jego tez nie oddaje :evil_lol:) Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 słodziaki:loveu:ale mają z Tobą dobrze:cool3:Gass to im tylko może pozazdrościć:eviltong: i czerwona narzuta....Olcia wie w jakim kolorze sznupkowi do twarzy:evil_lol:;) Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 gassira napisał(a):słodziaki:loveu:ale mają z Tobą dobrze:cool3:Gass to im tylko może pozazdrościć:eviltong: i czerwona narzuta....Olcia wie w jakim kolorze sznupkowi do twarzy:evil_lol:;) to dawaj ja do mnie, tez tak bedzie sobie spala :cool3: ;) Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ka-Vanga napisał(a):to dawaj ja do mnie, tez tak bedzie sobie spala :cool3: ;) Nawet za Naff i Nokusia bym jej nie oddała:shake::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 gassira napisał(a):słodziaki:loveu:ale mają z Tobą dobrze:cool3:Gass to im tylko może pozazdrościć:eviltong: i czerwona narzuta....Olcia wie w jakim kolorze sznupkowi do twarzy:evil_lol:;) gassira napisał(a):Nawet za Naff i Nokusia bym jej nie oddała:shake::evil_lol: Hahaha jeszcze Czarnego dorzuce ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha jeszcze Czarnego dorzuce ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahhahah:evil_lol:to może zamieszkajmy razem i po problemie;):evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 gassira napisał(a):hahahhahah:evil_lol:to może zamieszkajmy razem i po problemie;):evil_lol: Hahahaha dobra :evil_lol:. Quote
Cheritka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Fajna ta Twoja przywieszka, troszkę duża i klucze Ci chyba trudno z nią schować do torebki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olusia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Coraz piękniejsze foty się tu pojawiają. :loveu::cool3: Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ola, zawieszka na klucze poprostu genialna jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to prezent dla Ciebie na noc:p http://oblej.pl/335809 Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Cheritka napisał(a):Fajna ta Twoja przywieszka, troszkę duża i klucze Ci chyba trudno z nią schować do torebki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha, co Ty, ta przywieszka sama za mna chodzi i mi klucze nosi :evil_lol: :cool3: Olusia napisał(a):Coraz piękniejsze foty się tu pojawiają. :loveu::cool3: milo to slyszec :multi: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Doginka napisał(a):Ola, zawieszka na klucze poprostu genialna jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do tego jaka calusna :evil_lol: :loveu: ;) Doginka napisał(a):A to prezent dla iebie na noc:p http://oblej.pl/335809 buahahaha Quote
weszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Najnowszy model przywieszki do kluczy caaaałkiem fajny :cool1: A leżące czarne na czerwonym baaardzo romantyczne :loveu: Quote
Junka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hejka idziemy juz pcia więc dobranoc i mizianki dla sznupów do snu :) Quote
Cheritka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Doginka napisał(a):przyszłam powiedzieć Dobranoc A my Dzień dobry :lol: Quote
Recommended Posts